Reviews van deze auteur

Zit een luchtje aan

Review over SF.dating

Paar jaar geleden een keer ingeschreven om te kijken. DIRECT binnen twee minuten een paar dames aan de lijn. Maar helaas kun je als gratis lid niks. Na die twee minuten NOOIT meer iets gehoord. Dus niks meer gedaan op deze site.
Vorig jaar kreeg ik ineens een mail met een aanbieding.. niet op gereageerd. En WAREMPEL, twee dagen later had ik ineens weer 2 dames aan de lijn in mijn inbox.
Kortom: fake met lokkertjes om je een abbo in te lokken. Bah!

Als ik ook hier kijk. Alle posi reviews zijn ellenlange verhalen over hoe goed de site wel niet is. Wat een bullshit. Komen duidelijk allemaal uit dezelfde koker.

Sterke punten
Oogt leuk. Gelikte site.

Zwakke punten
Waarschijnlijk zeer hoog fake gehalte met nepaccounts die bestuurd worden door de eigenaar om je binnen te lokken.

Veel reviews zijn nep

Review over SF.dating

Als ik de meeste reviews lees dan denk ik dat deze nep zijn. Veel gelal en bombarie over de fantastische diensten van SF en men probeert de lezer ervan te overtuigen dat de dames echt niet nep zijn.

Ten eerste, als je een review plaatst, waarom probeer je dan de lezer van de review te overtuigen dat het waar is, wat er in jouw review staat ?? Volgens mij zijn het gewoon personeelsleden van SF die dit posten.

Ten tweede: Er wordt ook in een review geschreven dat alle dames echt zijn waarmee iemand contact heeft gehad. Nou, laat ik vertellen: dat kun je nooit weten, of heb je ze ALLEMAAL in het echt ontmoet ? De meeste dames op anonieme contactsites komen pas na heel lang chatten en mailen voor de dag.

Ik denk dus dat de meeste positieve reviews nep zijn, en als er een kritische (negatieve) review wordt geplaatst volgen er direct weer een paar über positieve. Sorry maar dat valt me gewoon op.

Maar goed, nu mijn review over de site. Ik heb me aangemeld als proeflid en dan kun je NIKS. 1 berichtje sturen en meer niet. Zoeken door de site etc etc dat kan zeker. De site ziet er mooi uit maar dan houdt het op. Ik heb op basis van de reviews hier geen betaalabbo gepakt. Ik vind het ook te duur trouwens.

Sterke punten
Mooie gelikte site

Zwakke punten
Te duur, geen garantie dat het echt is, zeker op basis van de nepreviews die hier staan.

juweeltje

Review over DateMix

ik date regelmatig via datingsites of apps en dacht zowat alle sites wel te kennen die een beetje OK zijn. Bakken met geld uitgegeven aan betaalsites en met wisselend resultaat dus recent ook eens aan het kijken op gratis datingsites. Handig dat hier alles zo gecategoriseerd staat. Ik ben niet zo van het reviews plaatsen maar deze site, Datemix wil ik toch wel een review gunnen. Het is een gratis site en nergens wordt gerept over credits en nergens zie je een banner. Dat heeft bij mij al een traantje doen wegpinken, dat dat nog bestaat. Wat betreft de opties, meer dan voldoende. Ik noem even: chatten, berichten sturen, fotos plaatsen, zoeken in profielen. je legt heel makkelijk contact via deze site, en zo hoort het ook. Alles is direct voor je beschikbaar. Ik moet zeggen dat het wel verslavend werkt, er is ook een app van dus je kunt overal chatten als je iemand hebt gevonden waar het mee klikt.

Sterke punten
verslavend, gratis, leuk

reacties:

Review: Zit een luchtje aan

Dat denk ik niet Dirk. Na 4 jaar NIKS te hebben gehoord en dan na een reclamemail met aanbieding INEENS weer contact na jaren inactiviteit. Dat ruikt naar lokkertjes. Daarom post ik deze review om mensen te behoeden voor oplichterij. Ben trouwens niet de eerste lees ik.....

Review: hard werken, maar echt.

je bent nog een site vergeten. secretsensation, helemaal gratis voor mannen en vrouwen, en met chatfunctionaliteit.

Review: Veel reviews zijn nep

hallo Bingo,

ik ben een tijdje geleden lid geworden. Toen kon dat nog niet. Misschien nu wel. Wat me wel weer opvalt is dat er meteen weer twee positieve reviews zijn geplaatst die ons proberen te overtuigen dat de dames ECHT ECHT ECHT zijn.