Bumble Connecten is nog nooit leuker, veiliger of cooler geweest. Bumble toont je de mensen die jij wilt zien en verbind je va een gemeenschappelijke 'ja' door naar rechts te schuiven. Bumble verhelpt dat ongemakkelijke gevoel nadat een match is gemaakt, en zet de toon waar goede gesprekken beginnen. De dames zetten altijd de eerste stap, en als zij binnen 24 uur niets aan haar nieuwe contact zegt, dan verdwijnt deze connectie voorgoed! Voor same sex-contacten, of vriendschappen, zal één van twee personen de eerste stap moeten zetten, anders verdwijnt die connectie voorgoed.

Bumble Reviews

  Waarom vrouwen niet reageren

  De meeste profielen op bumble zijn mannen die niet goed zijn zichzelf te beschrijven.Of ze schrijven niks, of ze houden van ...noem maar wat...bami, motoren, stedentrips, shoppen. Daar word je niet warm of koud van.. zelden schrijft iemand iets grappigs of een goeie quote waardoor je iets leuks ziet van wie ze zijn. Ook weinig aandacht voor goede foto's, en met ontbloot bovenlichaam...Nee. of te ijdel, of te oud voor een blote bast.

  Sterke punten
  Leuk tijdverdrijf

  Zwakke punten
  Twee swipes mogelijk. Weg of leuk. Doe een derde...even bewaren

  heel leuk

  veel mensen en leuke mensen

  Een eerste bericht?

  Het is een keer wat anders dat vrouwen het eerste bericht sturen maar........zorg dat ze een zin van minimaal 10 woorden moeten sturen. Als de match een bericht stuurt is het doorgaans een emoji of simpele hi. Zelfs vrouwen die het jonger zoeken zijn kennelijk te lui en/of ontbreekt het aan fantasie om een openingszin te maken.
  Ondanks het feministische sausje van bumble zie je dat de meeste vrouwen ouderwets zijn en verwachten dat de man alle initiatief neemt, entertained, betaalt etc. Het enige moderne van de bumble vrouwen is dat ze vaak gescheiden zijn en voorzien zijn van afzichtelijke tatoeages.
  Er zitten vrij weinig vrouwen op bumble dus rrn gratis abonnement volstaat om in je regio alles te zien. Veel vrouwen zitten al langer dan een jaar op bumble, ondanks hun mooie foto's en verhalen. Bedenk zelf even hoe dat nu zou komen. Ook relatief veel Engelstalige profielen waarvan de echtheid twijfelachtig is. Het verdienmodel van bumble: een match verloopt binnen 24 uur als zij geen bericht stuurt maar jij kan tegen betaling verlengen. Maar waarom zou je dat willen. Als die vrouw jou ziet zitten stuurt ze heus wel iets binnen 24 uur, tenzij het een fake-profiel is. Als je betaalt kun je ook meer swipen en wat uitgebreidere zoekfilters gebruiken. Dit heeft gezien het beperkte aanbod nauwelijks tot geen meerwaarde.

  Sterke punten
  Veel mooie plaatjes kijken.

  Zwakke punten
  Complexe veeleisende vrouwen die al zo lang in de aanbieding staan, daar moet je niks van verwachten.

  niet te serieus nemen

  De legendarische quote van Marijke Helwegen is hier van toepassing als je de foto's ziet : lipjes getuit, borstjes vooruit.
  Het initiatief is aan de vrouw, prima idee alleen hebben ze hier geen zin in. Uiteraard laat de app je weten als er vrouwen zijn die je foto hebben geliket en probeert je dan over te halen om een duur lidmaatschap te nemen.
  Wil je als man een date halen uit deze app ? Kijk vooral verder. Zie je de humor zoals ik er wel van in ? Schrijf je dan (gratis uiteraard) in.

  Too good to be true

  Ik heb redelijk veel ervaring met datingsites. En deze spant tot nu toe de kroon. Wat een oplichting is deze app. Heel veel mooie vrouwen. Te mooi. Met prachtige foto’s van all over the world. Vrouwen in pilotenuniform, vrouwen aan het surfen, in de sahara, in de bergen, bij de wereldwonderen. Echt prachtige foto’s, Maar zelden in Nederland gemaakt. Zo heb ik nog niet een Nederlands autokenteken gezien.
  De meeste vrouwen komen uit plaatsen als Haarlen, Gouda of Delft. De duurdere steden, zeg maar. En bijna allemaal topjobs; marketing manager, een baan bij het UMC of een bestuursfunctie. Het kan niet op! Het is too good to be true. En dat is het ook!
  Veel vrouwen hebben geen typisch Nederlandse naam; Ioana, Jittra, Chiare, Jill en Aya hoor je zelden in ons land. En je hebt al snel matches. Met mooie vrouwen (op andere datingsites ging dat niet zo snel). De dames hebben tot 24 uur na de match om te reageren.
  En dan komt de aap uit de mouw.
  Tegen betaling krijgen de mooie dames met wie jij matcht extra tijd om te reageren. Een mooi verdienmodel. Trap er niet in.

  Sterke punten
  Leuk tijdverdrijf

  Zwakke punten
  Geen echte matches

  Het spel is afgelopen- voor vandaag.

  Ik heb de indruk dat er op bumble minder fake profielen zijn dan op Tinder. Dus je ziet er nauwelijks Chinese spam en verkapte advertenties van hoeren. Dat is positief. Maar er zijn nog steeds erg weinig (vrouwelijke) leden. Matches sturen vaak geen bericht. Waarom vrouwen geen eerste bericht sturen heb ik al in een vorige review over geschreven.
  Nu is het zo dat Bumble een limiet heeft ingesteld op het aantal vrouwen dat je per dag een like kunt geven. Waar je voorheen de afstand heel ruim kon instellen om vervolgens met hagel te schieten, krijg je nu al snel de melding dat het spel voor vandaag is afgelopen. Door te betalen kun je dit opheffen. Je kan dan tevens je likes zien. Echter slaat bumble de plank mis. Als je als gebruiker maar 1 of 2 likes hebt ga je niet betalen om die te kunnen zien. Ga er maar vanuit dat die paar likes afkomstig zijn van vrouwen die een stuk ouder en onaantrekkelijker zijn dan dat jij zelf bent. Ook ga je niet betalen als er na de eerste 100 swipes niks gebeurt. Bumble mag eerst eens laten zien dat het überhaupt kan werken voordat ik er geld in stop. Dus heb geduld, wacht een dag, en je kunt weer wat verder swipen. Dan heb je een kleine kans op een match ver weg. Overigens biedt bumble ook een levenslang abonnement aan voor een eenmalig bedrag. Alsof ze toegeven dat het niet werkt!
  Kijk ook eens naar de gemiddelde beoordeling in de appstore; nog slechter dan Tinder!

  Sterke punten
  Misschien inactieve accounts maar zo te zien weinig spam.
  Concept dat vrouw eerste bericht moet sturen is origineel, ook al werkt het niet in de praktijk
  Levenslang abonnement na eenmalig bedrag geeft eerlijk aan dat je kennelijk geduld moet hebben

  Zwakke punten
  Te weinig vrouwen
  Pushen om te betalen nogal onnozel Weinig matches sturen een bericht. Krijg je een bericht dan is het vaak een fantasieloze 'hi'. Als man zijnde zou je niet wegkomen met een dergelijke 'openingszin'.

  Algemeen review

  SLECHT!!!!!!!!!!
  Je moet betalen om ook maar iets te kunnen zien of filters in te stellen en om zogezegd te kunnen zien wie je geliked heeft (waarbij je de melding krijgt dat er al verschillende profielen geïnteresseerd zijn!) maar als je het minimum van1 week betaald hebt krijg je niets te zien!!!
  En als je de filters enkel instelt op 10j jonger en 10j ouder en verder geen criteria instelt qua leeftijd of anders, krijg je al na 2min de melding dat er niemand in je buurt is.
  En criteria van afstand kan je zelfs niet instellen!
  Arrogantie dus om hiervoor geld te vragen!!!!!!

  ABSOLUTE AFZETTERIJ!

  Zwakke punten
  Alles

  fraude

  Gewoon fraude, betaal shit, ingekochte profielen. thats all.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles profielen zijn 77%/88% betaald voor maken van een profiel. daar trappen nog steeds veel domme mensen in.

  Bumble niet aan te raden

  Dit is werkelijk een slechte dating app. Niet genoeg leuke mannen. Ondanks mijn filter van afstand wordt er door gebrek aan members voorstellen gemaakt ver in het land.
  Je moet binnen 24 uur reageren anders kan het niet meer tenzij je verlengt binnen een, door Bumble, vastgesteld tijd limiet. Dus even een pauze of bewaar postvakje bestaat niet.
  Alsof er niets anders te doen is in het dagelijks leven dan full time bezig zijn met deze dating app. Verder zijn er maar 2 keuzes; afwijzen of een ‘ match / hartje ‘ sturen.
  Nee, het medium is mooi geadverteerd door Bumble maar het is niet wat je verwacht en beloofd te zijn. Het is zonde van mijn betaalde membership.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Tijdsdruk en maar 2 opties mogelijk; match of voorgoed afwijzen

  nog steeds op zijn gat

  Omdat ik her en der had gelezen dat bumble het offensief zou hebben geopend op tinder, heb ik nog eens wat geprobeerd. Verschillende profielen, verschillende fotoos.

  Blijkt dat er voor een groot deel dezelfde vrouwen nog er op zitten (althans de Nederlandse). Met dezelfde fotoos ook. Een groot deel van de profielen heeft een engelstalig profiel en bevindt zich in Amsterdam. Misschien toeristen, of spammers??

  Maar weinig vrouwen vullen een profiel met tekst in. Je kunt alles naar rechts swipen (geen limiet), maar er gebeurt helemaal niets. Het zijn ook nog steeds heel weinig vrouwen (zeker buiten Amsterdam). Een abonnement heeft dus totaal geen zin.

  Deze feministische versie van Tinder ligt nog steeds volledig op zijn gat, maar gelukkig kom je daar ook snel achter (en zonder te betalen).

  Sterke punten
  gratis

  Zwakke punten
  maar het is ook niks

  emancipatie ontkracht

  Een van de oprichters van Tinder besloot een wat feministische versie van Tinder op te richten: 'bumble'. Deze werkt in grote lijnen hetzelfde als tinder, maar de vrouw moet binnen 24 uur het eerste bericht sturen, anders vervalt de match.
  Maar zouden vrouwen echt mans genoeg zijn om het initiatief te nemen?

  Ik heb de app geinstalleerd en het eerste wat opviel dat ik binnen no-time door het aantal vrouwen in mijn omgeving heen was geswiped. Het aantal vrouwen op bumble is duidelijk maar een fractie dan op Tinder. Logisch want vrouwen willen helemaal geen initiatief nemen dus blijven ze wel van deze app vandaan. Door niet selectief te zijn had ik wel een match maar die reageerde natuurlijk niet.

  Na een paar weken heb ik deze waardeloze app er uit gegooid want het kost alleen maar opslagruimte op mn smartphone. De feministische versie van tinder is een lachertje. Vrouwen zullen (bijna) nooit het initiatief nemen en apps als bumble zijn daarom gedoemd om te mislukken. Als ze een feministische app willen ontwikkelingen hebben ze meer succes met een app voor cougar-vrouwen. Dan zullen een hoop vrouwen zich inschrijven. Alleen maar heel weinig mannen want die hebben echt geen trek in een oudere vrouw!

  Sterke punten
  een van de vele voorbeelden dat dating vooral een investering van de man vereist en dat ook in deze 'moderne tijden' je niet veel van vrouwen hoeft te verwachten

  Zwakke punten
  - bijna geen vrouwen ingeschreven
  - dus geen match, geen conversatie, niks......
  - neemt onnodig opslagruimte van je smartphone in gebruik

Bezoek Bumble

Schrijf een review