Reviews van deze auteur

Spannend, leuk en je krijgt steeds meer zin!

Review over Casual Club

Casual Club is nog niet zo bekent in Nederland, maar bestaat al jaren in andere landen. Het is een site voor mensen die op zoek zijn naar een one-night-stand. Dit kunnen een singles zijn, maar ook getrouwde mensen op zoek naar partnerruil of een slippertje. Op Casual Club kan je gewoon een keer lekker zonder al teveel problemen je fantasieën de vrije loop laten. Je komt er in contact met mensen die er net zo over denken als jij, dus dat maakt dat het allemaal wat sneller gaat, zeker als je iemand ontmoet die precies hetzelfde wil!
Een afspraak is snel gemaakt en je weet beiden van te voren wat je aan elkaar hebt. Aanmelding is gratis en je kan meteen aangeven wat je zoekt (avontuurtje, partnerruil, bisex, sado ….). Als je partner je bevalt kan je natuurlijk vaker een afspraak maken.
Het geeft me een echte kik en ik voel me elke keer weer enorm opgewonden. Die seksuele spanning die het me brengt is iets wat je in een vaste relatie al snel kwijt bent. Ik kan gewoon niet wachten om weer online te gaan en mijn mails te lezen!

Sterke punten
spannend, heel opwindend, makkelijke site en voor vrouwen gratis

Zwakke punten
niet echt, behalve dat de mannen wat meer actie zouden moeten ondernemen

reacties:

Review: Spannend, leuk en je krijgt steeds meer zin!

Tuurlijk ben ik de webmaster en nog een man ook ;- ) Grapje, ik ben dus een vrouw en heb daardoor waarschijnlijk andere (betere) ervaringen. Nu ik jullie reacties lees kan ik begrijpen dat mannen anders over deze sites denken, zeker als ze ervoor moeten betalen. PS Dat jullie met niet gevonden hebben zal zijn omdat we andere dingen zoeken