Reviews van deze auteur

Zeer goed!

Review over SF.dating

Deze site is echt top. Veel beter dan andere sites die ik probeerde. Makkelijk contact leggen. Maar let op dames komen niet op je af als je niks te melden hebt! Jij moet dus zelf het voortouw nemen. Wat dat betreft net een kroeg. Ook daar komen vrouwen niet op je af. Maar wei een beetje moeite doet lukt het hier echt.
Mij in elk geval wel. En ik ben ook voorzien in leuke contacten.

Voordeel; deze site is niet geschikt voor jonge knaapjes die snel 'n wip willen maken. Meer voor mensen die iets te melden hebben en als je dat hebt en het klikt...dan is er veel meer mogelijk.... ;-)

Sterke punten
Veel echte profielen..allemaal echt.

Zwakke punten
Sommige dames zijn te beroerd om een recatie terug te struen. Blijkbaar zijn ze dan te druk of zijn bang dat als ze bedanken voor de eer ze direct niet meer van je af komen. Dat kan een tactiek zijn. Ik ben geen vrouw maar misschien zou ik het dan ook wel doen. het blijft wel vervelend.
Zonder een betaald abonnement kun je niet zo heel veel meer doen dan wat porren en prikken. Dus uiteindelijk moet je dan wel betalen om meer te willen. Maar dat was dan ook zeer de moeite waard

Waardeloos

Review over Intimatch

Dit is een site die in het kielzog mee wil van vele andere sites (die al lang bestaan) Slecht gekopieerd idee. Brengt niets nieuws. gaat 'm niet worden. Geen dames…en wat er zit is vat fake aangemaakt… anders hebben ze helemaal niets. Waarom zou iemand zich hier inschrijven?

Sterke punten
Als je niets te doen hebt in je leven kun je hier zien hoe een "ik wil graag meedoen en ben eigenlijk veel te laat” site eruitziet.

Zwakke punten
Ze zeggen „ De enige site waar je als vrouw echt discreet vreemd kan gaan en volledig anoniem blijft”
Wat een lariekoek. Het sterft van sites war dat kan. Niets nieuws meer.

reacties: