LangsWippen.nl

Heb je zin in een spannende seksdate, een vluggertje of behoefte aan echte liefde? Bezoek dan snel de site van Langswippen. Op deze site kan men snel en eenvoudig een date naar wens vinden. Men kan hier onder andere terecht voor een snelle wip of echte liefde. Men heeft verder de mogelijkheid om iemand in de eigen omgeving te zoeken of van daarbuiten. Bij Langwippen.nl komt men altijd snel in contact met iemand, die ook zin heeft in hete seks, een snelle wip of echte liefde. Personen die geïnteresseerd zijn in deze site, hebben de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig een account aan te maken op deze site. Zodra men lid is van deze site, heeft men toegang tot alle profielen en foto's van andere gebruikers. Nadat men zich geregistreerd heeft kan men direct contact opnemen met andere gebruikers. Men kan berichten versturen, flirten en eventueel afspreken. Veiligheid en discretie worden hoog in het vaandel gehouden op deze site. Er wordt dan ook alles aan gedaan om nep dan wel inactieve profielen tegen te gaan. Dagelijks melden tientallen nieuwe leden zich aan op deze site, wat de garantie op een spannende date vele malen groter maakt. Sommige mensen zijn op zoek naar een avontuurtje, vaste seksdate of een echte relatie. Bij het aanmelden op de site, moet men onder andere een gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord, het geslacht en de geboortedatum ingeven. Nadat men de gegevens heeft ingevuld, kan men klikken op aanmelden. Er wordt vervolgens een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Nadat men zich heeft aangemeld kan men direct op zoek naar een spannende date. Daarnaast kan men op de startpagina van deze site ook gebruik maken van de snelzoekfunctie. Men moet onder andere ingeven of men een man of een vrouw is en of men op zoek is naar een man of een vrouw. Daarnaast moet men ook aangeven in welke leeftijdscategorie de persoon naar wie men op zoek is moet zijn. De site gaat dan direct op zoek naar geschikte profielen. Indien er een match is, kan men direct contact opnemen met de andere gebruiker.

Doelgroep

LangsWippen is de ultieme datingsite voor een ieder, die op zoek is naar een snelle wippertje. Ben je helemaal alleen, geil, kan je je zelf niet meer inhouden? Dan ben je bij LangsWippen.nl op het juiste adres. Op deze site zijn alle gebruikers net als jouw op zoek naar een one night stand, friends with benefits en snelle wipmomenten. Het maakt hierbij niet uit of je iemand in je eigen woonplaats zoekt, of ver daar buiten, op deze site kom je altijd snel in contact met diegene die jij zoekt. Wil jij ook lekker langs wippen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op LangsWippen.nl.


Aanmelden

Een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar casual dates, kan zich snel en makkelijk aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site het online aanmeldformulier in te vullen. In dit formulier vul je een gebruikersnaam naar keuze in, een wachtwoord naar keuze, je geslacht en geboortedatum. Na alle relevante gegevens ingevuld te hebben wordt er automatisch een aanmeldlink verstuurd naar het opgegeven email adres. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een lekkere wip op LangsWippen.nl.


Zoekfunctie

Niet voor een ieder is het even makkelijk om direct in een keer een passende match te vinden. Sommige doen er een dag over, weer anderen een week en weer anderen maanden. Gelukkig heeft de site speciaal voor deze gebruikers een zoekfunctie ontwikkeld welke je een eindje op weg kan helpen. In het formulier van de zoekfunctie geef je in of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdsklasse je ideale partner moet zijn. De site kan dan zelf voor je op zoek naar mogelijke matches waar jij contact mee kan opnemen. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij LangsWippen.nl


Anti Fakers

Op Langswippen.nl worden er strenge controles uitgevoerd als het komt op preventie van nepprofielen. Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd. Het is ook niet toegestaan om foto's verkregen van het internet als profielfoto in te stellen. Het is dus niet de bedoeling om een fake account aan te maken met informatie en/of foto's van andere zaken dan van jou zelf. Hier word ook streng op gecontroleerd door de beheerders van de site!


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Langswippen.nl. Je kunt dit doen door een email te sturen naar het email adres: [email protected] De medewerkers van de klantenservice doen daarbij hun best om je vraag of verzoek zo snel als mogelijk in behandeling te nemen.


LangsWippen.nl Reviews

  Fake en zijn je gegevens veilig?

  100% fake. Heb geen profielfoto en krijg alsof complimentjes over mn looks......Alle vrouwelijke profielen totaal nep. Sommige foto's inmiddels tegengekomen op andere sites. U wordt belazerd tot en met. En jou gegevens, wat doen oplichters daarmee denk je? Doorverkopen? Wordt het niet eens tijd dat radar of een andere organisatie hier een stop aan brengt? Oplichting en ze verdienen er vrolijk aan.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Nep en oplichtïng

  Het is nep en oplichting je gaat erg veel voor betalen en je account kun je niet verwijderd en dat is waardeloos en ik hoop dat het kabinet en de Europees parlement zulke site hier weg halen nepprofiellen je betaald je blauw aan en moet de Dames ook mee betalen aan nepprofieĺen

  Sterke punten
  Nepprofiel

  Zwakke punten
  Nepprofiel

  100% NEP

  Dames antwoorden en eindigen altijd met een verleidelijke vraag om je te triggeren te antwoorden en credits te kopen. Ik was aan de klets met een vrouw die ik toevalligerwijs ook tegenkwam op insta maar ze bleek Canadees en geen woord Nederlands te praten. Ze plukken foto's van internet of sociale media. Trap er niet!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar

  Oplichting

  Let op is hele site is nep. Dames worden boos als je doorvraagt en praten vervolgens op je gevoel in. Vervolgens stellen ze weer een erotisch geladen vraag. Als je daarna nog eens vraagt om eens een keertje alleen koffie ter kennismaking te drinken worden ze helemaal boos. Kijk ook naar de foto's. Ze komen niet overeen met profiel en let op kleding en omgeving. Dan zie je dat het niet Nederlands is.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles is nep.

  Veel belovend maar niets is waar

  Nu voor de tweede X erin getrapt. Veel datingsite gezeten maar allemaal voor de credits maar allemaal fake profielen.

  Sterke punten
  Homepage veel belovend.

  Zwakke punten
  Voorwaarden fictieve profielen.

  Bedreiging

  Er is een dame die loop te dreigen over mijn foto,s online te zetten en de profielen zijn volgens mij net krijg nooit echt een afspraakje .

  Sterke punten
  Ziet er leuk uit

  Zwakke punten
  Nooit geen date .fake

  Carmen_e

  Ik was net vrijgezel een paar jaar geleden en dacht aan datingsites voor snelle seks ik wou destijds geen relatie. Ik herinner mij niet hoe maar heb langswippen.nl gevonden en paar dagen later heb ik een bericht gekregen van iemand met de naam CARMEN_E die beweerde nieuw te zijn op de site en wegwijs wou. Sindsdien praat ik met haar al twee jaar, heb meer dan 20 foto's bij, het was net als een echte relatie. Maar zij heeft 5 dates afgezegd/geannuleerd door verschillende redenen: mijn moeder is ziek, mijn oma is overleden... Natuurlijk, ik vertrouwde haar niet, maar zij heeft me foto's van haar werk gestuurd... Zij heeft gepost wat ik maar vroeg. Nou daarom, kwam zij heel betrouwbaar over. Ik heb die foto's op "reverse image" gecheckt en die waren nergens op sociaal media te vinden. Maar zij komt niet opdagen als we afspreken. Voor de laatste keer vandaag 25-12-20 afgesproken, zij kwam niet. Ik wil die foto's online zetten en die persoon in het echt vinden! Kan er iemand helpen? Ik heb twee jaar in deze site verspilt en ga dit beindigen op mijn manier. Ik wil en zal die persoon vinden.

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Fake en dreigementen

  je wordt constant aan het lijntje gehouden en als je zegt dat je niet meer wilt betalen proberen ze je over te halen. Betaal je echt niet meer gaan ze over tot dreigementen. Van foto's van jou online zette tot aangiftes van oplichting en zelfs dreigen met dat ze weten waar je woont. Vermijdt deze site

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  duur en dreigementen

  Trap hier niet in fake

  Je moet het zelf mee hebben gemaakt om te kunnen oordelen maar deze site is fake alle profielen willen alleen maar chatten via dure credits wil je dat niet gaat men over tot dreigementen tot de ergste vorm men schroomt helemaal niets afspraken krijg je niet er komt altijd iets tussen wat ontzetten erg os zodat je medelijden krijgt en je blijft credits kopen als je dan stoppen wilt vallen ze je aan en bedreigen ze je. Wordt eigenlijk tijd dat dit soort sites worden aangepakt maar ook de personen die er achter zitten want de bedreigingen zijn echt niet mals . Ook kan je niemand aan spreken want er is geen contact formulier ze proberen dan ook dat je alleen kan chatten via het dure betaal systeem al het andere wordt geblokt .

  Sterke punten
  De bedreigingen zijn echt erg. En je krijgt idee dat iedereen het zelfde praat dus de opleiding is perfect. Totaal niet dus pfff

  Zwakke punten
  De vrouwen kunnen niet normaal communiceren behalve als je precies doet wat zij willen dan komen er geen problemen. Niet chatten geen daten en de dates liggen altijd minimaal 3 weken ver weg

  NOOIT DOEN!

  Deze site wordt beheerd door 2 domme sukkels onder de naam Young (no) Brains BV. Het gaat om ordinaire oplichting c.q. misleiding. Het wordt tijd dat de ACM een torenhoge boet oplegt zoals ook is gebeurd met The Right Link BV.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Wat een rare site

  Als je op de site zelf kijkt zijn ze gevestigd op het volgende adres: Young Brains BV Lonnekerbrugstraat 107-4 7547AJ Enschede Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 74925938 BTW: NL860075874B01 En volgens de Algemene Voorwaarden gaat het om: EZI-Services VOF Molenstraat 20 7551DC Hengelo BTW: NL85122685B01 Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 54250021

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Als de naam, adresgegevens, het KvK nummer en BTW nummer van de het bedrijf waarmee je contact op kunt nemen van de site en die in de Algemene Voorwaarden al totaal niet met elkaar overeenkomen, wat kun je dan nog van de rest verwachten. Ze kunnen nog zo'n mooi stukje op hun site hebben staan over het aanpakken van Fakers (Op Langswippen.nl hebben wij strenge controles wat betreft Fakers (ook wel bekend als nep-profielen). Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd.), als ze dat nou 'ns echt zouden uitvoeren dan zou deze site niet eens meer bestaan. Stelletje oplichters zijn het daar in Enschede / Hengelo

  NEP

  Een echte nepsite,ze willen je maand na maand aan het lijntje houden.Ze zijn zo erg dat ze zelfs verzinnen dat hun moeder niet lang te leven meer heeft.Dat is echt het laagste van het laagste wat je kan en ik vind mag verzinnen op een site om mensen aan het lijntje te houden.Dat noem ik ,minachting van mensen hebben en echt alles voor overhebben om maar een paar euro te verdienen.

  Sterke punten
  Mooie vrouwen op foto`s

  Zwakke punten
  Voor de rest alles

  Nep

  Ben 2 jaar aan het lijntje gehouden en elke keer werd er gezecht nog even wachten en ik geloofde dat en deed het heel stom veel geld weg gegooid

  Sterke punten
  Inderdaad mooie foto's van vrouwen ik vraag me af of deze dames het wel weten dat hun foto gebuikt word

  Zwakke punten
  Veel vragen worden ontweken

  Oplichterij ze houden je mooi aan de praat

  Deze hele site is nep ze zijn allemaal heel goed met het ontwijken van vragen en mannen aan het lijntje te houden (wij sukkels) er is een terug komen patroon in de berichten, Ze willen dan ook alleen maar contact hebben via de site omdat dat zo veilig is.. E-mail is net zo veilig zeg ik dan, geeft je je mail zeggen ze dat ze het niet kunnen zien omdat de site het blokkeert, en maar zeggen wil je echt zien waar spreken we af, blijft zo maar doorgaan maar een concrete afspraak komt er nooit.

  Sterke punten
  Leuke foto's van vrouwen in het begin leuke gesprekken maar helaas allemaal nep.

  Zwakke punten
  Fake nep accounts oplichters die je aan het lijntje houden zo dat je maar credits blijft kopen

  Zelfmoord

  Ik hoop dat jullie allemaal worden vermoord of zelfmoord doen bende armoedzaaiers ...

  100% Fake

  je wordt alleen aan het lijntje gehouden. men gaat zover dat een date nabij is en daarna wordt je afgewimpeld dat je het verkeerd hebt begrepen. bovendien wordt de europese privacy regels overtreden en riskeren zij een boete die kan oplopen tot 20000 per keer. klachten dus blijven insturen.

  Sterke punten
  oplichting

  Zwakke punten
  alles

  Hoe belaser je de boel

  Net als bijna alle sexdatingsites betaal je hier zonder contact te krijgen met echte dames. Prachtig en geil al die dames die zogenaamd contact zoeken. Helaas, eerst credits kopen en verder maar wachten op fysiek contact wat echt niet gaat gebeuren. Antifake? Mijn neus. Jammer dat misbruik gemaakt wordt van de zwakheid van een smachtende kerel.

  Sterke punten
  Zo goed, dat ik er bijna weer instonk.

  Zwakke punten
  Geen fysiek contact mogelijk

  Geld terug vragen

  Heb contact gehad met de ACM De site langswippen staat bij de ACM op de lijst van foute datingsites, dus iedereen die bedonderd is door deze site kan zijn geld terug eisen.

  neppe shit

  waar kan je profiel verwijder wat als je met iemand wil date dan duur wel lang plus als je iets zeg over afspreken begin ze je wil toch een foto of hele ander dinge maar waar jij omvraag dat negeer ze allemaal

  Sterke punten
  sterke punten nope niks zin neppe site

  Zwakke punten
  alles neppe vrouwen plus je moet veel betalen en wat krijg je terug niks

  Fake/Nep-Profielen en trucs om ze te achterhalen

  Een hele tijd zitten schrijven met een vrouw die mijn hartje had gestolen, om het zo maar te zeggen. Maar deze bleek hartstikke fake! Er was altijd wel wat om niet te hoeven/kunnen/willen afspreken, niet via whatsapp willen chatten en ga zo maar door. Ging je daarop door, dan kreeg je allerlei verwijten en werd er behoorlijk op je gemoedsrust in gesproken. Zo goed zelfs, dat je het ter plekke nog geloofde ook! Dit heeft mij hl wat tjes gekost en ze bleek dus een of ander fotomodel te zijn (niet gek h, dat mijn hartje sneller ging kloppen door haar :-) De komende trucs heb ik ook op veel andere vrouwen toegepast op verschillende datingsites en dit werkte gewoon perfect!! Je wist gelijk waar je aan toe was. Nu ga ik je vertellen hoe je deze fakers er snel tussenuit haalt zodat het je maar n credit kost om deze fakers gelijk door de mand te laten vallen; Truc 1; Zorg dat je de profielfoto van je liefje even door de zoekmachine van Google Images haalt. Deze zoekt de foto op in alle sites die er zijn met afbeeldingen. Meestal wel bingo dat je je liefje op een pornosite vindt of dat het een fotomodel is ofzo. Kan Google Images nu niks vinden, zorg dan dat je dezelfde foto even spiegeld/180 graden horizontaal draait in een fotobewerkingsprogramma en gooi deze weer door de Google Images heen. Meestal bingo, omdat deze gehaaide oplichters de originele foto spiegeld zodat ze dus niet herkenbaar en niet te vinden zijn door Google Images. Mocht je nieuwe vriendinnetje daar nu niet gevonden worden, dat kan altijd natuurlijk, ga dan over op truc 2. Truc 2; Schrijf op een papiertje met een dikke viltstift de datum van de desbetreffende dag en maak dan een selfie met dat datumpapiertje naast je/onder je gezicht. Stuur deze naar je nieuwe chatvriendinnetje en vraag haar hetzelfde te doen. GEEN digitale datum wat in de hoek van elke foto geplaatst kan worden in een fotobewerkingsprogramma, maar een echte handgeschreven papiertje. Nou, als je die dan verstuurd, zijn de poppetjes aan het dansen hoor. Je krijgt dan allerlei verwijten of je ze niet vertrouwd, dat het geen stijl is zo je eerste berichtje te beginnen, dat ze zon foto niet hebben en ga zo maar door. Maar de foto met datum van je zogenaamde nieuwe vriendinnetje krijg je dus echt niet toegestuurd!! Ik hoop met deze twee trucjes heel veel mensen te kunnen behoeden om door deze geldkloppers/oplichters/fraudeurs je gigantisch veel geld uit je portemonnee te kunnen laten kloppen. Op al deze datingsites zal je moeten betalen om te kunnen chatten. Als iedereen deze trucs nu even doorvertelt aan anderen, dan hoop ik dat dit soort sites wellicht niet meer zoveel zullen gaan en kunnen verdienen met dit soort fraude praktijken. Hopelijk heb ik veel mensen hiermee kunnen helpen om wat meer je geld in je zak te kunnen houden.

  Sterke punten
  Geld uit je portemonnee weten te frunniken!...

  Zwakke punten
  Dat geld krijg je niet meer terug en je krijgt er zelfs geen date mee!...

  Wippen en genaaid worden

  Zoals altijd kijk ik eerst eens wat er in de Algemene Voorwaarden staat. Dan zie je direct al dat er iets niet klopt want het leest alsof je een wasmachine of zo koopt. Ga maar na: er wordt gesproken over bedenktijd en herroepingsrecht, zorgvuldig omgaan met de aankoop en de verpakking, binnen 14 dagen terugzenden van het product (in originele staat en verpakking). En pas bijna op het eind, op pagina 14 (van de 18), halverwege artikel 18c staat er in een zinnetje dat er personen kunnen worden ingeschakeld om contacten via de website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen. Dat zijn heel veel woorden om te zeggen dat er gewerkt wordt met nep-profielen. Maar wie leest dat nou allemaal door zullen ze gedacht hebben. Het adres van 'ze', net als hun naam. Maar of dat echt is??? Nu een jaar geleden ging tv programma De Monitor in 2 uitzendingen in op dit soort websites. Zeer verhelderend, raad iedereen aan om die eens terug te kijken via de site van dit programma

  Sterke punten
  Slimme oplichters die je helemaal uit kunnen kleden op een manier die je zelf niet wilt

  Zwakke punten
  Werkelijk alles is fake

  Pure oplichterij

  Je kan hier Jaren bezig zijn wat je een hoop geld kost en uiteindelijk maakt het weinig uit met wie je schrijft. Als je bijna tot een ontmoeting komt, begint het hele verhaal wat je al verteld hebt weer van voren af aan. Een soort cirkel systeem waarmee je geen enkele stap verder komt en wl een hoop geld kwijt bent. Een ontmoeting met een vrouw is dus eigenlijk uitgesloten door het cirkel-systeem wat daar gehandhaafd wordt wat communicatie betreft. Houd je geld in je zak, want je komt uiteindelijk niemand tegen waarmee je geschreven hebt.

  Sterke punten
  Gn

  Zwakke punten
  Alles

  Schimmige website

  In hun AV staat een adres en e-mailadres, als je hier een mail naar toestuurt krijg je nooit antwoord. Andere mogelijkheden om contact te krijgen zijn er niet. Geen klantenservice, of contactformulier om vragen te stellen. Je profiel kun je niet verwijderen. Het is een erg schimmige en dubieuze website.

  Sterke punten
  Het versturen van berichten per telefoon. Is erg discreet.

  Zwakke punten
  Geen mogelijkheid om je account/profiel te verwijderen.

  Dezelfde merkwaardige teksten in de AV als Parship

  Als je de AV (Algemene Voorwaarden) leest komt je merkwaardige stukjes tekst tegen voor wat betreft een erotische fictieve datingsite. In de AV van Parship kom je dezelfde vreemde teksten tegen. Kennelijk heeft Langswippen en Parship dezelfde modeltekst gebruikt maar niet goed doorgelezen en aangepast. Ik noem eerst het artikel, dan de vreemde tekst en dan mijn opmerking/vraag. Artikels 1.1, 1.9, 4.2, 5.5, etcetera. "producten". - Zijn dames en heren producten? Artikel 1.3 ".... handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit" - Wat moet ik me hierbij voorstellen? - Prostituees en gigolo's die hun diensten aanbieden? Artikel 6.2 b "Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of laatste onderdeel heeft ontvangen;" - Ik heb geen idee, wat ik me hierbij moet voorstellen - Misschien leveren ze ook sekspoppen, die je zelf in elkaar moet zetten? Artikel 8.2 "Zo snel mogelijk maar binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op in lid 1 bedoelde melding, zendt de consument het product terug,..." - Gelukkig kan je de dame, man (of sekspop?) terug sturen. - Beetje vreemde tekst voor een zogenaamde datingsite. Artikel 8.7 "De consument draagt geen kosten voor de uitvoering van diensten of de levering van water, gas of electriciteit, ..... stadsverwarming,..." - Het lijkt erop dat Langswippen met producten of diensten "electriciteit, gas, water en stadsverwarming bedoelt. - Is dat niet branchevervaging? Artikel 10.11 "Alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van de overeenkomst,...." - Langswippen verkoop ook alcoholische dranken? Artikel 10.12 "Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammateur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken;" - Wat moet ik me hierbij voorstellen? - Pornofilms en computerspellen misschien? Artikel 10.13 "kranten, tijdschriften of magazines met uitzondering van abonnementen hierop;" - Wat voor kranten en tijdschriften bedoelen ze hiermee? - Misschien pornotijdschriften en kranten met seksadvertenties? Ik laat het hierbij. De AV zijn waarschijnlijk een kopie van een modeltekst die Parship ook heeft gebruikt maar ook niet goed heeft aangepast voor hun website. Zowel Langswippen als Parship moeten hun eigen AV goed doorlezen en aanpassen. Werk aan de winkel voor de redactie. Zie ook mijn review van Parship van 9 augustus 2017

  Sterke punten
  Ik zou geen sterke punten op kunnen noemen voor een datingsite met nepprofielen en AV die niet klopt.

  Zwakke punten
  Hun nepprofielen en hun AV

  werkt niet!

  Je account verwijderen in niet mogelijk als je eenmaal aangemeld bent.

  Sterke punten
  zakkenvullers.

  Zwakke punten
  alles.


Bezoek LangsWippen.nl

Schrijf je eigen review