Reviews van deze auteur

Profiel werd na 3 maanden om random redenen verwijderd

Review over SF.dating

Na 3 maanden de website gebruikt te hebben, werd mijn profiel plots geblokkeerd en mijn berichten verwijderd door de redactie.

Ik kreeg een vage mail op mijn e-mailadres dat er een ander gelijkaardig profiel zou zijn, en of ik daar een verklaring voor had. Aangezien ik niet wist waar het om ging kon ik dit natuurlijk niet verklaren. Toen ik dat terug schreef, kreeg ik de vraag waar ik de foto's uit mijn profiel vandaan had. Nou die waren gewoon mijn profielfoto's van Facebook.

Toen ik dat antwoordde en vroeg mijn profiel weer te activeren, kreeg ik geen antwoord meer. Ik had niet meer de kans mijn berichten te lezen of de mensen met wie ik in contact was te waarschuwen. 3 maanden website voor niks!!!

De redactie is heel onprofessioneel en ageert op basis van vermoedens. Hun schrijfstijl is heel agressief en beslissingen zijn op vermoedens gebaseerd. De "medewerkster" met wie ik in contact was lijkt me overigens zelf fake (doet zich voor als vrouw, maar schijft (wetenschappelijk onderzocht) als een man). Waarschijnlijk is dit een éénmansbedrijf, dat zich van verschillende namen bedient.

Over de site zelf: gebruiksvriendelijk, dat wel. Verder zitten er heel veel mannen en heel weinig vrouwen. De vrouwen krijgen gratis een topmember profiel, waardoor veel vrouwen even snel een profiel aanmaken om er nooit meer naar om te kijken. Je moet honderd berichten schrijven om één antwoord te krijgen.

Verder is de site met 34 euro per maand ook heel erg duur en is er geen proefabonnement voor een paar dagen, om de site uit te proberen.

Alles samen vind ik het dus niet eens jammer dat mijn profiel verwijderd werd. Maar de manier waarop is oneerlijk en ik wil iedereen hiervoor waarschuwen.

De redactie zal dit waarschijnlijk ontkennen, maar iedereen die aan mijn review twijfelt mag mij per e-mail contacteren.

Sterke punten
- gebruiksvriendelijk

Zwakke punten
- agressief optreden van de redactie
- account wordt zonder reden geblokkeerd
- weinig vrouwen
- vrouwen zijn heel passief waardoor je bijna nooit antwoord krijgt
- duur

reacties: