Vaccinatievrouwen

Vaccinatievrouwen

Op Tinder zijn nogal wat vrouwen die laten zien dat ze hun prikkie tegen covid hebben gehad. Ze zijn er dus kennelijk nog trots op ook. Zijn deze vrouwen erg naïef en laten ze zich dan ook makkelijk injecteren dmv een mannelijk geslachtsdeel? Zijn het vrouwen die willen laten zien dat ze 'deugen', ergens bijhoren? Ze waren allemaal al volgens de 3 s-en; Sportief, Sociaal en Spontaan, moeten dat er 4 worden, + Spuitje?.
Kortom alweer een rood vlaggetje erbij. Naast de bestaande rode vlaggetjes zoals vokslank, tatoeage, verandercoach, ONS/FWB-klaagzang, feminist, wensenlijstjes, tegengas nodig hebben, etc etc etc. Zo wordt selecteren weer een stukje makkelijker. Er blijft dan alleen niet veel over en gezien de enorm scheve man/vrouw verhouding moet je er niks van verwachten.

Sterke punten
Je herkent naïeve gevaccineerde vrouwen.

Zwakke punten
Er blijft nog minder over

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

8 reacties

Tegenwoordig kan je foto's op Internet laten genereren van niet bestaande personen. This person does not excist.

Je hebt er alleen niets aan als je wilt afspreken.

Ik heb zo net mijn tinder/dating/every day life ranting soulmate gevonden !!!!!!! En ik ben dan nog is niet gevaccineerd, maar wel e beetje naïef soms, maar zonder spuit! sociaal ben ik ni, sportief as ik goesting heb en verre reizen beperking zich tot mijn zonovergoten terras , iemand die werkt gelijk ik heeft genen tijd om op congé te gaan sorry. ik zou is graag weten wie er achter die rants zit van dating apps, jezus hahahaha ik heb mij zonet een dik half uur vermaakt tijdens mijn werkpauze met het lezen van dit, omdat ook ik geblokkeerd ben voor geen enkele reden op tinder!

Beste Inge,

Ik denk dat een half uur nog te weinig is voor alle leesvoer / wijze raad die ik hier heb achter gelaten. Ze staan ook bij ematching en relatieplanet bijvoorbeeld. Veel leesplezier

Heerlijk, mijn pauzes zijn gevuld met geweldige lectuur... bedankt u doet een belgische jongedame een dienst, dat er nog humor zoals dit is op de wereld

Och, MGTOW,
Wijze raad door iemand die niets van taal weet? Het is echt 'al het leesvoer' en niet jouw schrijfwijze en 'wijze raad' zou ik in jouw geval vervangen door 'gefrustreerde reactie van iemand die aantoonbaar slecht in denken en Nederlands is'. Voor de rest echt een geweldige reactie.

Beste Michael
Ik lees vooral bij jou veel frustratie. Misschien kun je je inschrijven voor het Nederlands dictee en win je misschien een prijs. Dat is wellicht bevredigender dan jouw tevergeefse rondzwervingen op datingsites.

@mgtow. Ik ben een man [goeduitziende, ja echt] begin 50j. Had me aangemeld op Lexa, best veel nou ja veel, enkele reacties, tot ik vertelde dat ik GEEN werk hebt. Toen was het meteen klaar, is echte liefde dan niet belangrijker dan ;werk; hebben? Of is het die Vrouwen alleen om geld te doen vraagt ik me dan af. Bah die Nederlandes wijven ook, Brrrrrr

@superboer: ff generaliserende: een vrouw ziet een man zonder werk net zoals een man een oerlelijke vrouw ziet. Maar in jouw geval, als je er echt goed uitziet, is online dating geen probleem. Want je doet gewoon alsof je een baan hebt. Zorg dat er ook online niets over jouw werkstatus te vinden is.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden