tegengas

Mgtow; klopt, er komen veelal teksten voorbij dat ze oa tegengas willen, en dat gezeur geen ons etc, veelal veel na aapgepraat door die vrouwen , veelal gelukzoekers en volslanken, te veel make up en allemaal willen ze op reis elk weekend.. zou er ook een normale vrouw tussen zitten?

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

4 reacties

Een vrouw die tegengas nodig heeft zal tegelijkertijd niet accepteren dat ze tot de orde wordt geroepen. Want tegengas nodig hebben staat gelijk aan moeilijk in omgang. Het is gewoon een van de vele tegenstrijdigheden en omgedraaide werkelijkheden waar haar profiel bol van staat. Het beste wat je junt doen met een vrouw die tegengas nodig heeft is een harde wind laten, er letterlijk schijt aan hebben.
Nornale vrouwen zijn schaars op Tinder. De beste kansen heb je bij een expat uit een
land als Roemenië

Nederlandse vrouwen zijn over het paard getilde wijven (en vooral die op de dating sites zitten)
veel bla bla en denken dat alles om hun draait ,hoe vaak ik al niet gehoord heb uit een vrouwen mond "
ik val altijd op de verkeerde man " en dan zou je denken ze hebben hun les geleerd !!
nee hoor de volgende is weer zo,n type man .
wat mgtow al schreef, een oost Europese vrouw of als je nog meer geduld hebt een Aziaat, daar doe je slimmer aan ,die waarderen dingen in het leven nog

@Mgtow, ja zou ik best willen een Roemeense leuke vlotte lieve Dame , maar waar vind ik haar Mgtow? Op een datingsite kom ik haar NIET tegen, zo wie so geen roemeense dames wie er op staan. Kun jij mij een tip geven Mgtow?

@Mgtow. Dat programma rtl 4 b en b vol liefde zijn ook vrouwen wie tegen gas moeten hebben, zelf geven ze al toe dat ze niet de makkelijksten zijn in omgang en vaak kan je het ook wel zien hoe ze doet en kijkt. Wat is dat toch dat vele vrouwen tegengas nodig hebben mgow? Vaak zijn ze wel gescheiden, maar niet voor niets denk ik dan.. moeilijke personen zijn dat mgtow, als man ver van weg blijven.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden