Bumble - 6 Reviews

Last updated: 2 augustus 2020
Bumble Logo

16.7% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Bumble informatie
  2. Bumble Reviews
  3. Schrijf ook een review over Bumble

Niet tevreden over Bumble? Probeer dan eens MobileMatch.

Bumble informatie

Bumble

Connecten is nog nooit leuker, veiliger of cooler geweest. Bumble toont je de mensen die jij wilt zien en verbind je va een gemeenschappelijke 'ja' door naar rechts te schuiven. Bumble verhelpt dat ongemakkelijke gevoel nadat een match is gemaakt, en zet de toon waar goede gesprekken beginnen.

De dames zetten altijd de eerste stap, en als zij binnen 24 uur niets aan haar nieuwe contact zegt, dan verdwijnt deze connectie voorgoed!

Voor same sex-contacten, of vriendschappen, zal één van twee personen de eerste stap moeten zetten, anders verdwijnt die connectie voorgoed.

Bumble Details

Hits: 656

URL: https://bumble.com/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 6


Maak nu een gratis account aan op Bumble

Bumble reviews (6):

Bumble - Het spel is afgelopen- voor vandaag.

0

Review:
Ik heb de indruk dat er op bumble minder fake profielen zijn dan op Tinder. Dus je ziet er nauwelijks Chinese spam en verkapte advertenties van hoeren. Dat is positief. Maar er zijn nog steeds erg weinig (vrouwelijke) leden. Matches sturen vaak geen bericht. Waarom vrouwen geen eerste bericht sturen heb ik al in een vorige review over geschreven.
Nu is het zo dat Bumble een limiet heeft ingesteld op het aantal vrouwen dat je per dag een like kunt geven. Waar je voorheen de afstand heel ruim kon instellen om vervolgens met hagel te schieten, krijg je nu al snel de melding dat het spel voor vandaag is afgelopen. Door te betalen kun je dit opheffen. Je kan dan tevens je likes zien. Echter slaat bumble de plank mis. Als je als gebruiker maar 1 of 2 likes hebt ga je niet betalen om die te kunnen zien. Ga er maar vanuit dat die paar likes afkomstig zijn van vrouwen die een stuk ouder en onaantrekkelijker zijn dan dat jij zelf bent. Ook ga je niet betalen als er na de eerste 100 swipes niks gebeurt. Bumble mag eerst eens laten zien dat het überhaupt kan werken voordat ik er geld in stop. Dus heb geduld, wacht een dag, en je kunt weer wat verder swipen. Dan heb je een kleine kans op een match ver weg. Overigens biedt bumble ook een levenslang abonnement aan voor een eenmalig bedrag. Alsof ze toegeven dat het niet werkt!
Kijk ook eens naar de gemiddelde beoordeling in de appstore; nog slechter dan Tinder!

Sterke punten:
Misschien inactieve accounts maar zo te zien weinig spam.
Concept dat vrouw eerste bericht moet sturen is origineel, ook al werkt het niet in de praktijk
Levenslang abonnement na eenmalig bedrag geeft eerlijk aan dat je kennelijk geduld moet hebben

Zwakke punten:
Te weinig vrouwen
Pushen om te betalen nogal onnozel Weinig matches sturen een bericht. Krijg je een bericht dan is het vaak een fantasieloze 'hi'. Als man zijnde zou je niet wegkomen met een dergelijke 'openingszin'.

Bumble - Algemeen review

6

Review:
SLECHT!!!!!!!!!!
Je moet betalen om ook maar iets te kunnen zien of filters in te stellen en om zogezegd te kunnen zien wie je geliked heeft (waarbij je de melding krijgt dat er al verschillende profielen geïnteresseerd zijn!) maar als je het minimum van1 week betaald hebt krijg je niets te zien!!!
En als je de filters enkel instelt op 10j jonger en 10j ouder en verder geen criteria instelt qua leeftijd of anders, krijg je al na 2min de melding dat er niemand in je buurt is.
En criteria van afstand kan je zelfs niet instellen!
Arrogantie dus om hiervoor geld te vragen!!!!!!

ABSOLUTE AFZETTERIJ!

Zwakke punten:
Alles

Mieke beveelt Bumble NIET aan bij vrienden/bekenden

Bumble - fraude

1

Review:
Gewoon fraude, betaal shit, ingekochte profielen. thats all.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles profielen zijn 77%/88% betaald voor maken van een profiel. daar trappen nog steeds veel domme mensen in.

Theo beveelt Bumble NIET aan bij vrienden/bekenden

Bumble - Bumble niet aan te raden

6

Review:
Dit is werkelijk een slechte dating app. Niet genoeg leuke mannen. Ondanks mijn filter van afstand wordt er door gebrek aan members voorstellen gemaakt ver in het land.
Je moet binnen 24 uur reageren anders kan het niet meer tenzij je verlengt binnen een, door Bumble, vastgesteld tijd limiet. Dus even een pauze of bewaar postvakje bestaat niet.
Alsof er niets anders te doen is in het dagelijks leven dan full time bezig zijn met deze dating app. Verder zijn er maar 2 keuzes; afwijzen of een ‘ match / hartje ‘ sturen.
Nee, het medium is mooi geadverteerd door Bumble maar het is niet wat je verwacht en beloofd te zijn. Het is zonde van mijn betaalde membership.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Tijdsdruk en maar 2 opties mogelijk; match of voorgoed afwijzen

May beveelt Bumble NIET aan bij vrienden/bekenden

Bumble - nog steeds op zijn gat

3

Review:
Omdat ik her en der had gelezen dat bumble het offensief zou hebben geopend op tinder, heb ik nog eens wat geprobeerd. Verschillende profielen, verschillende fotoos.

Blijkt dat er voor een groot deel dezelfde vrouwen nog er op zitten (althans de Nederlandse). Met dezelfde fotoos ook. Een groot deel van de profielen heeft een engelstalig profiel en bevindt zich in Amsterdam. Misschien toeristen, of spammers??

Maar weinig vrouwen vullen een profiel met tekst in. Je kunt alles naar rechts swipen (geen limiet), maar er gebeurt helemaal niets. Het zijn ook nog steeds heel weinig vrouwen (zeker buiten Amsterdam). Een abonnement heeft dus totaal geen zin.

Deze feministische versie van Tinder ligt nog steeds volledig op zijn gat, maar gelukkig kom je daar ook snel achter (en zonder te betalen).

Sterke punten:
gratis

Zwakke punten:
maar het is ook niks

MGTOW beveelt Bumble NIET aan bij vrienden/bekenden

Bumble - emancipatie ontkracht

0

Review:
Een van de oprichters van Tinder besloot een wat feministische versie van Tinder op te richten: 'bumble'. Deze werkt in grote lijnen hetzelfde als tinder, maar de vrouw moet binnen 24 uur het eerste bericht sturen, anders vervalt de match.
Maar zouden vrouwen echt mans genoeg zijn om het initiatief te nemen?

Ik heb de app geinstalleerd en het eerste wat opviel dat ik binnen no-time door het aantal vrouwen in mijn omgeving heen was geswiped. Het aantal vrouwen op bumble is duidelijk maar een fractie dan op Tinder. Logisch want vrouwen willen helemaal geen initiatief nemen dus blijven ze wel van deze app vandaan. Door niet selectief te zijn had ik wel een match maar die reageerde natuurlijk niet.

Na een paar weken heb ik deze waardeloze app er uit gegooid want het kost alleen maar opslagruimte op mn smartphone. De feministische versie van tinder is een lachertje. Vrouwen zullen (bijna) nooit het initiatief nemen en apps als bumble zijn daarom gedoemd om te mislukken. Als ze een feministische app willen ontwikkelingen hebben ze meer succes met een app voor cougar-vrouwen. Dan zullen een hoop vrouwen zich inschrijven. Alleen maar heel weinig mannen want die hebben echt geen trek in een oudere vrouw!

Sterke punten:
een van de vele voorbeelden dat dating vooral een investering van de man vereist en dat ook in deze 'moderne tijden' je niet veel van vrouwen hoeft te verwachten

Zwakke punten:
- bijna geen vrouwen ingeschreven
- dus geen match, geen conversatie, niks......
- neemt onnodig opslagruimte van je smartphone in gebruik

Schrijf ook een review over Bumble

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Bumble aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Bumble aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Bumble