Profiel werd na 3 maanden om random redenen verwijderd

Profiel werd na 3 maanden om random redenen verwijderd

Na 3 maanden de website gebruikt te hebben, werd mijn profiel plots geblokkeerd en mijn berichten verwijderd door de redactie.

Ik kreeg een vage mail op mijn e-mailadres dat er een ander gelijkaardig profiel zou zijn, en of ik daar een verklaring voor had. Aangezien ik niet wist waar het om ging kon ik dit natuurlijk niet verklaren. Toen ik dat terug schreef, kreeg ik de vraag waar ik de foto's uit mijn profiel vandaan had. Nou die waren gewoon mijn profielfoto's van Facebook.

Toen ik dat antwoordde en vroeg mijn profiel weer te activeren, kreeg ik geen antwoord meer. Ik had niet meer de kans mijn berichten te lezen of de mensen met wie ik in contact was te waarschuwen. 3 maanden website voor niks!!!

De redactie is heel onprofessioneel en ageert op basis van vermoedens. Hun schrijfstijl is heel agressief en beslissingen zijn op vermoedens gebaseerd. De "medewerkster" met wie ik in contact was lijkt me overigens zelf fake (doet zich voor als vrouw, maar schijft (wetenschappelijk onderzocht) als een man). Waarschijnlijk is dit een éénmansbedrijf, dat zich van verschillende namen bedient.

Over de site zelf: gebruiksvriendelijk, dat wel. Verder zitten er heel veel mannen en heel weinig vrouwen. De vrouwen krijgen gratis een topmember profiel, waardoor veel vrouwen even snel een profiel aanmaken om er nooit meer naar om te kijken. Je moet honderd berichten schrijven om één antwoord te krijgen.

Verder is de site met 34 euro per maand ook heel erg duur en is er geen proefabonnement voor een paar dagen, om de site uit te proberen.

Alles samen vind ik het dus niet eens jammer dat mijn profiel verwijderd werd. Maar de manier waarop is oneerlijk en ik wil iedereen hiervoor waarschuwen.

De redactie zal dit waarschijnlijk ontkennen, maar iedereen die aan mijn review twijfelt mag mij per e-mail contacteren.

Sterke punten
- gebruiksvriendelijk

Zwakke punten
- agressief optreden van de redactie
- account wordt zonder reden geblokkeerd
- weinig vrouwen
- vrouwen zijn heel passief waardoor je bijna nooit antwoord krijgt
- duur

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

5 reacties

Dat is bij alle websites zo, dat moderators jouw profiel verwijderen zonder de reden op te geven.

In de Algemene voorwaarden staat vaak vermeld dat de site geen reden hoeft op te geven. Vragen er over heeft geen zin. Het geld wat je te goed hebt ben je ook kwijt.

Bij het tekenen van de Algemene voorwaarden ga je er mee akkoord.

De reden dat moderators jouw profiel verwijderen, inclusief het tegoed wat je hebt, en hiervoor geen reden opgeeft is dat het teveel tijd en geld kost om dat uit te zoeken. Gewoon jouw profiel en tegoed verwijderen is snel, gemakkelijk en goedkoop. Geld verdienen is belangrijker dan klanten tevreden stellen.

Natuurlijk is er proefperiode van een paar dagen voor mannen. Want dan kom je er snel achter dat het niks is en neem je geen abonnement van 34 euro per maand.
Nogmaals datingsites zijn er om geld te verdienen en niet om de ware liefde te vinden.

sorry foutje.

Natuurlijk is GEEN er proefperiode van een paar dagen voor mannen. Want dan kom je er snel achter dat het niks is en neem je geen abonnement van 34 euro per maand.
Nogmaals datingsites zijn er om geld te verdienen en niet om de ware liefde te vinden.

Nu moet het goed zijn.

Natuurlijk is er geen proefperiode van een paar dagen voor mannen. Want dan kom je er snel achter dat het niks is en neem je geen abonnement van 34 euro per maand.
Nogmaals datingsites zijn er om geld te verdienen en niet om de ware liefde te vinden.

Een reactie van de Sf redactie.

Deze meneer "jdvk" is - gratis member geweest op SF onder de profielnaam "Jochen1983" vanaf 22 december 2016. "Jochen1983" heeft nooit (!) een betaald abonnement gehad op SF. Hij was op SF als GratisMember actief (met alle beperkingen van dien). Er valt in geen enkel opzicht iets te bedenken dat als schadelijk voor hem mag worden gezien. Zijn account is tijdelijk op hold gezet (dat kan als vervelend worden ervaren en heeft hem blijkbaar zeer zwaar gefrustrerd). De "hold' periode (met een weekend er tussen in) duurde 3 á 4 dagen. Dit was afwachting van ons onderzoek én zijn reactie op onze vragen aan hem.

Deze meneer is bij controle als "dubieus" aangemerkt. Dat komt wel eens voor en daar hebben we een standaard procedure voor (in het belang van Sf en haar members.) die we volgden. Zijn account is op "hold' gezet (niet verwijderd zoals hij zegt) en er is hem gevraagd om uitleg. Hij kwam met aantijgende en onnodig onvriendelijke response terug.

SF heeft hem niet zonder meer verwijderd. Dat heeft hij zelf kunnen doen. Hij eiste (!) dat wij dat voor hem deden. Maar de procedure is dat je dat als member zelf doet. We hebben hem verteld waar de verwijderknop zit (makkelijk te vinden overigens). Toen kwam er weer een aantijgende reactie terug; Sf zou de privacy wet niet respecteren omdat SF zijn profiel niet direct had verwijderd. Blijkbaar wilde hij perse dat wij dat voor hem deden. Daarom hebben wij dat dan voor hem gedaan. Hij repte over schade omdat hij (gedurende de "hold" periode met Sf members niet meer kon communiceren en dat hij zijn contacten niet heeft kunnen inlichten. Aperte Onzin. Door de beperkingen van zijn gratis Membership kon hij dat sowieso niet. En dat wist hij ook. Dus is het een drogreden en beschuldiging willen uiten die op basis van de feiten geen enkele grond heeft.

Kortom. Deze meneer schrijft - zonder gegronde redenen- boos van zich af; hem is geen enkele schade berokkent. Hij blijkt helaas zeer (!) gefrustreerd dat zijn gratis (!) account door ons op "hold' is gezet in afwachting van het onderzoek en zijn reactie.

De man is ook geen eurocent abonnee geld verloren omdat hij nooit een betaald account heeft gehad.

Algemeen: Reviews zijn altijd een subjectieve beleving. Negatieve reviews ook en daarom zijn reviews (individueel gezien) in het algemeen niet zo waardevol concluderen wij helaas.

Negatieve review schrijvers krijgen altijd !) 'bijval' van anderen. Blijkbaar is het zo dat online dating in het algemeen is doorwrochten met negativiteit en dat er dus heel veel frustratie leeft. Jammer, maar wij kunnen aan dat gegeven niet veel veranderen.

Het mooiste zou zijn een platform waar elke man (of vrouw) (knap of arm, mooi of lelijk, communicatief of niet, lomp of charmant) in 10 minuten de date van zijn leven scoort. En dat ook 100% gratis. Dát zou wat zijn. Iets wat offline nog nooit mogelijk was en zal zijn kan online ineens wel! Wie goed nadenkt weet beter.

Mocht je ergens over twijfelen, schrijf je dan vooral niet in (dat geldt voor elke datingsite eigenlijk). Ga de straat op, een kroeg in of blijf gewoon lekker thuis. Er moet helemaal niks

We wensen ieder die dit leest veel wijsheid en geluk toe.

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden