Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen

Snel Lexa opzeggen in slechts een paar simpele stappen

Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je opzoek bent naar een manier waarop jij snel en eenvoudig jouw account bij Lexa kan opzeggen. In dit artikel vertelt Datingwebsites.nl hoe je gemakkelijk van je Lexa account af komt. De datingsite Lexa maakt het uitschrijven namelijk erg lastig voor haar leden. Het lukt veel mensen niet om hun account bij de datingsite op te zeggen zonder een beschrijving. Hierdoor slagen mensen niet in het opzeggen van hun account en moeten zij langer doorbetalen. Met andere woorden, je bent vast en zeker niet de enige die zoekt naar een manier om van zijn of haar account af te komen. Er wordt namelijk erg veel gezocht hoe je een account moet opzeggen bij deze datingsite. 

Zeg jij jouw account bij Lexa op omdat je te weinig berichten krijgt, maandelijkse kosten of omdat je gewoon simpelweg ontevreden bent over de datingsite? Overweeg dan een andere datingsite, zoals Pepper. Deze datingsite wordt door erg veel mensen als positief ervaren. Een andere populaire datingsite die je kan proberen is Relatieplanet.nl. Het aanmelden op beide datingsite is geheel gratis, er zijn dus geen kosten aan verbonden. Dit geeft jou de mogelijkheid om eerst even rustig rond te kijken en te beoordelen of de website bij jou past of juist helemaal niet. 

Uw Lexa account permanent verwijderen

Omdat er niet erg concreet is aangegeven op de website van Lexa hoe je jouw account permanent kan verwijderen, kun je in dit artikel lezen hoe je dit doet in slechts een paar simpele stappen.

  1. Log in op de datingsite en ga naar je account door op “Mijn account” te klikken. Vervolgens ga je “mijn instellingen”.
  2. Onderaan de pagina die je op dit moment voor je hebt, zie je een link: “Om jouw profiel te verwijderen, klik hier”. Klik daar dan op.
  3. Je hebt de mogelijkheid om je account tijdelijk te deactiveren of permanent te verwijderen. Wanneer je jouw account permanent wil verwijderen, klik dan onderaan de pagina op de button “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website”.
  4. Je moet vervolgens jouw gebruikersnaam en wachtwoord intypen en de 3 beschreven stappen volgen om jouw account permanent van Lexa te verwijderen.

Alternatieven voor Lexa

Het blijkt dat Lexa erg vaak wordt opgezegd. Lang niet iedereen is succesvol op de datingsite en heeft gevonden waar die persoon naar zocht. Elke maand zijn er zeker meer dan duizend mensen die erg ontevreden zijn over de datingsite en willen graag hun account verwijderen.  Hierdoor zijn mensen benieuwd waarom jij jouw Lexa profiel wilt opzeggen. Is de datingsite niet gebruiksvriendelijk? Kun je geen dates vinden? 

Goede alternatieven voor deze datingsite zijn bijvoorbeeld Parship en EliteDating. Op deze datingsites vindt men doorgaans wel veel succes en leuke dates. Volg dus de simpele instructies om je bij Lexa uit te schrijven en neem een kijkje op bij de verschillende datingsites op onze website!

Bezoek Lexa

Reacties

Heb een aangetekend brief na jullie gestuurd,
Per direct opzegging.
Het word niet meer verlengd.
Per 1 februari gaat het in, dus geen verlenging.
Staat ook bij mijn account.
Graag een bevestiging mail van u hierover
Mvg vriendelijke groet

Heb een aangetekend brief na jullie gestuurd, voor een opzegging.
Heeft u deze brief ook ontvangen.
Per 1 februari word het niet verlengd.
Heb het ook aan gegeven op mijn account.
Ik kan dus ook niet meer inloggen.
Ik hoop dat het goed gegaan is,
Verwacht wel een bevestiging mail van mijn opzegging
U kan geen geld meer incasseren dat is geblokkeerd
Graag hoor ik van u
Mvg vriendelijke groet

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden