SmartSingles is een datingsite die zich alleen richt op mensen die hoogopgeleid zijn. Online daten dat doet iedereen tegenwoordig. Het handige eraan is dat je meteen gericht kunt zoeken naar je ideale partner. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een partner die net als jij heeft gestudeerd op hoger niveau ( hbo en universitair)? Dan ben je bij smartsingles aan het juiste adres! De datingsite van SmartSingles is simpel en overzichtelijk. Dit maakt de datingsite tevens simpel te gebruiken. Via de website van SmartSingles heb je de mogelijkheid om alle profiel van de leden te bekijken en de chatfunctie te gebruiken. Daarnaast kun je ook nog eens berichten ontvangen en verzenden. Tevens kun je met de zoekfunctie heel gericht zoeken op de datingsite. Hierdoor wordt jouw kans op succes groter om een leuke date te vinden. Ben je hoger opgeleid en op zoek naar een duurzame relatie? Schrijf je nu gratis is en beoordeel of de datingsite bij jou past.

Inschrijven SmartSingles

Om gebruik te kunnen maken van de datingsite, is het vereist om je te registreren op de datingsite. Binnen slechts een paar eenvoudige stappen sta je ingeschreven bij de datingsite. Vul een unieke profielnaam in en geef daarna aan of je een man of vrouw bent. Hierna heb je de mogelijkheid om aan te geven of je op zoek bent naar man of een vrouw. Tevens is het vereist om je e-mailadres in te vullen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van de datingsite. Door het gebruiken van de website van SmartSingles, bevestig en verklaar je tenminste 18 jaar of ouder (meerderjarig) te zijn. Tevens geef je aan dat je de Algemene voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van SmartSingles hebt gelezen en begrepen, en dat je hiermee akkoord gaat. Nadat je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Bevestig jouw dating profiel bij SmartSingles door op de link te klikken. Na het bevestigen van jouw SmartSingles dating profiel, kun je direct beginnen met het zoeken naar leuke singles. Voordelen van inschrijven: Speciaal gericht voor hoger opgeleide singles. Berichten versturen naar andere leden van de datingsite. Een persoonlijk dating profiel en meerdere foto's uploaden. Toegang tot alle profielen op de datingsite en hoofdfoto's.


Tarieven SmartSingles

Het is mogelijk om je gratis te registeren bij deze datingsite. Wil je echter gebruik maken van alle handige functionaliteiten van de datingsite? Dan zul je een betalend lidmaatschap moeten nemen. Een betalend lidmaatschap is een combinatie van een toegangsvorm en een opwaardeerplan. Een toegangsvorm, zoals bijvoorbeeld VIP-toegang, geeft aan welke betaalde functionaliteiten je kunt gebruiken op de datingsite. Elke toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt weergeven in credits. Credits zijn het interne betaalmiddel van deze datingsite. Met credits kun je de door jou gekozen toegangsvorm betalen. Op dit moment heeft men alleen de keuze uit VIP-toegang. Echter kan dit in de toekomst nog verder uitgebreid worden met aanvullende diensten. Met een opwaardeerplan geef je aan voor welke periode je per keer VIP-toegang kopen. Hoe meer je in keer koopt, hoe goedkoper het uiteindelijk wordt. Deze VIP-toegang wordt aangeschaft in de vorm van credits. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door jou gekozen opwaardeerplan automatisch nieuwe credits bijbestellen. Het is uiteraard mogelijk om zelf een opwaardeerplan op elk gewenst moment te pauzeren. De actuele prijzen voor VIP-toegang zijn: 1 maand VIP € 24,99 /mnd 2 maanden VIP € 19,99 /mnd 4 maanden VIP € 14,99 /mnd De prijzen kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de website van SmartSingles om misverstanden te voorkomen.


Uitschrijven SmartSingles

Heb je gevonden wat je zocht of besloten dat deze datingsite niet bij je past? Binnen slecht een paar eenvoudige stappen, kun je jouw dating profiel verwijderen van SmartSingles. Wat je reden ook is, laat een review achter op onze website, we horen graag over jouw ervaring met deze datingsite. Log eerst in op de website van SmartSingles. Ga dan naar het icoontje rechtsboven aan de pagina en klik vervolgens op "Instellingen". Klik daarna op het tabblad "Uitschrijven". Wanneer je je uitschrijft, wordt het dating profiel volledig verwijderd van de website en zal het daarna niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Wanneer je een lopend abonnement hebt, wordt deze geannuleerd. Hou er rekening mee dat er geen restitutie plaatsvindt van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden. Je hebt tevens de mogelijkheid om alleen het abonnement stop te zetten. Na het verstrijken van de overgebleven credits, kun je jouw dating profiel behouden met beperkte mogelijkheden.


SmartSingles Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SmartSingles.

Bezoek SmartSingles

Schrijf een review