LangsWippen.nl - 83 Reviews

Last updated: 27 januari 2021
LangsWippen.nl Logo

5.3% aanbevolen, 83 Reviews

  1. LangsWippen.nl informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Zoekfunctie
  5. Anti Fakers
  6. Contact gegevens
  7. LangsWippen.nl Reviews
  8. Schrijf ook een review over LangsWippen.nl

Niet tevreden over LangsWippen.nl? Probeer dan eens Xcontacten.

LangsWippen.nl informatie

Heb je zin in een spannende seksdate, een vluggertje of behoefte aan echte liefde? Bezoek dan snel de site van Langswippen. Op deze site kan men snel en eenvoudig een date naar wens vinden. Men kan hier onder andere terecht voor een snelle wip of echte liefde. Men heeft verder de mogelijkheid om iemand in de eigen omgeving te zoeken of van daarbuiten. Bij Langwippen.nl komt men altijd snel in contact met iemand, die ook zin heeft in hete seks, een snelle wip of echte liefde.

Personen die geïnteresseerd zijn in deze site, hebben de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig een account aan te maken op deze site. Zodra men lid is van deze site, heeft men toegang tot alle profielen en foto's van andere gebruikers. Nadat men zich geregistreerd heeft kan men direct contact opnemen met andere gebruikers. Men kan berichten versturen, flirten en eventueel afspreken. Veiligheid en discretie worden hoog in het vaandel gehouden op deze site. Er wordt dan ook alles aan gedaan om nep dan wel inactieve profielen tegen te gaan. Dagelijks melden tientallen nieuwe leden zich aan op deze site, wat de garantie op een spannende date vele malen groter maakt. Sommige mensen zijn op zoek naar een avontuurtje, vaste seksdate of een echte relatie.

Bij het aanmelden op de site, moet men onder andere een gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord, het geslacht en de geboortedatum ingeven. Nadat men de gegevens heeft ingevuld, kan men klikken op aanmelden. Er wordt vervolgens een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Nadat men zich heeft aangemeld kan men direct op zoek naar een spannende date. Daarnaast kan men op de startpagina van deze site ook gebruik maken van de snelzoekfunctie. Men moet onder andere ingeven of men een man of een vrouw is en of men op zoek is naar een man of een vrouw. Daarnaast moet men ook aangeven in welke leeftijdscategorie de persoon naar wie men op zoek is moet zijn. De site gaat dan direct op zoek naar geschikte profielen. Indien er een match is, kan men direct contact opnemen met de andere gebruiker.

LangsWippen.nl Details

Hits: 4096

URL: http://www.langswippen.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 83

Doelgroep

LangsWippen is de ultieme datingsite voor een ieder, die op zoek is naar een snelle wippertje. Ben je helemaal alleen, geil, kan je je zelf niet meer inhouden? Dan ben je bij LangsWippen.nl op het juiste adres. Op deze site zijn alle gebruikers net als jouw op zoek naar een one night stand, friends with benefits en snelle wipmomenten. Het maakt hierbij niet uit of je iemand in je eigen woonplaats zoekt, of ver daar buiten, op deze site kom je altijd snel in contact met diegene die jij zoekt. Wil jij ook lekker langs wippen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op LangsWippen.nl.

Aanmelden

Een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar casual dates, kan zich snel en makkelijk aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site het online aanmeldformulier in te vullen. In dit formulier vul je een gebruikersnaam naar keuze in, een wachtwoord naar keuze, je geslacht en geboortedatum. Na alle relevante gegevens ingevuld te hebben wordt er automatisch een aanmeldlink verstuurd naar het opgegeven email adres. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een lekkere wip op LangsWippen.nl.

Zoekfunctie

Niet voor een ieder is het even makkelijk om direct in een keer een passende match te vinden. Sommige doen er een dag over, weer anderen een week en weer anderen maanden. Gelukkig heeft de site speciaal voor deze gebruikers een zoekfunctie ontwikkeld welke je een eindje op weg kan helpen. In het formulier van de zoekfunctie geef je in of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en in welke leeftijdsklasse je ideale partner moet zijn. De site kan dan zelf voor je op zoek naar mogelijke matches waar jij contact mee kan opnemen. Makkelijker is het nog nooit geweest dan bij LangsWippen.nl

Anti Fakers

Op Langswippen.nl worden er strenge controles uitgevoerd als het komt op preventie van nepprofielen. Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd.

Het is ook niet toegestaan om foto's verkregen van het internet als profielfoto in te stellen. Het is dus niet de bedoeling om een fake account aan te maken met informatie en/of foto's van andere zaken dan van jou zelf. Hier word ook streng op gecontroleerd door de beheerders van de site!

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Langswippen.nl. Je kunt dit doen door een email te sturen naar het email adres: [email protected] De medewerkers van de klantenservice doen daarbij hun best om je vraag of verzoek zo snel als mogelijk in behandeling te nemen.


Maak nu een gratis account aan op LangsWippen.nl

LangsWippen.nl reviews (83):

LangsWippen.nl - Oplichting

0

Review:
Let op is hele site is nep. Dames worden boos als je doorvraagt en praten vervolgens op je gevoel in. Vervolgens stellen ze weer een erotisch geladen vraag. Als je daarna nog eens vraagt om eens een keertje alleen koffie ter kennismaking te drinken worden ze helemaal boos.

Kijk ook naar de foto's. Ze komen niet overeen met profiel en let op kleding en omgeving. Dan zie je dat het niet Nederlands is.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles is nep.

Peter beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Veel belovend maar niets is waar

1

Review:
Nu voor de tweede X erin getrapt. Veel datingsite gezeten maar allemaal voor de credits maar allemaal fake profielen.

Sterke punten:
Homepage veel belovend.

Zwakke punten:
Voorwaarden fictieve profielen.

Nico beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Bedreiging

2

Review:
Er is een dame die loop te dreigen over mijn foto,s online te zetten en de profielen zijn volgens mij net krijg nooit echt een afspraakje .

Sterke punten:
Ziet er leuk uit

Zwakke punten:
Nooit geen date .fake

Marcel beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Carmen_e

33

Review:
Ik was net vrijgezel een paar jaar geleden en dacht aan datingsites voor snelle seks ik wou destijds geen relatie. Ik herinner mij niet hoe maar heb langswippen.nl gevonden en paar dagen later heb ik een bericht gekregen van iemand met de naam CARMEN_E die beweerde nieuw te zijn op de site en wegwijs wou. Sindsdien praat ik met haar al twee jaar, heb meer dan 20 foto's bij, het was net als een echte relatie. Maar zij heeft 5 dates afgezegd/geannuleerd door verschillende redenen: mijn moeder is ziek, mijn oma is overleden...
Natuurlijk, ik vertrouwde haar niet, maar zij heeft me foto's van haar werk gestuurd... Zij heeft gepost wat ik maar vroeg. Nou daarom, kwam zij heel betrouwbaar over. Ik heb die foto's op "reverse image" gecheckt en die waren nergens op sociaal media te vinden.
Maar zij komt niet opdagen als we afspreken. Voor de laatste keer vandaag 25-12-20 afgesproken, zij kwam niet.
Ik wil die foto's online zetten en die persoon in het echt vinden! Kan er iemand helpen? Ik heb twee jaar in deze site verspilt en ga dit beëindigen op mijn manier. Ik wil en zal die persoon vinden.

Sterke punten:
Er zijn geen sterke punten

Zwakke punten:
Oplichterij

Pablo beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Fake en dreigementen

1

Review:
je wordt constant aan het lijntje gehouden en als je zegt dat je niet meer wilt betalen proberen ze je over te halen. Betaal je echt niet meer gaan ze over tot dreigementen. Van foto's van jou online zette tot aangiftes van oplichting en zelfs dreigen met dat ze weten waar je woont. Vermijdt deze site

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
duur en dreigementen

LangsWippen.nl - Trap hier niet in fake

1

Review:
Je moet het zelf mee hebben gemaakt om te kunnen oordelen maar deze site is fake alle profielen willen alleen maar chatten via dure credits wil je dat niet gaat men over tot dreigementen tot de ergste vorm men schroomt helemaal niets afspraken krijg je niet er komt altijd iets tussen wat ontzetten erg os zodat je medelijden krijgt en je blijft credits kopen als je dan stoppen wilt vallen ze je aan en bedreigen ze je.
Wordt eigenlijk tijd dat dit soort sites worden aangepakt maar ook de personen die er achter zitten want de bedreigingen zijn echt niet mals .
Ook kan je niemand aan spreken want er is geen contact formulier ze proberen dan ook dat je alleen kan chatten via het dure betaal systeem al het andere wordt geblokt .

Sterke punten:
De bedreigingen zijn echt erg.
En je krijgt idee dat iedereen het zelfde praat dus de opleiding is perfect.
Totaal niet dus pfff

Zwakke punten:
De vrouwen kunnen niet normaal communiceren behalve als je precies doet wat zij willen dan komen er geen problemen.
Niet chatten geen daten en de dates liggen altijd minimaal 3 weken ver weg

Edwin1970 beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - NOOIT DOEN!

1

Review:
Deze site wordt beheerd door 2 domme sukkels onder de naam Young (no) Brains BV. Het gaat om ordinaire oplichting c.q. misleiding. Het wordt tijd dat de ACM een torenhoge boet oplegt zoals ook is gebeurd met The Right Link BV.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Joost beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Wat een rare site

3

Review:
Als je op de site zelf kijkt zijn ze gevestigd op het volgende adres:
Young Brains BV
Lonnekerbrugstraat 107-4
7547AJ Enschede
Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 74925938
BTW: NL860075874B01

En volgens de Algemene Voorwaarden gaat het om:
EZI-Services VOF
Molenstraat 20
7551DC Hengelo
BTW: NL85122685B01
Kamer van Koophandel Oost-Nederland: 54250021

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Als de naam, adresgegevens, het KvK nummer en BTW nummer van de het bedrijf waarmee je contact op kunt nemen van de site en die in de Algemene Voorwaarden al totaal niet met elkaar overeenkomen, wat kun je dan nog van de rest verwachten.

Ze kunnen nog zo'n mooi stukje op hun site hebben staan over het aanpakken van Fakers (Op Langswippen.nl hebben wij strenge controles wat betreft Fakers (ook wel bekend als nep-profielen). Mensen die op de site komen met als doel reclame maken, of producten te verkopen, worden na onderzoek direct verwijderd.), als ze dat nou 'ns echt zouden uitvoeren dan zou deze site niet eens meer bestaan.

Stelletje oplichters zijn het daar in Enschede / Hengelo

Piet beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - NEP

4

Review:
Een echte nepsite,ze willen je maand na maand aan het lijntje houden.Ze zijn zo erg dat ze zelfs verzinnen dat hun moeder niet lang te leven meer heeft.Dat is echt het laagste van het laagste wat je kan en ik vind mag verzinnen op een site om mensen aan het lijntje te houden.Dat noem ik ,minachting van mensen hebben en echt alles voor overhebben om maar een paar euro te verdienen.

Sterke punten:
Mooie vrouwen op foto`s

Zwakke punten:
Voor de rest alles

Edwin beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

LangsWippen.nl - Nep

3

Review:
Ben 2 jaar aan het lijntje gehouden en elke keer werd er gezecht nog even wachten en ik geloofde dat en deed het heel stom veel geld weg gegooid

Sterke punten:
Inderdaad mooie foto's van vrouwen ik vraag me af of deze dames het wel weten dat hun foto gebuikt word

Zwakke punten:
Veel vragen worden ontweken

TvHoogenve beveelt LangsWippen.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over LangsWippen.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou LangsWippen.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou LangsWippen.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek LangsWippen.nl


Home » Sexdating » LangsWippen.nl