LangsWippen.nl

Heb je zin in een spannende seksdate, een vluggertje of behoefte aan echte liefde? Bezoek dan snel de site van Langswippen. Op deze site kan men snel en eenvoudig een date naar wens vinden. Men kan hier onder andere terecht voor een snelle wip of echte liefde. Men heeft verder de mogelijkheid om iemand in de eigen omgeving te zoeken of van daarbuiten. Bij Langwippen.nl komt men altijd snel in contact met iemand, die ook zin heeft in hete seks, een snelle wip of echte liefde. Personen die geïnteresseerd zijn in deze site, hebben de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig een account aan te maken op deze site. Zodra men lid is van deze site, heeft men toegang tot alle profielen en foto's van andere gebruikers. Nadat men zich geregistreerd heeft kan men direct contact opnemen met andere gebruikers. Men kan berichten versturen, flirten en eventueel afspreken. Veiligheid en discretie worden hoog in het vaandel gehouden op deze site. Er wordt dan ook alles aan gedaan om nep dan wel inactieve profielen tegen te gaan. Dagelijks melden tientallen nieuwe leden zich aan op deze site, wat de garantie op een spannende date vele malen groter maakt. Sommige mensen zijn op zoek naar een avontuurtje, vaste seksdate of een echte relatie. Bij het aanmelden op de site, moet men onder andere een gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord, het geslacht en de geboortedatum ingeven. Nadat men de gegevens heeft ingevuld, kan men klikken op aanmelden. Er wordt vervolgens een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Nadat men zich heeft aangemeld kan men direct op zoek naar een spannende date. Daarnaast kan men op de startpagina van deze site ook gebruik maken van de snelzoekfunctie. Men moet onder andere ingeven of men een man of een vrouw is en of men op zoek is naar een man of een vrouw. Daarnaast moet men ook aangeven in welke leeftijdscategorie de persoon naar wie men op zoek is moet zijn. De site gaat dan direct op zoek naar geschikte profielen. Indien er een match is, kan men direct contact opnemen met de andere gebruiker.

Doelgroep

LangsWippen is de ultieme datingsite voor een ieder, die op zoek is naar een snelle wippertje. Ben je helemaal alleen, geil, kan je je zelf niet meer inhouden? Dan ben je bij LangsWippen.nl op het juiste adres. Op deze site zijn alle gebruikers net als jouw op zoek naar een one night stand, friends with benefits en snelle wipmomenten. Het maakt hierbij niet uit of je iemand in je eigen woonplaats zoekt, of ver daar buiten, op deze site kom je altijd snel in contact met diegene die jij zoekt. Wil jij ook lekker langs wippen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op LangsWippen.nl.


Aanmelden

Een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar casual dates, kan zich snel en makkelijk aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site het online aanmeldformulier in te vullen. In dit formulier vul je een gebruikersnaam naar keuze in, een wachtwoord naar keuze, je geslacht en geboortedatum. Na alle relevante gegevens ingevuld te hebben wordt er automatisch een aanmeldlink verstuurd naar het opgegeven email adres. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een lekkere wip op LangsWippen.nl.


Zoekfunctie

Niet voor een ieder is het even makkelijk om direct in een keer een passende match te vinden. Sommige doen er een dag over, weer anderen een week en weer anderen maanden. Gelukkig heeft de site speciaal voor deze gebruikers een zoekfunctie ontwikkeld welke je een eindje op weg kan helpen. In het formulier van de zoekfunctie geef je in of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdsklasse je ideale partner moet zijn. De site kan dan zelf voor je op zoek naar mogelijke matches waar jij contact mee kan opnemen. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij LangsWippen.nl


Anti Fakers

Op Langswippen.nl worden er strenge controles uitgevoerd als het komt op preventie van nepprofielen. Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd. Het is ook niet toegestaan om foto's verkregen van het internet als profielfoto in te stellen. Het is dus niet de bedoeling om een fake account aan te maken met informatie en/of foto's van andere zaken dan van jou zelf. Hier word ook streng op gecontroleerd door de beheerders van de site!


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Langswippen.nl. Je kunt dit doen door een email te sturen naar het email adres: [email protected] De medewerkers van de klantenservice doen daarbij hun best om je vraag of verzoek zo snel als mogelijk in behandeling te nemen.


LangsWippen.nl Reviews

  waardeloos

  allemaal oplichterij honderd procent nepprofielen ik snap niet dat zon site mag blijven bestaan

  Sterke punten
  helemaal niets geld wolven op een makkelijke manier geld verdienen

  Zwakke punten
  alles

  oplichterij

  Het zijn allemaal fictieve profielen. je kunt geen afspraak maken. Een mailtje naar [email protected] wordt uiteraard niet beantwoordt! Verder kun je niet alles schrijven, want gegevens van je zelf worden verwijderd.
  En uiteraard willen (dus kunnen) ze geen afspraak maken want ze bestaan niet. Een snelle date moet zijn een helemaal geen date. Zonde van het geld. Blijf nu alleen nog maar reageren op berichtjes dat is gratis.
  Vaak zeggen ze bijv. dat zehier al een date hebben gehad. Zeg ik, dat is heel knap van je -)
  Dus NOOIT op deze site je geld verkwanselen!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fictieve profielen (staat ook niet in de voorwaarden) en heel duur!

  Allemaal fake

  Beste mensen
  Wat een verschrikkelijke site,alles is puur gebaseerd om jou leeg te roven.
  Na een aantal jaar te hebben gechat,nog niet 1 date bereikt.
  Je wordt constant aan het lijntje gehouden en als jij niet reageert gaan ze dreigen.
  Leuke profielen in eerste instantie, jammer dat alles zo fake is.
  Ga je in gesprek met een persoon,dan zou het kunnen zijn dat ze na verloop van de tijd niet meer reageren op je berichtjes,terwijl die persoon constant online is.
  Zodra ze hun slachtoffer hebben gemaakt gaan ze door naar de volgende,zo gaan ze dat hele rijtje af.
  Wat mij vaak opvalt is:
  -Er wordt vaak gedreigd met een zwarte lijst.
  -De dames geven vaak dezelfde antwoorden als alle andere dames.
  - Je kunt je profiel niet verwijderen.

  Jammer dat de site vol zit met moderators en/of ingeprogrameerde profielen.
  Alles maar dan ook alles is fake!
  Raad iedereen af om op deze site te zitten.
  Je zult er niks mee bereiken,deze site is puur gebaseerd op mensen oplichten.
  Mijn advies: begin er nooit aan!

  Sterke punten
  Werkelijk niks

  Zwakke punten
  Alles!

  hoer uit Lelystad

  Er is iemand bij langswippen die mijn naam door het slijk haalt ene germaine uit Lelystad en alle vrouwen inlichte dat ik niet te vertrouwen ben!! maar hoe kan ik haar door het slijk halen? wat moet je doen om dat aan te geven bij langswippen.nl. iemand een idee hoe ik dat moet doen? niels

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  genoeg en alles

  oplichting

  je wordt aan het lijntje gehouden. germaine uit Lelystad maakt mij zwart bij ida uit medemblik dat ik de boel belazer maar zei houd mij aan het lijntje net als ida uit medemblik

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  allemaal oplichters

  Pure oplichting

  Ze doen zich voor als goede date site. Het is echter PURE GELD-UIT-DE-ZAK-KLOPPERIJ ! Helaas hebben ze €29,- aan mij verdient. Dat gun ik die dieven echt niet. Laat je niet voor de gek houden.

  Sterke punten
  Goed in oplichten

  Zwakke punten
  pure oplichting

  Fake en zijn je gegevens veilig?

  100% fake. Heb geen profielfoto en krijg alsof complimentjes over mn looks......Alle vrouwelijke profielen totaal nep. Sommige foto's inmiddels tegengekomen op andere sites. U wordt belazerd tot en met. En jou gegevens, wat doen oplichters daarmee denk je? Doorverkopen? Wordt het niet eens tijd dat radar of een andere organisatie hier een stop aan brengt? Oplichting en ze verdienen er vrolijk aan.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Nep en oplichtïng

  Het is nep en oplichting je gaat erg veel voor betalen en je account kun je niet verwijderd en dat is waardeloos en ik hoop dat het kabinet en de Europees parlement zulke site hier weg halen nepprofiellen je betaald je blauw aan en moet de Dames ook mee betalen aan nepprofieĺen

  Sterke punten
  Nepprofiel

  Zwakke punten
  Nepprofiel

  100% NEP

  Dames antwoorden en eindigen altijd met een verleidelijke vraag om je te triggeren te antwoorden en credits te kopen. Ik was aan de klets met een vrouw die ik toevalligerwijs ook tegenkwam op insta maar ze bleek Canadees en geen woord Nederlands te praten. Ze plukken foto's van internet of sociale media. Trap er niet!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar

  Oplichting

  Let op is hele site is nep. Dames worden boos als je doorvraagt en praten vervolgens op je gevoel in. Vervolgens stellen ze weer een erotisch geladen vraag. Als je daarna nog eens vraagt om eens een keertje alleen koffie ter kennismaking te drinken worden ze helemaal boos.

  Kijk ook naar de foto's. Ze komen niet overeen met profiel en let op kleding en omgeving. Dan zie je dat het niet Nederlands is.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles is nep.

  Veel belovend maar niets is waar

  Nu voor de tweede X erin getrapt. Veel datingsite gezeten maar allemaal voor de credits maar allemaal fake profielen.

  Sterke punten
  Homepage veel belovend.

  Zwakke punten
  Voorwaarden fictieve profielen.

  Bedreiging

  Er is een dame die loop te dreigen over mijn foto,s online te zetten en de profielen zijn volgens mij net krijg nooit echt een afspraakje .

  Sterke punten
  Ziet er leuk uit

  Zwakke punten
  Nooit geen date .fake

  Carmen_e

  Ik was net vrijgezel een paar jaar geleden en dacht aan datingsites voor snelle seks ik wou destijds geen relatie. Ik herinner mij niet hoe maar heb langswippen.nl gevonden en paar dagen later heb ik een bericht gekregen van iemand met de naam CARMEN_E die beweerde nieuw te zijn op de site en wegwijs wou. Sindsdien praat ik met haar al twee jaar, heb meer dan 20 foto's bij, het was net als een echte relatie. Maar zij heeft 5 dates afgezegd/geannuleerd door verschillende redenen: mijn moeder is ziek, mijn oma is overleden...
  Natuurlijk, ik vertrouwde haar niet, maar zij heeft me foto's van haar werk gestuurd... Zij heeft gepost wat ik maar vroeg. Nou daarom, kwam zij heel betrouwbaar over. Ik heb die foto's op "reverse image" gecheckt en die waren nergens op sociaal media te vinden.
  Maar zij komt niet opdagen als we afspreken. Voor de laatste keer vandaag 25-12-20 afgesproken, zij kwam niet.
  Ik wil die foto's online zetten en die persoon in het echt vinden! Kan er iemand helpen? Ik heb twee jaar in deze site verspilt en ga dit beëindigen op mijn manier. Ik wil en zal die persoon vinden.

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Fake en dreigementen

  je wordt constant aan het lijntje gehouden en als je zegt dat je niet meer wilt betalen proberen ze je over te halen. Betaal je echt niet meer gaan ze over tot dreigementen. Van foto's van jou online zette tot aangiftes van oplichting en zelfs dreigen met dat ze weten waar je woont. Vermijdt deze site

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  duur en dreigementen

  Trap hier niet in fake

  Je moet het zelf mee hebben gemaakt om te kunnen oordelen maar deze site is fake alle profielen willen alleen maar chatten via dure credits wil je dat niet gaat men over tot dreigementen tot de ergste vorm men schroomt helemaal niets afspraken krijg je niet er komt altijd iets tussen wat ontzetten erg os zodat je medelijden krijgt en je blijft credits kopen als je dan stoppen wilt vallen ze je aan en bedreigen ze je.
  Wordt eigenlijk tijd dat dit soort sites worden aangepakt maar ook de personen die er achter zitten want de bedreigingen zijn echt niet mals .
  Ook kan je niemand aan spreken want er is geen contact formulier ze proberen dan ook dat je alleen kan chatten via het dure betaal systeem al het andere wordt geblokt .

  Sterke punten
  De bedreigingen zijn echt erg.
  En je krijgt idee dat iedereen het zelfde praat dus de opleiding is perfect.
  Totaal niet dus pfff

  Zwakke punten
  De vrouwen kunnen niet normaal communiceren behalve als je precies doet wat zij willen dan komen er geen problemen.
  Niet chatten geen daten en de dates liggen altijd minimaal 3 weken ver weg

  NOOIT DOEN!

  Deze site wordt beheerd door 2 domme sukkels onder de naam Young (no) Brains BV. Het gaat om ordinaire oplichting c.q. misleiding. Het wordt tijd dat de ACM een torenhoge boet oplegt zoals ook is gebeurd met The Right Link BV.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Wat een rare site

  Als je op de site zelf kijkt zijn ze gevestigd op het volgende adres:
  Young Brains BV
  Lonnekerbrugstraat 107-4
  7547AJ Enschede
  Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 74925938
  BTW: NL860075874B01

  En volgens de Algemene Voorwaarden gaat het om:
  EZI-Services VOF
  Molenstraat 20
  7551DC Hengelo
  BTW: NL85122685B01
  Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 54250021

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Als de naam, adresgegevens, het KvK nummer en BTW nummer van de het bedrijf waarmee je contact op kunt nemen van de site en die in de Algemene Voorwaarden al totaal niet met elkaar overeenkomen, wat kun je dan nog van de rest verwachten.

  Ze kunnen nog zo'n mooi stukje op hun site hebben staan over het aanpakken van Fakers (Op Langswippen.nl hebben wij strenge controles wat betreft Fakers (ook wel bekend als nep-profielen). Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd.), als ze dat nou 'ns echt zouden uitvoeren dan zou deze site niet eens meer bestaan.

  Stelletje oplichters zijn het daar in Enschede / Hengelo

  NEP

  Een echte nepsite,ze willen je maand na maand aan het lijntje houden.Ze zijn zo erg dat ze zelfs verzinnen dat hun moeder niet lang te leven meer heeft.Dat is echt het laagste van het laagste wat je kan en ik vind mag verzinnen op een site om mensen aan het lijntje te houden.Dat noem ik ,minachting van mensen hebben en echt alles voor overhebben om maar een paar euro te verdienen.

  Sterke punten
  Mooie vrouwen op foto`s

  Zwakke punten
  Voor de rest alles

  Nep

  Ben 2 jaar aan het lijntje gehouden en elke keer werd er gezecht nog even wachten en ik geloofde dat en deed het heel stom veel geld weg gegooid

  Sterke punten
  Inderdaad mooie foto's van vrouwen ik vraag me af of deze dames het wel weten dat hun foto gebuikt word

  Zwakke punten
  Veel vragen worden ontweken

  Oplichterij ze houden je mooi aan de praat

  Deze hele site is nep ze zijn allemaal heel goed met het ontwijken van vragen en mannen aan het lijntje te houden (wij sukkels) er is een terug komen patroon in de berichten,
  Ze willen dan ook alleen maar contact hebben via de site omdat dat zo veilig is..
  E-mail is net zo veilig zeg ik dan, geeft je je mail zeggen ze dat ze het niet kunnen zien omdat de site het blokkeert, en maar zeggen wil je echt zien waar spreken we af, blijft zo maar doorgaan maar een concrete afspraak komt er nooit.

  Sterke punten
  Leuke foto's van vrouwen
  in het begin leuke gesprekken
  maar helaas allemaal nep.

  Zwakke punten
  Fake
  nep accounts
  oplichters die je aan het lijntje houden zo dat je maar credits blijft kopen

  Zelfmoord

  Ik hoop dat jullie allemaal worden vermoord of zelfmoord doen bende armoedzaaiers ...

  100% Fake

  je wordt alleen aan het lijntje gehouden. men gaat zover dat een date nabij is en daarna wordt je afgewimpeld dat je het verkeerd hebt begrepen.
  bovendien wordt de europese privacy regels overtreden en riskeren zij een boete die kan oplopen tot 20000 per keer.
  klachten dus blijven insturen.

  Sterke punten
  oplichting

  Zwakke punten
  alles

  Hoe belaser je de boel

  Net als bijna alle sexdatingsites betaal je hier zonder contact te krijgen met echte dames. Prachtig en geil al die dames die zogenaamd contact zoeken. Helaas, eerst credits kopen en verder maar wachten op fysiek contact wat echt niet gaat gebeuren. Antifake? Mijn neus. Jammer dat misbruik gemaakt wordt van de zwakheid van een smachtende kerel.

  Sterke punten
  Zo goed, dat ik er bijna weer instonk.

  Zwakke punten
  Geen fysiek contact mogelijk

  Geld terug vragen

  Heb contact gehad met de ACM
  De site langswippen staat bij de ACM op de lijst van foute datingsites, dus iedereen die bedonderd is door deze site kan zijn geld terug eisen.

  neppe shit

  waar kan je profiel verwijder wat als je met iemand wil date dan duur wel lang plus als je iets zeg over afspreken begin ze je wil toch een foto of hele ander dinge maar waar jij omvraag dat negeer ze allemaal

  Sterke punten
  sterke punten nope niks zin neppe site

  Zwakke punten
  alles neppe vrouwen plus je moet veel betalen en wat krijg je terug niks


Bezoek LangsWippen.nl

Schrijf je eigen review