Hypergamie

Uit statistische analyse van datingsite OK cupid blijkt dat vrouwen 80% van de mannen als onaantrekkelijk bestempelen. Mannen daartegen beoordelen vrouwen volgens een statistische normaalverdeling waarbij 50% van de vrouwen als minder aantrekkelijk en 50% als meer aantrekkelijk wordt beoordeeld.
Vrouwen hebben qua uiterlijk dus alleen oog voor de top 20% van de mannen. Gezien de ellenlange eisenlijstjes die vrouwen postuleren zullen er van die top 20% nog een hoop mannen afvallen omdat ze niet voldoen aan een of meerdere criteria. Je ziet zeker op e-matching dat een hoop vrouwen al lange tijd op de site staan. Deze vrouwen delen onderling liever tijdelijk (one night stand) een man die zich in de toppositie bevindt dan dat ze een duurzame relatie aangaan met een man uit de 80% categorie. Voor de gemiddelde man heeft inschrijving op een datingsite dan ook totaal geen zin. De beheerders van datingsites weten dit maar al te goed. Op de homepage van e-matching zie je met regelmaat een of ander succeskoppel dat elkaar gevonden heeft via de site, maar ik gok dat meer dan 90% van de mannen er totaal geen succes heeft. Een troost: bijna de helft van de huwelijken stranden, waarbij in het overgrote deel de scheiding is geinitieerd door de vrouw! Als een parachute dezelfde kans van falen heeft, zou je dan uit het vliegtuig springen?
Daarom: MGTOW!

Sterke punten
Ook e-matching ondersteunt MGTOW

Zwakke punten
Geen date te vinden

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

7 reacties

Via datingsites heeft 83% van de mannen nooit een date,12% een of twee dates en 5% drie of meer dates.
Het beste wat je als gemiddelde man op datingsites kan doen is wegblijven.

Het zou interessant zijn om te weten hoeveel dates mannen op e-matching kunnen regelen, in een bepaalde vastgestelde periode. Maar geen enkele instantie die dit controleert. Ook datingsites zelf zullen niet met dit soort cijfers komen. Het is vaak al niet eens duidelijk hoeveel echte leden er ingeschreven staan. Reden: als mannen (= de grootste groep betalers) dit vooraf zouden weten zouden zij zich niet inschrijven.

Dan hoor ik zeker bij die 5%. Ik heb de afgelopen jaren meerdere kortere en langere relaties overgehouden aan internetdating en tussendoor zijn vele tientallen vrouwen na een of meer keer daten uiteindelijk bij mij in bed beland of ik bij hen.

Internet daten is niet gemakkelijk maar zeker niet onmogelijk. Al geloof ik serieus dat als vrouwen in real life al niet zomaar voor je vallen dat het dan helemaal lastig wordt via internet.

'vele tientallen vrouwen'; tja dan kan het inderdaad zijn dat je bij de top5% behoort. Proficiat.
De meeste van die vrouwen waren dus wel in voor een ONS, iets wat de meerderheid van de vrouwen toch ten stelligste haar afkeur over uitspreekt.
Overigens is het voor mij ook best mogelijk om een date of ONS te regelen via een datingsite maar mijn motivatie om dat te doen ontbreekt inmiddels grotendeels. Telkens pleasen en uitsloven voor een op zijn best middelmatige vrouw die een hoop achterliggende dramatiek blijkt te hebben en waarvan je vooraf weet dat het geen blijvertje is.......

Ja, dat soort types kom je uiteraard ook tegen.

Samen overnachten met een vrouw die ik leuk (genoeg) vond gebeurde bij mij in ongeveer een derde van de eerste dates en ruim de helft van de tweede dates.

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden