Reviews van deze auteur

Fake en je betaalt veel te veel

Review over Tinder

Alle maal fake profielen en deze weten je ook te vinden als eerste daarna zie of hoor je niemand, wil je gezien worden ja dan ff een extra betaling doen naast het abbo en wil je nog meer extra zodat mensen je zien dan graag bog meer betalen , allemaal fake dat tinder, het lijkt een vlees keuring nee draait alleen om geld ze laten je de mooiste vrouwen zien en is je abbo over dan ken de like s denk je ok ga eens kijken dan he allemaal fake daarna zie je helemaal niets kwa like s tot je abbo af gelopen is

Sterke punten
Totaal geen dtaait alleen geld

Zwakke punten
Fake fake fake

Trap hier niet in fake

Review over LangsWippen.nl

Je moet het zelf mee hebben gemaakt om te kunnen oordelen maar deze site is fake alle profielen willen alleen maar chatten via dure credits wil je dat niet gaat men over tot dreigementen tot de ergste vorm men schroomt helemaal niets afspraken krijg je niet er komt altijd iets tussen wat ontzetten erg os zodat je medelijden krijgt en je blijft credits kopen als je dan stoppen wilt vallen ze je aan en bedreigen ze je.
Wordt eigenlijk tijd dat dit soort sites worden aangepakt maar ook de personen die er achter zitten want de bedreigingen zijn echt niet mals .
Ook kan je niemand aan spreken want er is geen contact formulier ze proberen dan ook dat je alleen kan chatten via het dure betaal systeem al het andere wordt geblokt .

Sterke punten
De bedreigingen zijn echt erg.
En je krijgt idee dat iedereen het zelfde praat dus de opleiding is perfect.
Totaal niet dus pfff

Zwakke punten
De vrouwen kunnen niet normaal communiceren behalve als je precies doet wat zij willen dan komen er geen problemen.
Niet chatten geen daten en de dates liggen altijd minimaal 3 weken ver weg

reacties:

Review: Account verwijderen.

Het wordt eens tijd dat dit strafbaar wordt voor alle site s als je niet aantoonbaar aangeeft dat je fake profiel bent . Er gaan miljoenen in om maar puur door dat men niet zien kan wie er wel if niet fake is en eigenlijk belazeren we ons zelf toch want laten we eerlijk zijn wie wil er nu chatten voor euro per berichtje niemand toch