InstadateApp - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 2 augustus 2017
InstadateApp Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. InstadateApp informatie
  2. InstadateApp Reviews
  3. Schrijf ook een review over InstadateApp

Niet tevreden over InstadateApp? Probeer dan eens MobileMatch.

InstadateApp informatie

Welkom op www.instadateapp.nl

Instadateapp is de datingsite voor iedereen. Een datingsite voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

InstadateApp Details

Hits: 547

URL: https://www.instadateapp.nl/

Categorieën: Mobiele Datingsites

Reviews: 1


Maak nu een gratis account aan op InstadateApp

InstadateApp reviews (1):

InstadateApp - Echt fake

0

Review:
Een gewone normale dag je kent het wel en ik zocht naar een leuke meid kom ik via tweedehands.nl uit bij een leuke dame hier in de buurt nou buurt weert en dat nog wel op 1 april en nee het was geen grap de wonderen zijn de wereld nog niet uit tot ik een mailtje terug kreeg met daarin.

Een hele goede dag! Wat leuk dat jij mij een mailtje stuurt. Dankjewel hiervoor. Mijn naam is Chantal. Ik ben 35 jaren op deze wereld en ik woon in Weert. Samen met mijn 2 kleine engeltjes maken wij het beste ervan. Toen hun vader wegging, heeft hij nooit meer iets laten horen. Voor hem bestaan de kinderen niet meer. Kort geleden kwam de aap uit de mouw. Hij denkt dat de kinderen niet van hem zijn. Dit omdat ik bruine ogen heb, hij bruine ogen heeft maar onze kinderen blauwe ogen! Doorgaans is het zo dat de kinderen dat ook bruine ogen hebben maar in ons geval, dus niet! Hij wil dit niet geloven en weet zeker dat de kinderen van een ander zijn. Ik hem zelfs tegen hem gezegd dat hij een DNA test mag doen. Dit wil hij niet. Hij is er zonder test ook al van overtuigt dat de kinderen niet van hem zijn. Ik weet zeker dat de kinderen wel van hem zijn omdat ik nooit vreemd gegaan ben. Ok?, genoeg over mijn ex. Ik heb alles goed voor elkaar in mijn leven. Een leuke baan, vrienden en een leuk huisje. Nu nog een man om gelukkig mee te worden. Ben jij dat? Ik hoop dat jij de moeite wilt nemen om naar site .... te komen . Dit omdat ik, als jij mij daar 1 berichtje stuurt, zeker weet dat jij echt bent.
Liefs,
Chantal

klik de link aan en ik kom op de site terecht Instadate.nl volgens mij nu ook wel bekent als de site met de minste vrouwen en heren bijna geen.
ja je leest het goed 51 dames om precies te zijn en ik de enige vent was in Limburg volgens het zoek systeem is dit een 1 april grap nou voor mij zeker.

ik heb nix noppes betaald en ik heb mij meteen uitgeschreven nadat ik contact knop klikte en het prive adres in Groningen vond zo schijnen er nog meer sites op dit adres te staan onder de kvk dit moet echt stoppen.

Sterke punten:
foto's van dames en heren van andere sites af plukken en die zelf gebruiken om rijk te worden.
zoals ik het ziet in het mooi Nederlands

Identiteitsfraude.

Zwakke punten:
geen

Jack The R beveelt InstadateApp NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over InstadateApp

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou InstadateApp aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou InstadateApp aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek InstadateApp


Home » Mobiele Datingsites » InstadateApp