Lexa - 779 Reviews

Last updated: 6 november 2018
Lexa Logo

7.9% aanbevolen, 779 Reviews

  1. Lexa informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Lexa mobiele app
  5. Gratis Lexa
  6. Events voor leden
  7. Opties abonnement Control
  8. Opties abonnement Premium
  9. Herroepingsrecht
  10. Contact gegevens
  11. Lexa Video
  12. Lexa Reviews
  13. Schrijf ook een review over Lexa

Niet tevreden over Lexa? Probeer dan eens RelatiePlanet.

Lexa informatie

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heen is het veel singles gelukt om via Lexa een relatie te starten. De ledenwerving van Lexa is zeer actief te noemen. Middels reclamespotjes op televisie en de radio probeert men zoveel als mogelijk leden te werven. De focus is dan meer gelegd op singles die op zoek zijn naar een geschikte partner.

Lexa valt onder het keurmerk veilig daten. Dit betekent dat de site niet alleen betrouwbaar is, maar dat de leden ook de garantie hebben dat ze veilig kunnen daten. Nieuwe leden hebben ook de mogelijkheid om 24 uur na de inschrijving gratis gebruik te maken van de gehele datingsite.

Leden kunnen van de diverse mogelijkheden van deze site gebruik maken om in contact te komen met andere singles. Er wordt steeds aan verbetering van de website gewerkt, om het de leden zo comfortabel en makkelijk als mogelijk te maken om de site te gebruiken. Leden moeten uiteindelijk de mogelijkheid hebben om op een simpele manier een date te vinden of een succesvolle relatie aan te gaan met anderen. Deze site is een van de grootste datingsites van Nederland en gezien het aantal leden, is de kans op het vinden van een date of de "ware" heel groot. De vele succesverhalen liegen er ook niet om.
.
Naast het online daten, kunnen leden ook met elkaar in contact komen op de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten. Hierdoor leert men elkaar ook beter en persoonlijker kennen en kan men eventueel een stapje verder gaan na een date.

Het online daten blijft interessant voor singles. Dagelijks heeft deze site een groot aantal nieuwe aanmeldingen. Deze singles zijn vaak op zoek naar een leuke date of hun ware liefde. Op deze site kunnen leden in een veilige en betrouwbare omgeving hun ware liefde ontmoeten.

Lexa is niet geheel gratis. Slechts een gedeelte van de website is gratis te benaderen. Op het moment dat men is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Echter kunnen gratis leden niet reageren op dergelijke berichten. Indien men toch wilt reageren op zo een bericht, dan moet men een kleine vergoeding betalen. Dat geldt ook om toegang te krijgen voor meerdere functionaliteiten van deze site. Het is de bedoeling, dat geïnteresseerden de mogelijkheid hebben om zich eerst in te schrijven op de site en een kijkje nemen. Indien men de website toch niet zo interessant vind, dan kan men kiezen voor een andere datingsite. In gevallen waar de website wel in de smaak valt, kan men doorgaan als gratis lid of men kan een betaalde lidmaatschap afsluiten. Lexa heeft regelmatig een actie waarbij nieuwe leden drie dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In deze drie dagen is het ook mogelijk om gratis berichten te versturen naar andere gebruikers. Aanmelden kan op Lexa.nl. De inschrijfprocedure is gratis en simpel. Na de inschrijving mogen nieuwe leden 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten van de website.

Lexa Details

Hits: 31296

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 779

Opzeggen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa mobiele app

Behalve via de website, hebben de leden ook de mogelijkheid om de datingsite via een speciale Lexa app te benaderen. Men heeft met deze app dezelfde mogelijkheden als op de website. Het voordeel is dat Lexa veel makkelijker en overal te benaderen is met een smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op een mobiele telefoon. De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Gratis Lexa

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite. Op het moment dat men gratis is ingeschreven, kan men meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil men gebruik maken van alle mogelijkheden van deze datingsite, dan zal men een vergoeding moeten betalen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven en nagaan wat voor mogelijkheden de website biedt. Bevalt de website niet, dan is men vrij om een andere datingsite te kiezen. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen.

Events voor leden

Lexa biedt leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. Deze events worden in de grote steden van Nederland gehouden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganiseerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn kookworkshops, musea bezoek, gezamenlijk sporten of een gezellige borrel.

Opties abonnement Control

De voordelen van de optie Control:

- Vraag leesbevestigingen
- Een rustmoment inlassen via de chat modus ´offline´
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Activeer tijdelijk een afwezigheidsmanager

Opties abonnement Premium

De voordelen van de optie Premium:
- Alle gratis members de mogelijkheid bieden contact te kunnen leggen met jou
- Als eerste voorgesteld worden aan de nieuwe members
- Kies wie contact met jou op kan nemen aan de hand van het contactfilter
- Naar voren geschoven worden bij de aangeboden matches
- Maar je verschijnt bovendien als Premium Member voor alle members die jouw profiel bezoeken.

Deze (gratis) members kunnen dan:
- Jouw persoonlijke fotoalbum bekijken
- De berichten die jij hen stuurt lezen en beantwoorden
- Jouw chatberichten via de Messenger lezen en beantwoorden

Herroepingsrecht

Leden hebben het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Herroepen kan men doen via de Customer Care functie op de website, per e-mail naar [email protected] of per fax.

Contact gegevens

Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.
Herengracht 374, 1016 CH Amsterdam.
Ingeschreven in het Handelsregister onder nr.: 58845895
BTW-nummer: FR8843780339
Telefoonnummer: 020-5203880 (Beperkt bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10:00 t/m 12:00)
E-mail adres: [email protected]
Lexa is een onderdeel van MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk

Lexa Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/K0jb2yStVTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Lexa

Lexa Acties & Nieuws

  • 9 september 2018 Wist je dat je bij Lexa ook anoniem op zoek kan naar een geschikte partner?
    Niet voor een ieder is het even makkelijk om zich in de eerste plaats aan te melden op een datingsite. En al helemaal niet om de grote stap te maken om contact op te nemen met andere gebruikers van die site. Ondanks de aangename fijne afstand is het voor bepaalde gebruikers toch raar om met de wetenschap te leven, dat andere te weten zouden kunnen komen, dat ze interesse tonen in andere leden. Bij Lees verder
  • 15 maart 2017 Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen
    Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijvin Lees verder
  • 19 februari 2017 Succesvol daten bij Lexa
    Lexa bestaat al ruim 14 jaar en heeft sindsdien bewezen een betrouwbare online dating platform te zijn. Het is daarom ook geen dat Lexa nog steeds één van de populairste online datingsites is. Datingsite Lexa is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, een Europees marktleider op het gebied van online daten. Meetic is opgericht in 2002 en is sindsdien al geruime tijd é&eacut Lees verder
  • 18 oktober 2016 Lexa, datingsite voor singles
    Lexa, datingsite voor singles Lexa bestaat al langer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites in Nederland. Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles Lees verder
  • 17 oktober 2016 Telefonisch contact opnemen met Lexa.nl
    Telefonisch contact met Lexa.nl Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd. Met een groot aantal leden als di Lees verder
  • 17 oktober 2016 Foto's verwijderen uit Lexa.nl
    Foto’s verwijderen uit Lexa.nl Lexa is één van de grootste onlinedatingsites in Nederland waar singles serieus op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Lexa.nl is onderdeel van de Franse datingsite Meetic, welke als één van de grootste datingorganisaties binnen Europa wordt gezien. Personen kunnen zich gratis inschrijven en profielen bekijken, maar verder zijn de mogelijkheden als Lees verder
  • 30 november 2015 Emiel Spies treedt aan als Business Developer bij Lexa
    Amsterdam, 30 november 2015 – Datingsite Lexa heeft Emiel Spies aangesteld als Business Developer. Spies zal zich bezighouden met het onderhouden en versterken van alle media- en marketingactiviteiten, partnerships, acquisitie en ad sales van Lexa. Spies is sinds twee jaar werkzaam voor Lexa en werkte voorheen als Online Manager en Online Performance Manager. Hij is sinds oktober gestart in Lees verder
  • 12 november 2015 3 dagen gratis op Lexa
    Lexa.nl komt met een nieuwe 3 dagen gratis Full Membership actie voor alle nieuwe leden. Bezoekers van Datingwebsites.nl die zich in de periode van donderdag 12 november t/m. donderdag 19 november inschrijven, kunnen 3 dagen gebruik maken van alle functionaliteiten van een Full Membership. Lees verder
  • 11 september 2015 Gratis Daten komende week op Lexa.nl!
    Het is weer zover! Gratis daten op Lexa.nl! Van 11 september tot 20 september kun je weer gratis een premium account krijgen op datingsite Lexa! Lexa is de grootste datingsite van Nederland en biedt dus de beste kans op een match. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe leden, dus als je al een account hebt is het handig om een nieuw account aan te maken ;) De actie werkt alleen als je Lees verder
  • 10 juli 2015 Lexa Summer Date Days
    In de periode van vrijdag 10 juli 2015 tot en met maandag 20 juli 2015 zijn er de Lexa.nl Summer Date Days. Tijdens de Summer Date Days ontvangen nieuwe members tijdelijk een 3 dagen lang gratis Full Membership! Hiermee kunnen nieuwe members 3 dagen lang gebruik maken van alle opties van een Full Membership bij Lexa.nl. Lees verder

Lexa reviews (778):

Lexa - Date garantie?

5

Review:
Date garantie? Hoe willen ze dit doen? Met 99,9 % van de vrouwen is geen contact te krijgen. Door je je een fake email te schrijven van een vrouw met een onaantrekkelijk profiel waar je niets in ziet? Als je er niet op ingaat zijn ze van je af.

Lexa - nep

0

Review:
als je je inschrijft, tot daar aan toe, en dan heb je nog niet betaalt, maar dan wordt je lastiggevallen met mails, en als je er mee wilt stoppen, of uitschrijven, wordt je dat enigszins onmogelijk gemaakt. Nee voor ik member wordt lees ik eerst de reviews van andere slachtoffers, en daar heb ik al veel centen mee in mijn zak weten te houden, terwijl ik zelf verleden jaar mijzelf de das heb omgedaan om member te worden, en veel € kwijt was aan iets wat niet bestaat.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
zielige vertoning

hans van beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Hoe dúrven ze dit een datingsite te noemen!

5

Review:
Een half jaar lid geweest van Lexa. Wát een teleurstelling! Had hoge verwachtingen en had na één dag al spijt, temeer omdat ik deze reviews las. Maarja, toen was het kwaad al geschied en betaald...

Profielen van mensen die niet bestaan. Elke dag wel E-mails met mensen die mijn profiel om 3:00 's nachts bezocht hadden. Als je die dan vervolgens op de gebruikersnaam ging zoeken, bleken die profielen niet te bestaan!

Heel wat flirts verstuurd, berichtjes geschreven, profieltekst diverse malen aangepast (dan weer wat serieuzer, dan weer meer humoristisch), maar 0,0 reacties. Foto's uploaden gaat prima, alleen soms duurt het 'goedkeuren' een dag of twee. Dat is best frustrerend, want wie weet krijg je na een uur wel het bezoek wat klikt... jammer.

Het aanbod lijkt groot, maar Lexa rekent álle leden mee, dus ook van de buitenlandse websites. Dan lijkt het of Lexa de grootste is.

Nee, echt géén aanrader.

Sterke punten:
Dat je betrekkelijk veel foto's kunt plaatsen en ook alle foto's van andere leden kan zien.

Zwakke punten:
Geen reacties op flirts of berichtjes, profielen zijn regelmatig nep. Let er vooral op dat je na betaling de automatische verlenging uitzet! Dit is heel vernuftig weggewerkt in de website waardoor de optie om je lidmaatschap te beëindigen goed verstopt zit. Let er ook op dat je goed kijkt wat je aanklikt, die automatische verlenging staat zo weer op 'actief'.

Janzzen beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Mooie site, slechte voorlichting, slechte klanten

0

Review:
Sinds kort op lexa,
Werkt goed eigenlijk mits je betalend lid bent.
Een paar leuke kontakten gekregen dus dat gaat wel goed.
Echter ik krijg vreselijk veel mailtjes van mensen die of mijn profiel bezocht hebben of een bericht gestuurd hebben of geïnteresseerd zouden zijn.....
Vervolgens staat er een link in deze mail die je toegang zou geven tot het profiel of het bericht van de desbetreffende persoon.....
6 van de 10 gevallen jammer dan geen bericht en geen profiel.
Dan denk je nou weet je wat ik heb wel de profielnaam van de persoon dus maak ik gebruik van de zoekfunctie op de site........jammer dan geen resultaat.....dat riekt in mijn beleving naar fake mailverkeer ......
Vervolgens wel geprobeerd hierover in kontact te komen met lexa via de site .....ook hier weinig kans......
Zodra je je bericht wilt versturen moet je een opgegeven code invullen om de mail te kunnen versturen.(ik ben geen robot)
Alleen die code meestal tekst of cijfers pakt hij nooit en komt dan met een nieuwe combinatie ....die het ook niet doet....en dat gaat zo door.
Berichten versturen aan lexa is dus blijkbaar niet mogelijk. (Opzet?)
Ik ben benieuwd hoe dit verder gaat na einde van mijn betaalde termijn .....ik ga zeker niet verlengen.
Ik hoop voor lexa dat ze niet zo dom zijn om geld van mijn rekening af te schrijven zonder toestemming want dan sleep ik ze echt voor de rechter!
En leg een kopie van je juridische stukken bij elke consummentenvereeniging....

Sterke punten:
Redelijk gebruiksvriendelijk

Zwakke punten:
Slechte cq geheel geen service, slechte voorlichting

Rdw beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Laatst online 3 maanden geleden

0

Review:
Kijk uit en betaal zo maar niet. De meeste zijn al maanden niet meer online geweest en zijn vergeten hun profiel te verwijderen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Heel veel

Bjorn beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - oplichters

0

Review:
Op veel andere advies sites staat lexa vrij hoog, dus dacht ik het te proberen.

Nu ik door ze ben opgelicht heb ik het idee dat ze betalen om zo hoog op die websites te staan want dit gaat nergens over . (ook na het zien van de scoren hier)

Ik had in eerste instantie gebruik gemaakt van de drie dagen trail en daarna het account open laten staan terwijl je deze dan niet meer kunt gebruiken. In die tijd kreeg ik een bericht van iemand die heel interessant leek, dus toen ik toch een korting toegestuurd kreeg besloot ik het een maand te proberen.

Zelfs zonder dates besloot ik het account te verwijderen, het lag niet aan de aandacht of het aanbod. Natuurlijk zat er wel wat interesants op en kreeg ik voldoende aandacht. Maar de site is eigenlijk zo goed als niet fijn te gebruiken, zeker niet als de andere de app gebruikte. Want bij de app werkten berichten als een chat interface terwijl het op de website nog op de ouderwetse jaren 90 mail manier werd weergegeven waar je een extra scherm nodig had om oude berichten terug te lezen.

Ik annuleerde het ruim optijd, maar schijnbaar werkt de website daar ook niet. Ik kreeg direct na het afmelden een mailtje met een aanbieding. Maar echt afgemeld was ik volgens lexa niet, bleek 4 dagen later. Dus ze schrijven lekker de volle prijs voor een maand weer af.
Toen ik het terug riep met Paypall (en daarna via hun het abonnement annuleerde) schakelde ze het abonnement uit, maar hielden ze het geld wel.
Toen ik een week later melde dat ze mij mijn geld echt terug dienen te geven kreeg ik in eerste instantie de opmerking. Je moet bij paypall de issue sluiten dan krijg je het terug gestort.
Ik zei dat de issue daar al gesloten was, en toen kreeg ik een bericht terug : Ow dit was mijn fout, je abonnement gaat nu opnieuw in.
Ik heb het account al opgeschort en wil er absoluut niet meer heen.

Niet heen gaan dus! oplichters!

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
Het is onmogelijk om via hun "Officiele" weg het abbonement af te zeggen, ik heb het via paypall moeten doen.
De berichtgeving via de website is onmogelijk waardoor je eigenlijk geforceerd werd de app te gebruiken.
Je krijgt regelmatig meldingen van nieuwe berichten terwijl je die niet hebt.
*gratis* voordelen zijn niet gratis, ze linken je alleen naar de betaalde pagina door.

Ze jatten gewoon je geld en ik ben niet het enige slachtoffer

Lexa - Valse berichtgeving

2

Review:
Als je nog gratis lid bent krijg je iedere dag meldingen dat er e-mails voor je zijn maar om deze te kunnen lezen moet je wel betalend lid worden. De meeste mannen zijn er dan nieuwsgierig naar welke vrouwen er interesse voor hun hebben en betalen. Maar wat blijkt als ze betaald hebben? Hun postvak is leeg! In ieder geval geen interesseberichtjes van vrouwen. Er heeft geen enkele vrouw hun een e-mail geschreven en er zal ook geen enkele vrouw uit eigen beweging hun een e-mail sturen. Vrouwen wachten passief af totdat er zich een man meldt die aan al haar eisen voldoet. De meeste vrouwen zullen nooit zo'n man vinden zijn omdat zo'n man wel wat mooiers en jongers uitzoekt. Vrouwen die het profiel van een man bezoeken zijn enkel vrouwen die terugkijken omdat hij hun profiel heeft bezocht. Antwoord op e-mails krijgt hij ook al niet, hooguit een standaard afwijzing of als een vrouw de moeite heeft genomen schrijft ze dat hij haar type niet is en veel succes verder.

Lexa - Golddiggers

5

Review:
Iedere vrouw is in meer of mindere mate een Golddigger. Als een vrouw kan kiezen tussen een man met een modaal inkomen en een man die een veel hoger inkomen heeft zal ze voor de laatste kiezen, een man waarbij ze een goed leven kan hebben al is deze man bepaald niet knap. Helaas voor deze vrouwen kan een goed bemiddeld man uit genoeg vrouwen kiezen en zal hij voor de mooiste en jongste gaan, al heeft ze niet zoveel opleiding gehad en is ze niet hoog intelligent. Als een vrouw niet zo mooi is zal ze met minder genoegen moeten nemen, ook met een stuk oudere mannen, of ze zal vrijgezel moeten blijven. Een vrouw wordt er met de jaren niet mooier op maar toch zie ik sommige vrouwen al meer dan 5 jaar op een datingsite staan. Dit zijn duidelijk vrouwen die te hoog grijpen en die geen man die interesse voor haar heeft goed genoeg vinden. Als een vrouw de hoofdprijs wil zal ze mooi en slank moeten zijn en wat voorstellen. Ook de vrouwen die een Toyboy willen zullen wat voor moeten stellen. Een onverzorgde, dikke vrouw in de bijstand kan het vergeten, die kan misschien een even onverzorgde man met een grote bierbuik krijgen. Ze moet zich geen illusies maken en zeker geen eisen gaan stellen zoals zo veel minder bedeelde, zowel in uiterlijk als financieel, vrouwen op datingsites. Wat mijzelf betreft heb ik haast op geen enkele datingsite een vrouw boven de 50 gevonden die me wel wat lijkt. Bij eind 40 houdt het wel op. De 50+ vrouwen die er nog wel goed uitzagen hadden het duidelijk heel hoog in hun bol. Het moest natuurlijk weer jonger, lang en rijk zijn. Als ze jaren later nog op een datingsite staan is het duidelijk dat ze dit niet is gelukt, maar een toontje lager zingen? Ho maar. Voor deze vrouwen is het blijkbaar alles of niets.

Johan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - Geldklopperij en misleiding

1

Review:
Lexa is van begin totveind geldklopperij en misleiding.
Gratis inschrijven? Yeah right....je kunt dan berichten ontvangen....maar er niet op reageren....fijn voor degene die de moeite heeft genomen om je een bericht te sturen...een betalend lid dus. Ze gokken erop dat je hierdoor betalend lid wordt. En in je profieltekst vermelden dat je geen betalend lid bent? Vergeet het maar...ze gooien het eraf...
Ok....je wordt betalend lid...maar er wordt niet bijverteld dat hier een automatische verlenging aanhangt...dus na jouw termijn wordt weer automatisch geld afgeschreven. Wil je dit stopzetten....dat kan....maar dan moet je erg goed zoeken, dat hebben ze verstopt. En het kan niet binnen 48 uur....om technische redenen....yeah right....gelul...ze hopen dat je het vergeet.....En er zijn veel members? Yeah right again....ze laten dezelfde members gewoon vaker voorbijkomen..
De site zelf is rommelig en onrustig door continue commerciele popups...
Mijn advies, blijf weg van deze misleidende geldkloppers er zijn veel betere en integere sites....

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Erik beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa - van korte duur, nooit meer

6

Review:
Ik ben een paar dagen gratis lid geweest. Ik wilde eerst een beetje rondneuzen tussen de profielen om te kijken of ik er überhaupt voor wilde betalen. Na drie dagen had ik tegen de 100 berichten die ik niet kon openen, omdat ik gratis lid was. Ik kon wel zien wie mij in 'de shuffle' tot favoriet had gemaakt. Ik schrok van de mannen daar. Ik val niet op hele knappe mannen, maar een man moet wel een beetje charme hebben. Mijn matches pastte totaal niet bij mij!!!! (nauwerlijks leuke mannen te vinden online). Ik heb ongeveer het hele mannenbestand doorgespit, en kwam uit op 3 mannen die me wel leuk leken voor een date. Zag alleen dat ze geen van 3 de afgelopen 3 maanden online waren geweest.

Geen reden voor mij dus om betalend lid te worden.

Sterke punten:
veel leden (helaas is de kwaliteit van de leden ver te zoeken)

Zwakke punten:
kwaliteit van de leden

geen mogelijkheid om te zien wie je berichten heeft gestuurd als gratis lid

eigenlijk kun je niets als gratis lid

hikinggirl beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa