Reviews van deze auteur

75 euro betalen om afgezeken te worden??

Review over Second Love

Ten eerste: Nederlandse vrouwen zijn botter dan een mes dat 4 jaar op de bodem van een gracht heeft liggen dobberen tussen de algen en wanhopig peuterende haakjes van hengels.
Komt er dan eindelijk een keer een uiterst makkelijk herkenbare leuke vent langs (zoals ik bijvoorbeeld, want ik ben gewoon leuk) dan stuurt de Nederlandse vrouw als ware ze onder invloed van een foutieve Volkswagen cruise control software altijd aan op:
- je bent mijn type niet (altijd dat eeuwige gezeik over uiterlijk)
- je bent toch niet helemaal wat ik zocht

Ten tweede: het obsessieve geanalyzeik van dames na het gebruik van sfeerverhogende woorden over het waarom ervan. Nee, ik doel nu niet op erotisch geladen zinnen, ik heb het over zinnen met een romantische insteek, tsja, probeer dat eens uit te leggen aan Nederlandse vrouwen, romantiek, dat is zoiets als een diepgevroren kabeljauw uit de vriesafdeling van Albert Heyn proberen de tafel van zeven te leren.

Ik geloof er echt he-le-maal niks van dat mannen 75 euro gaan betalen om zich voor lul te laten zetten op Second Love, want je weet hoe het gaat hier in Nederland en normale mannen doen dat niet, abnormale uitsluitend op sex georiënteerde mannen die tref je denk ik niet aan op een site die 75 euro kost, die kijken wel of ze voor dat geld ergens tegen betaling een zekere wip kunnen scoren.
Als er toch mannen zijn die puur op sex uit zijn, dan vind ik die raar en erg bekrompen.

Ik wil niet teveel provoceren, maar dat oeverloze eindeloze hopeloze alle sfeer doodslaande ge-emmer van vrouwen over op sex beluste mannen daar word ik echt helemaal kotsmisselijk van.
En doe je normaal, dan ben je saai, en ben je een topper, zoals ik, dan ben je het type niet.

Bovenstaande ervaringen van mij die overtuigen mij dat ik het géén tweede keer ga proberen op SecondLove, ik ga geen 75 euro betalen om voor lul te worden gezet of om in contact te komen met gesponsorde 'hengeldames' die mij de illusie moeten geven dat er wat te daten valt.

Godzijdank spreek ik zeven talen vloeiend (dit zeg ik zonder kapsones, maar puur denkend aan het praktische nut ervan) waarmee ik een bereik heb van rond de 900 miljoen mensen waaronder statistisch gezien 200 miljoen vrouwen uit de qua gevoelsleven superieure en sterk aan te bevelen latijnse cultuur.

75 euro betalen om voor schut gezet te worden door landgenotes of afgezeken te worden om helemaal niets, wie dat doet die is rijp voor het gesticht, mijn sterke advies: NIET AAN BEGINNEN

Sterke punten
Nul

Zwakke punten
1. Acommunicatieve dames
2. Paranoïde denkpatronen bij de dames
3. Ongezellig
4. Veel gelul, weinig gedate
5. Uiterlijke aspecten zijn doorslaggevend precies als bij jeugdige leeftijdsgroepen, beetje onderontwikkeld en saai
6. Geen passie

Laat je niet foppen

Review over VolwassenDating

Ik schrijf me in en krijg op de eerste dag 2 kijksters en één bericht, qua timing
vallen alle drie binnen een uur binnen per email. Dan drie dagen niks, en dan vallen er weer twee binnen met interesse.
Met GW Basic schrijf ik binnen een uur een programmatje dat dit gecontroleerd random kan laten gebeuren met fictieve accounts die door één en dezelfde thuiswerkende vrouw kan worden gecontroleerd.
Het is overzichtelijk voor haar en uiteraard worden richting 1 man alleen fictieve profielen gebruikt die door 1 en dezelfde 'werkster' wordt gecontroleerd.
Als drie mannen zo mongool zijn om erin te trappen per dag dan levert dat per dag al meteen een meier op, dat is ruim 3 rooitjes per maand, dat is een aardige
zwarte bijverdienste of niet dan?

Sterke punten
Nul

Zwakke punten
Nep, dus een kutsite

Waste of Time

Review over Second Love

Nu staan Nederlandse vrouwen al niet bekend om hun formidabele communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen die veel gelijkenis vertonen met die van een rots geschraapte mossel in een bad van accuzuur, maar wanneer je daarvoor dan ook nog eens betalen moet...
Ben je een hardcore sadomasochist dan raad ik je sterk aan om deze site als walhalla voor vrouwen met positieve bedoelingen te beschouwen.
Ben je eerder een prettige Nederlandse man met normale algemene ontwikkeling en een creatieve woordkeuze welke die van een helpdeskmedewerker ontstijgt blijf dan weg en geef je geld ergens anders aan uit.
Een maand was voor mij genoeg om erachter te komen dat het aantal leden volkomen buiten proporties wordt gepresenteerd plus dat de aanwezige vrouwen de typische acommunicatieve vervelende sceptische maaienbakken zijn, je zou bijna denken dat het overgrote deel van de Nederlandse vrouwen zo is, oh krijg nou de tering dat is ook het geval, niks sympathiek, stijvol en toch ook gepast gereserveerd zich uitende Italiaanse vrouwen maar maximale zuurgraad en minimale positieve instelling, dat is het gemiddelde contact op Second Love, geheel in lijn met de lokale cultuur.
Wat nou constructief contact? Een man wil toch alleen maar sex?
Gauw wegwezen dus.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

Laag rendement Parship

Review over Parship

Wanneer het allemaal hoogopgeleiden zouden zijn geweest dan acht ik de kans vooraf op aanwezig intellect en communicatieve vaardigheden die die van een puber van 15 jaar ontstijgen aanwezig.
Niets is minder waar.
Ook Parship is een verzameling zoekende saaie voorspelbare kutkoppen die na het lezen van 3 zinnen al pijn in hun hoofd krijgen van het lezen.
Nederland heeft de meest contactgestoorde vrouwen ter wereld en dat komt goed tot uiting bij deze site.
Heb wat reacties gehad en 1x een date maar dat sloeg echt helemaal nergens op.
Ikzelf heb een IQ van rond de 150 denk ik en ik spreek 8 talen vloeiend, heb een leuk profiel neergezet maar mijn geduld is op.
NUL KOMMA NUL RENDEMENT
Cynische neurotische pleuriswijven.
Ik ga definitief over op scouten in Zuid Amerika, ik ga gaan tijd meer verliezen aan Nederlandse vrouwen, laten die lekker allemaal lesbo worden, lekker zeuren dat Nederlandse mannen niet deugen of aan de pik van een allochtoon gaan zuigen.

Sterke punten
Nul.

Zwakke punten
Laag rendement

Irritante acommunicatieve vrouwen aanwezig

Geen verplichte test op dyslectie bij inschrijvende vrouwen (dit met het oog op hun gruwelijk slechte communicatieskills)

Vooral 300 euro per jaar betalen...als je gek bent op het ontvangen van nietszeggende digitale complimentjes...

Victoria Milan: kutsite

Review over Victoria Milan

Wat een baggersite, lekker bijdehand van me om
niet eerst hier te lezen hoe die site is.
Het ziet er op het 1e gezicht gelikt uit maar het is
een lege cholerazooi op die site.
Typische Nederlandse cynische kutwijven die niet reageren en knipogen uit Texas, Alaska en weet ik veel waar vandaan uit de States.
Niet doen, de grootste cholerasite die ik heb gezien de laatste maanden

Sterke punten
Geen een.

Zwakke punten
Nul reacties.
Nul acties.
Nul rendement.

En dat voor 40 euros, meteen doen zou ik zeggen

reacties:

Review: 75 euro betalen om afgezeken te worden??

Een greep uit de introducties die ook als GRATIS lid leesbaar zijn en met een halve baco op buro en een beetje beoordelingsvermogen niet door de schifting komen.
Ik heb ze kunnen verzamelen in amper 2 minuten tijd, het is makkelijker om een nietszeggende of onaantrekkelijke presentatie van een zogenaamde dame die zoekt te vinden dan wel. Lees maar mee:


nathasja1977 (40)
“ben een spontane vrouw”
>>> Ik val stijl achterover van mijn stoel, wat spontaan, vier woorden

MisslibertyVorige Volgende
HUMOR | PASSIE | AMBITIE | SPANNING | REIZEN | SPORTIEF | BLOND | SLIM”
>>> Is dit nou de achterkant van een Mediamarktfolder die een nieuwe smartphone aanprijst of is dit een persoon van vlees en bloed met KARAKTER ?... jezelf als 'slim' presenteren vind ik licht puberaal, lekker boeiend, 99,9% van de bevolking is slim genoeg om een fijne tijd mee te hebben, volslagen nutteloos selectiecriterium

De volgende..
annabewithyou
-ik val NIET op mannen die kaal zijn,
een baard /snor vind ik ook niks.. Of als je onder de tattoo s staat,hoef je ook niet te reageren :p ( sorry!!)
-Als je alleen op sex uit bent,mag je dit profiel ook over slaan..
-Ik zie d'r goed verzorgd uit,en dit verwacht ik dus ook van jou!:)
>>>> wat mij verbaast is dat deze zich helemaal niet uit over wat ze ZOEKT maar eerder wat ze NIET zoekt, erg negatief, in mijn ogen zelfs erg onsympathiek, stijlloos, wát een onmeetbaar verschil met een zichzelf prettig en respectvol uitende Italiaans, cazzo!

curiouswoman (40)
oh ja graag mannen tussen de 30 en 44 jaar en wonend in de buurt zoals vermeld..ik reageer alleen als je duidelijke foto van jezelf hebt,anders houd het daar al op voor mij..en sorry,geen reactie is geen interesse.xx”
>>> voor iedere normale gezonde man houdt het al op als die deze tekst gelezen heeft, produkt van een nogal zelfingenomen houding, wie zich zo'n houding aanmeet die moet wel een psychische stoornis hebben...en geen prettige

Anne3737
“Aantrekelijke vrouw op zoek naar een aantrekkelijke SL... intelligent , manieren een echte gentelman... Ik goede manieren , verzorgd een vrouw die goed heeft maar met jou nog beter...🌹”
>>> zoekt een intelligente man en maakt vier of vijf spelfouten, totaal ongeloofwaardig!

music1980
“Is het niet leuker dat zelf te ontdekken”
>>> Nee music1980, het is leuker om jezelf op een aantrekkelijke positieve manier te omschrijven zodat je al een klein stukje van je karakter blootgeeft

Dat was de verzameling troep die ik aantref, waarbij ik het sterke vermoeden heb dat 50% of meer van de beschikbare profielen door derden zijn opgesteld, in drie algemene kategorieën die de vrouwenpopulatie uit Nederland karakteriseren:
1) mondig, brutaal, ruw, lichtjes overgeëmancipeerd
2) kort, nietszeggend
3) 13 in een dozijn omschrijvingen van meer dan 2 zinnen

Meer afwisseling zie ik niet bij het merendeel der profielen, met mijn 330 toetsaanslagen per minuut denk ik dat ik er een dag over doe om 400 vrouwenprofielen uit mijn mouw te schudden. Dan zoek je ook nog wat klikdames erbij om wat mannelijke profielen te triggeren en je haalt flink wat euros binnen.

Review: Alleen uit op sex

Lieslot, ik geloof er echt he-le-maal niets van wat je hierboven neertypt. Wil je mijn ervaringen weten met SecondLove?
Ten eerste: Nederlandse vrouwen zijn botter dan een mes dat 4 jaar op de bodem van een gracht heeft liggen dobberen tussen de algen en wanhopig peuterende haakjes van hengels.
Komt er dan eindelijk een keer een uiterst makkelijk herkenbare leuke vent langs (zoals ik bijvoorbeeld, want ik ben gewoon leuk) dan stuurt de Nederlandse vrouw als ware ze onder invloed van een foutieve Volkswagen cruise control software altijd aan op:
- je bent mijn type niet (altijd dat eeuwige gezeik over uiterlijk)
- je bent toch niet helemaal wat ik zocht

Ik geloof er echt he-le-maal niks van dat mannen 75 euro gaan betalen om zich voor lul te laten zetten op Second Love, want je weet hoe het gaat hier in Nederland en normale mannen doen dat niet, abnormale uitsluitend op sex georiënteerde mannen die tref je denk ik niet aan op een site die 75 euro kost, die kijken wel of ze voor dat geld ergens tegen betaling een zekere wip kunnen scoren.
Snap je wat ik bedoel lieverd?
Ik wil jou niet provoceren, maar dat oeverloze eindeloze hopeloze alle sfeer doodslaande ge-emmer van vrouwen over op sex beluste mannen daar word ik echt helemaal kotsmisselijk van.
En doe je normaal, dan ben je saai, en ben je een topper, zoals ik, dan ben je het type niet.

Bovenstaande ervaringen van mij die overtuigen mij dat ik het géén tweede keer ga proberen op SecondLove, ik ga geen 75 euro betalen om voor lul te worden gezet of om in contact te komen met gesponsorde 'hengeldames' die mij de illusie moeten geven dat er wat te daten valt.

Godzijdank spreek ik zeven talen vloeiend (dit zeg ik zonder kapsones, maar puur denkend aan het praktische nut ervan) waarmee ik een bereik heb van rond de 900 miljoen mensen waaronder statistisch gezien 200 miljoen vrouwen uit de qua gevoelsleven superieure en sterk aan te bevelen latijnse cultuur.

75 euro betalen om voor schut gezet te worden door landgenotes of afgezeken te worden om helemaal niets, wie dat doet die is rijp voor het gesticht, mijn sterke advies: NIET AAN BEGINNEN

Review: Laag rendement Parship

Ik vermoed dat ze op een datingsite in elk geval zich wat gemakkelijker voelen vanachter hun toetsenbordje. Zomaar aanspreken op straat, in de supermarkt of weet ik veel waar live is al helemaal not done, die communicatiedriver is niet geinstalleerd in Nederland.
Dus dan hou je een paar opties over: op het werk (huwelijksfabriek nummer 1) of op vakantie en anders internet.
Maar ik maak me er niet zo druk over, ik kijk gewoon over de grens heen nu en ze zoeken het maar lekker allemaal uit

Review: Laag rendement Parship

Ik heb zojuist even een half uurtje zitten klikken en een stuk of 600 vrouwen op die site een knipoog gestuurd. Ze kunnen overal vandaan komen want ik lul acht talen vloeiend. Over twee weken kun je hier lezen wat voor reacties erop gekomen zijn, volgens mij hebben ze allemaal Wehkampgidskutten uitgeknipt en ingeplakt en wat profielen verzonnen, maar daar komen we snel genoeg achter.
Mocht dat het resultaat zijn van mijn onderzoek dan kijk ik of er iemand van deze site woonachtig is in Nederland en die gaan we dan even blij maken met een echt Haags bezoek inclusief stoeptegel door de voorruit

Review: Laag rendement Parship

Dat van de stoeptegel ging over een andere site, niet over Parship

Review: Voor mij werkt die goed

Nagemaakte kankerkneus die je bent, die site is zo fake als de cholera man, wat lul je nou

Review: ordinaire misleiding

Desnoods rijden ik en twee maten van me ervoor naar België toe maar we schoppen echt minimaal drie medewerkers van die pleurisbende helemaal de vetkanker, ze hebben met de verkeerden gedold