EliteDating - 185 Reviews

Last updated: 2 juli 2020
EliteDating Logo

9.6% aanbevolen, 185 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 14177

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 185

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (185):

EliteDating - OPLICHTING

1

Review:
Dit is de slechtste datingsite allertijden.
Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
Je krijgt zo'n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug "geen interesse", als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Je wordt gematcht met mensen die geen betaald profiel hebben en daardoor betaal je voor gebakken lucht

EliteDating - Bagger

4

Review:
Wat een oplichtersbende, die hele elitedating. Toen ik lid werd van Elitedating is er met de betaling iets mis gegaan en heb per ongeluk 2 x € 149,00 betaald. Ik ben nu met de klantenservice bezig om het te veel betaalde terug te krijgen. Ik heb de afschriften van de betaling al opgestuurd en nu ook nog een bankafschrift. Nee, ze kunnen het niet terug betalen. Ik woon in Groningen en heb aangegeven iemand te willen ontmoeten binnen een straal van 50 km. Ik heb nu 30 aanbiedingen gehad waarvan 2 binnen de straal van 50 km, de rest is er ver en ver buiten tot in Limburg aan toe. Ik kan maar tot 1 conclusie komen; Het bedrijf is bijna failliet, hebben veel te weinig mannen en vrouwen in portefeuille en proberen de schijn op te houden. Trap er niet in; Ga niet met elitedating in zee. Je bent niet alleen je geld kwijt, je bent ook een illusie rijker, je zult er geen partner vinden.

Sterke punten:
Werkelijk geen, ook de communicatie is kut

Zwakke punten:
Geen aanbod, ze proberen je 2 x te laten betalen en dat geld ben je gewoon kwijt

Jaap beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - slechte site, nul service

1

Review:
Een half jaar een abonnement geprobeerd en ineens betaald. Na een dag was al duidelijk dat dit weggegooid geld was. Heel weinig profielen, al helemaal niet veel wat aansloot bij mijn profiel en de meeste honderden kilometers weg, zelfs uit Belgie, terwijl ik iets onder amsterdam woon. In dat half jaar toch maar geprobeerd, het is tot niet 1 date gekomen, in tegenstelling tot andere sites, waar ik veel dates kon krijgen. Er zijn gewoon veel te weinig profielen en dat proberen ze te verbergen achter het argument dat ze alleen 'goede matchen voorstellen'. Ruim een maand voor het beeindigen van de termijn alvast het abonnement stop gezet, gecontroleerd, het stond niet meer op automatische betalingen. Toch de dag na het beeindigen bijna 50 euro voor een nieuw maandabonnement afgetrokken. Emailen met de klantenservice had geen zin.. nietszeggende standaardmailtjes kreeg ik met 'oprechte excuses' en bladibla, maar niet ingaan op het probleem en dus geen geld terug.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
slechte matches, veel te weinig leden, meesten ver weg

Je denkt dat je het abonnement hebt afgezegd maar dat ik kennelijk niet zo.

Hele slechte klantenservice

Pien beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Technisch ONBETROUWBAAR

0

Review:
Vanavond ook maar eens getest, deze site is niet eens in staat om wachtwoorden te onthouden.

Zo heb ik tot drie keer toe mijn wachtwoord moeten wijzigen, en dat op ÉÉN AVOND.

Het geeft al aan dat er waarschijnlijk onzorgvuldig omgesprongen wordt met gegevens, mijn wachtwoord stond gewoon op een kladblok bestand dus het is onmogelijk dat dat zomaar veranderd, met knippen/plakken moet ik gewoon telkens weer opnieuw in kunnen loggen met exact hetzelfde wachtwoord maar steeds werd het wachtwoord niet herkend.

En alleen al om dit feit raad ik Elite Dating NIET aan want hoe veilig zijn je gegevens daar dan?

Sterke punten:
Te kort om dat goed te kunnen beoordelen.

Zwakke punten:
Uiterst miserabele inlog met veel problemen.

Joop beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Automatisch afschrijving

0

Review:
Ze trekken zo je bankrekening leeg

Sterke punten:
Ja helemaal nope

Zwakke punten:
Alles he

Hebk beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Alles fake

0

Review:
Jammer dat elk profiel fake is

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Ja wat niet

Henk beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waarom bestaat zon fake site

0

Review:
Zijn er echt mensen die hier intrappen?

Sterke punten:
Niks alles nep

Zwakke punten:
Alles is nep

Ben beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - EliteDating... geen date en een hoop geld lichter!

3

Review:
Goed dat je dit leest, want ik hoop je hiermee te kunnen waarschuwen voor de misleidende praktijken van EliteDating (voorheen eDarling)... Hierbij mijn ervaringen:

Nadat ik me op diverse dating sites als gratis in heb geschreven om te kunnen vergelijken bij welke ik betalend en actief lid zou worden, ontving ik in de eerste 2 weken wel opvallend veel reacties via EliteDating, in de vorm van berichtjes, likes op onderdelen van mijn profiel, glimlachen, etc. De site was wat duurder dan de andere en het nadeel was dat je hier niet zelf kon zoeken, maar gematcht werd. Echter door de relatief grote interesse van de dames op deze datingsite, besloot ik om hier betalend lid te worden en koos voor een lidmaatschap voor 6 maanden.
In de eerste weken heb ik met welgeteld 2 dames contact gehad. Het aantal berichten, likes, etc. van andere dames werd steeds minder en mijn matches werden steeds minder interessant, terwijl ik de match-opties behoorlijk ruim had opgesteld.
Na een maand of 5 kwam 80 à 90% van de matches uit België... Ik heb hier een klacht over ingediend, omdat ik Nederland als land had ingesteld. De klantenservice reageerde "Het klopt dat je niet pertinent enkel voorstellen uit Nederland krijgt. Als het systeem vindt dat een Belgische dame ook bij je past, dan stellen we die ook voor, want liefde kent geen grenzen". Nou, ik ben zeker niet kieskeurig en als de ware in België of in welk land dan ook rondloopt, ik vind het prima, maar dit was echt totaal niet wat er bij mijn opgegeven profiel paste...
Kort voor het einde van de 6 maanden, heb ik het abonnement opgezegd... Ik kreeg echter een automatisch bericht dat ik te laat had opgezegd (ik had kennelijk volgens de overeenkomst een maand opzegtermijn), waardoor het met 1 maand verlengd zou worden...Voor de somma van 69,95... oftewel de prijs van een maand-lidmaatschap...

Dat is lekker geld verdienen voor EliteDating! Ik heb het vergeleken met enkele andere datingsites en geen enkele hanteert 1 maand opzegtermijn. Natuurlijk zijn dergelijke bedrijven commercieel en staat geld verdienen hoger op hun lijst dan het bij elkaar brengen van potentiële geliefden, maar het kan toch ook wel op een fatsoenlijkere manier. Officieel is het geen oplichting, maar misleiding is het zeker!

Deze website staat vol met mensen die dezelfde ervaring hebben gehad. Dom dat ik deze niet eerder gelezen heb...

Dus... hopelijk lees jij dit wel en krab je je nog even goed achter de oren of je wel in zee wil gaan met EliteDating... Want de kans op een leuke dat is echt heel klein en als je even niet oplet is je portemonnee dus ook leeg!

Zwakke punten:
-Lange opzegtermijn, als je dit niet op tijd regelt kost je dit een flink pak geld omdat je er dan nog 1 maand aan vast zit.
-Kan niet zelf zoeken, je wordt gematcht, maar na een maand krijg je al voorstellen die niet binnen je zoekprofiel passen.

JP beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Slecht

0

Review:
Niet doen

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Ronald beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Elitedating

3

Review:
Ook ik heb me aangemeld bij Elitedating, gisteren, vandaag ben ik opeens verwijderd de reden, zie onder, heb totaal geen idee waarom,mijn profiel naar waarheid ingevuld,
flutsite

Uw profiel en de daarbij behorende gegevens zijn met onmiddelijke ingang van onze website verwijderd om een van de volgende redenen:

1. U heeft onrechtmatige inhoud gepubliceerd.
Middels uw registratie heeft u onze algemene voorwaarden geaccepteerd. Artikel 2.4 van deze voorwaarden geeft uitdrukkelijk aan dat de publicatie van persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen niet is toegestaan.

2. U heeft een relatie of uit niet geïnteresseerd te zijn in een serieuze relatie.
EliteDating is een platform voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige liefdesrelatie. Bij de controle van uw profiel is gebleken dat uw ingaven niet overeenstemmen met deze bedrijfsfilosofie.

Zwakke punten:
alles, vreemde site

liesbeth beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating