Casual Club

Vreemdgaan is niet langer een taboe en gebeurt overal ter wereld. Het breken van de huwelijkse sleur door een avontuurtje zonder complicaties is een genot dat weinig mensen zich ontzeggen en de statistieken bevestigen het. Zeven op de tien mannen bekennen dat ze hun partner hebben bedrogen, maar ook 70% van de vrouwen geeft toe een geheime relatie te hebben gehad. Casual Club is speciaal ontworpen voor diegenen die wat meer pit in hun liefdesleven willen, met de garantie van maximale privacy en een groot aantal leden die op dezelfde golflengte zitten. Meer en meer vrouwen zijn op zoek naar een pikante ontmoeting en Casual Club is speciaal voor hen ontworpen. Voor de vrouwen zijn alle diensten van de site daadwerkelijk gratis. Ook de persoonlijke profielen hebben een speciale grafische stijl om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de verwachtingen van het vrouwelijke publiek. Bij Casual Club komt de privacy van de leden op de eerste plaats en zijn alle profielen anoniem. Hierdoor hoeven de vrouwen die op zoek zijn naar een avontuur zich nergens zorgen te maken, de enige zorg is het kiezen van de meest spannende partner.

Casual Club Reviews

  Datum: 13 juni 2013 Geschreven door: joss (man, 21

  meen je dat nu ! denk je nu echt dat je vrouw alleen vreemd zal gaan omdat er datingsites bestaan als deze jongen toch jij moet echt nog veel leren! als iemand wil vreemd gaan dat zal ze het vroeg of laat toch doen met of zonder datingsite doe levenervaring op man
  en stop met huilen over je strafboek

  wtf wtf wtf vreemdgaan is niet eens strafbaar

  waar slaat dit nou weer op? ik zocht in het wetboek van strafrecht naar overspel en vreemdgaan, maar er staat niets over. tijd voor een petitie dit weer in te stellen.

  Sterke punten
  ze weten je misselijk te maken

  Zwakke punten
  ze niet wetkundig niks verkeerd

  hulp bij vreemdgaan? om van te kotsen!

  wtf! ik kan mn ogen niet geloven! er bestaat dus serieus een site die je helpt met emotioneel kapot maken van degene waarvan je hoort te houden? wanneer begint het strafrechtelijk onderzoek naar de mensen die achter deze walgelijke site zit? afschieten die mensen D:

  Sterke punten
  ben er nooit geweest en zal er nooit heen gaan. het hele concept is crimineel.

  Zwakke punten
  ze zijn gratis voor alleen vrouwen? wtf? je hebt toch een man en een vrouw nodig om vreemd te gaan?(tenzei lesbisch)

  Spannend, leuk en je krijgt steeds meer zin!

  Casual Club is nog niet zo bekent in Nederland, maar bestaat al jaren in andere landen. Het is een site voor mensen die op zoek zijn naar een one-night-stand. Dit kunnen een singles zijn, maar ook getrouwde mensen op zoek naar partnerruil of een slippertje. Op Casual Club kan je gewoon een keer lekker zonder al teveel problemen je fantasieën de vrije loop laten. Je komt er in contact met mensen die er net zo over denken als jij, dus dat maakt dat het allemaal wat sneller gaat, zeker als je iemand ontmoet die precies hetzelfde wil!
  Een afspraak is snel gemaakt en je weet beiden van te voren wat je aan elkaar hebt. Aanmelding is gratis en je kan meteen aangeven wat je zoekt (avontuurtje, partnerruil, bisex, sado ….). Als je partner je bevalt kan je natuurlijk vaker een afspraak maken.
  Het geeft me een echte kik en ik voel me elke keer weer enorm opgewonden. Die seksuele spanning die het me brengt is iets wat je in een vaste relatie al snel kwijt bent. Ik kan gewoon niet wachten om weer online te gaan en mijn mails te lezen!

  Sterke punten
  spannend, heel opwindend, makkelijke site en voor vrouwen gratis

  Zwakke punten
  niet echt, behalve dat de mannen wat meer actie zouden moeten ondernemen

Bezoek Casual Club

Schrijf een review