Reviews van deze auteur

SF is top

Review over SF.dating

Heb SF nu twee keer intensief een tijdje gebruikt en het is top. Je moet even je best doen, maar het werkt. Er zijn veel vrouwen, en er komen er ook regelmatig nieuwe nieuwsgierige vrouwen bij. Sommigen reageren helaas niet, maar er zijn er genoeg die dat wel doen. En ik moet zeggen, het zijn echt vaak leuke oprechte en spannende vrouwen. Vorige keer een hele leuke affaire gehad. En nu weer. Het heeft mijn leven weer een stuk leuker gemaakt.

Sterke punten
Duidelijke site. Snel contact en veel serieuze vrouwen die weten wat ze willen en waar je ook echt mee afspreekt. Het heeft mij altijd een affaire opgeleverd en zelfs een blinddate op een hotelkamer. Supervet! Fotoverzoek is leuk en handig. Ook de helpdesk is snel, to the point en attent. Dingetje over de duur van m'n abonnement loste ze op door me gratis nog langer lid te maken.

Zwakke punten
Chatfunctie werkt niet echt lekker. Maar daar zijn veel andere mogelijkheden voor. En het is vrij prijzig. Maar goed, als het resultaat heeft maakt dat niet veel uit. Hoor weleens vrouwen klagen over de vele platte reacties van mannen, ze kijken vaak even flink -terecht- de kat uit de boom, maar als je niet zo bent heb je snel contact.

reacties: