Golddigermatching

Vooral veeleisnede vrouwen die op geld uit zijn.. niert leuk

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

4 reacties

En nog slechte golddiggers ook.
Diggen is een werkwoord.
De 'dames' op ematching maken weinig werk van hun profiel, hun uiterlijk, wachten passief af. Meer goldexpecting. En ook op zoek naar een jongere kluif.

Ook hier moet je er als man als een hunk uitzien. Hierna wordt er naar je status en welstand gekeken. Naar je tekst wordt maar weinig gekeken. Geen jongere hunk? Geen antwoord, geen interesse. Voor mannen is een dikke of gezette vrouw een absolute no go. Een vrouw moet bij een man een erotisch gevoel opwekken. Ze moet er dus mooi en lekker uitzien. Veel vrouwen wekken bij mannen zelf afkeer op. Daar wil ik niet mee gezien worden. Een vrouw moet bij een man passen wat uiterlijk en gedrag betreft, veel single vrouwen doen dat niet, opleiding is minder belangrijk. De snoepjes zijn allen gebonden.

Ja beter een goed uitziende vrouw met alleen sportschool dan een lelijke hoog opgeleide vrouw met tal van diploma's. Uit onderzoek blijkt ook dat hoog opgeleide vrouwen veel vaker de echtscheiding initiëren. Ze hebben de man niet nodig vinden ze, ook niet voor de opvoeding van kinderen. In hun hoog opgeleide banen komen dominante karaktertrekken goed van pas. Nemen ze ook mee naar huis. Ze wordt een concurrent die tegen je strijdt in plaats van een metgezel. Dit geldt dus in het bijzonder voor de vrijgezelle vrouw op ematching.

De veeleisende vrouwen gedragen zich als kleine verwende kinderen die nog in sinterklaas geloven. Ik wil zus en ik wil zo....ik wil.....Voor deze vrouwen resteert een box wijn en een serie katten

Bezoek e-Matching Reviews over e-Matching

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over e-Matching
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden