Hoogopgeleiden Dating

Registreer om contact te maken met Hoogopgeleiden Dating leden!

Doelgroep

De naam van deze site zegt in principe al veel. Deze site is speciaal ontwikkeld voor een ieder, vanaf 18 jaar, die op zoek is naar hoogopgeleiden. Het kan zijn dat een gebruiker zelf geen hoogopgeleide is, maar wel op zoek is naar een hoogopgeleiden om mee te daten of dat een gebruiker juist wel een hoogopgeleide is en op zoek is naar andere hoogopgeleiden op mee te daten. Deze site staat bekend om de duizenden succesvolle matches en miljoenen nieuwe gebruikers ondervinden ieder jaar de voordelen van het gebruik van Hoogopgeleiden Dating.


Aanmelden

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid op deze site om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op de site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site het aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier vind men onder het kopje "Registeer om leden van Hoogopgeleiden Dating te benaderen!". Hierin moet men onder andere de geboortedatum, een gebruikersnaam, wachtwoord en werkende e- mail adres ingeven. Na het aanmeldproces volledig doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct op zoek naar zijn of haar spannende hoogopgeleide date.


Gratis leden en betalende leden

Nieuwe leden van deze site krijgen allemaal een eigen standaard gratis trial account. Met dit account kunnen zij een eigen profiel aanmaken en bewerken, foto's toevoegen en of verwijderen, video's uploaden en andere leden en standaard foto's bekijken. Men heeft ook de mogelijkheid om te reageren op chatverzoeken en men kan knipoogjes versturen en ontvangen. Leden die de kans op succes willen versnellen, hebben de mogelijkheid om hun account verder up te graden naar het Gold account. Met dit account kan men een onbeperkt aantal e- mail en winks versturen en of ontvangen, men kan de profielen van andere leden bekijken en men kan gebruik maken van de tekst voice en video chat mogelijkheden van deze site. Voor een prioriteitsnotering op deze site kunnen Gold Leden hun account verder aanpassen om uiteindelijk VIP toegang te hebben op de site. Gebruikers hebben dus veel mogelijkheden om in contact te komen met andere gebruikers van de site.


Profiel verwijderen

Gebruikers die al een date hebben weten te scoren, die in een serieuze relatie zitten of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om het profiel te verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te gaan naar account pagina. Hier kan men klikken op 'verwijder account'. Na deze keuze bevestigd te hebben, wordt het account per direct verwijdert van de database van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site. Het customer support team van deze site is op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar. Dit team kan men bereiken door het online contactformulier in te vullen en te versturen naar de het customer support team.


Hoogopgeleiden Dating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Hoogopgeleiden Dating.

Bezoek Hoogopgeleiden Dating

Schrijf een review