Reviews van deze auteur

Het zijn geldwolven

Review over Parship

Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal.

Sterke punten
- psychologische test?

Zwakke punten
- weinig aanbod
- alle foto's zijn vervaagd, je kunt niet zien wie er achter een profiel schuil gaat
- voorwaarden deugen niet

Zeer tevreden

Review over Second Love

Ruim 4 1/2 jaar geleden heb ik me laten verleiden door me in te schrijven bij SL. Ik kreeg eerst contact met een dame en we hadden al afgesproken echter werd de afspraak op het laatste moment afgezegd door de dame in kwestie. Het contact daarna verliep zeer stroef en werd zelfs verbroken.
Kort daarop kreeg ik contact met een andere dame. Al snel klikt het en we maakten een afspraak. Eerst maar eens op een openbare plek, in ons geval een carppoolplek. Ze kwam opdagen en het klikte direct. Bij afscheid een zoen gegeven en gekregen. Daarna werd ons contact alleen maar meer en spannender. Na een paar weken voor het eerst bij haar thuis geweest. Ik moet zeggen de vonken spatten er vanaf. Nu na 4 1/2 jaar nog steeds volop contact met deze prachtige vrouw. We zijn beide getrouwd maar hebben fantastische sex. Voor mij zeker een aanrader

Sterke punten
Profielen zijn echt en je krijgt echt contact met dames.

Zwakke punten
Prijzig

reacties: