Reviews van deze auteur

Behoeftig, uitgerangeerd publiek op Lexa

Review over Lexa

Oké, online daten zal dan populair zijn, maar wat heeft het JOU tot heden opgeleverd t.o.v. wat het je gekost heeft (geld + energie. Geld = opgeslagen vorm van energie)?

Ik heb er ook enkele jaren op gestaan en gelukkig mag ik mij tot het groepje mannen rekenen dat vroeg of laat altijd wel aandacht krijgt, ook al meet ik nog geen 1.80m. Looks en succes zijn nu eenmaal ook populair bij dames.

Wat ik heb gezien (en gehoord) de afgelopen jaren: bij de dames komt het er op neer dat het overgrote deel toch behoeftig is in financiële zin. Dat kan zich ook uiten in een wens om minder te gaan werken (dat jij als ondernemer met een 80-urige werkweek snakt naar minder werken laat de gemiddelde vrouw OP LEXA koud). Ik ben slechts één fulltime werkende vrouw tegengekomen. En te veel die nog afhankelijk waren van alimentatie. Oude, onduidelijke, onderbelichte foto's plaatsen is helaas de standaard. En er zitten genoeg dames bij die in hun profiel schrijven geen zin te hebben in een ONS (serieus, dat ga je toch niet in je profieltekst schrijven...), maar bij aankomst (ja soms bij de dames thuis) kijken ze de penis uit je pantalon...

Aan de andere kant laat het zich niet raden dat er een hoop mannen op Lexa aanwezig zijn die alleen maar een paar rondjes flinke sex hopen te scoren. En genoeg mannen "vergeten" hun portemonnee op de eerste date. En zo kunnen "behoeftige" mensen zaken met elkaar gaan doen op Lexa.

Succes er mee!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
prijs

reacties: