EliteDating Review - teleurgesteld

EliteDating - teleurgesteld

15

Review:
Deze site is een grote teleurstelling, geen enkele vrouw stuurt iets terug of heeft interesse in je. Je krijgt een paar partnervoorstellingen (ongeveer 5) en deze zijn dan ook nog van aan de andere kant van België. Als er dan toch één bij is van in dezelfde regio reageren ze niet op je vragen.

Deze site is zeker zijn geld niet waard, zeker en vast niet!

Denk maar goed na voor je lid wordt.



Sterke punten:
absoluut geen

Zwakke punten:
heel veel, zie review.

ru beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

15 Reacties

Datum: 2 augustus 2016 - 17:36

Geschreven door: Dirk

Ik zie meteen al iets wat niet klopt en dat zie ik ook bij Parship.
52% vrouw en 48% man. Welke ervaren dater gelooft dit?

Datum: 2 augustus 2016 - 18:10

Geschreven door: mahabout

Ja daar kunnen we niks aan doen vrouwen moeten ook geld verdienen he. Het moet ook van 2 kanten komen. De vrouwen springen niet graag om je als je geen geld hebt en als je geld hebt dan weer wel. Maar ja daar kunnen we niks aan doen daarom hebben we nog hoeren, waarom moetje dan nog gaan betalen voor een dating site. Waarom moet bedelen om een vrouw op een dating site en het nu jij zorg voor mij en ik zorg voor jou.

Datum: 2 augustus 2016 - 18:13

Geschreven door: mahabout

En als een vrouw je niet wilt dan wilt ze niet je kunt haar niet dwingen en ja jij hebt je geld nou eenmaal verspild, je bent zo dom dat je nog steeds erin geloofd dat een vrouw op een dating site bestaat vrouwen in deze tijden zijn allemaal oplichters geworden allemaal ge smoes.

Datum: 2 augustus 2016 - 18:49

Geschreven door: Urbenis

Dit is op alle datingsites zo dat vrouwen niet antwoorden.

Datum: 2 augustus 2016 - 19:03

Geschreven door: mahabout

Je hebt ook van die mannen ze plegen moord om een gekke vrouw en vaak gaan de relaties uit om vreemdgaan, chatten met andere mannen of hebben al sex of dates met anderen mannen gehad. Mannen die een vriendin thuis hadden raakte hun uitkering kwijt omdat hun vriendin stilletjes bij hen bleef wonen, omdat ze dat niet eerlijk hadden door gegeven en kwam de ambtenaar er achter dat er vrouwen kleding en meerdere tandenborstels thuis lagen. En de uitkering instanties heeft meneer uitkering stop gezet en vriendin was ook weer weg. Drie kwart van de vrouwen en meerderheid kunnen niet koken en liefste willen ze dat jij betaalt voor hen etentje bij een dure restaurantje en kijken alleen naar jou centen.

Je hebt een vrouw alleen maar nodig om je voort te laten planten is dat al gedaan dan is ze ook ook klaar en vaak is alles maar een tijd je. De vrouwen van deze tijden weten niet wat liefde is, maar weten alleen maar de boel te belazeren en je aan het lijntje houden om een relatie aan te gaan en huwelijk moet vol slagen aan al deze eisen, samenwonen en op wet trouwen, liefste een auto en een koop huis en een dikke bank rekening en plus een dure smartphone en blijven face booken en ander heb ik geen leven meer op sociale media. De vrouwen van deze tijden kunnen niet koken en willen ook alleen maar reizen en met vriendinnen binnen het huwelijk gaat toch mevrouw vreemd en is weer terecht op een dating site. Om te daten proberen ze alles kosten op jou te verhalen met al hun gelul en ge smoes heb je al voor haar betaald en dan wil ze graag blijven profiteren uit jou zak centen.

Datum: 2 augustus 2016 - 20:45

Geschreven door: Urbenis

Als je er kan mee leven vrijgezel te zijn is dit het mooiste wat er is.

Datum: 2 augustus 2016 - 21:27

Geschreven door: mahabout

Zekers helemaal mee eens urbenis... Als je vrijgezel bent en blijft de schade onbeperkt. Geen illusies met lusten en lasten en materie en vreemdgaan en die gestoord dingen.

Datum: 2 augustus 2016 - 23:45

Geschreven door: mahabout

Dan hoor je ze al vaak praten en ik heb gevoelens voor een ander hoor. Sorry hoor schatje ging per ongeluk met iemand anders geslapen en kan je het mij vergeven? En kon mij gevoelens niet in bedwang houden whahaha, dan zitten ze in een langere tijd in een relatie of in een huwelijk bootje met iemand om hele andere redenen financiële reden en opper vlakte.

Datum: 3 augustus 2016 - 9:08

Geschreven door: m

Elke datingsite eindigt in een teleurstelling, als je een man bent....

Datum: 3 augustus 2016 - 13:39

Geschreven door: mahabout

Als je een neger bent dan is de kans groter dat een Nederlandse vrouw en europese vrouw je niet afwijst op een dating, maar in real life hebt je ze ook, hoe je het keert of draait het probleem blijft het zelfde. De meerderheid van de Nederlandse en europese vrouwen zijn al uit gemold door negers. Als je ze leert kennen dan hoor je meestal van ben opzoek naar een donkere jongen.

Datum: 3 augustus 2016 - 13:57

Geschreven door: Joe

Single vrouwen boven de 35 die ook geen financiële problemen hebben willen meestal geen (vaste) relatie meer.Op dating sites moet je ze ook niet gaan zoeken.

Datum: 3 augustus 2016 - 14:23

Geschreven door: mahabout

Meestal zijn ze ook niet te vertrouwen, ze willen alleen maar van jou profiteren. Een meestal zien ze er ook ouder uit dan hun leeftijd, zoals op de foto. Ze zoeken mannen met een grote vermogen en hoge functionaris. Ze gaan zoeken waar dit te halen valt. Een vrouw moet je niet zoeken op een dating site en ook helemaal niet in Nederland of Europa. Vele gekke vrouwen willen van jou zak centen profiteren en liefste willen ze in een auto rijden en liefste kinderen erbij en ook WET trouwen om willen van jou pensioen en geld en AOW. Ze zullen er alles om doen om het zover te kunnen krijgen dat alles op papier gaat staan.

Datum: 4 augustus 2016 - 9:09

Geschreven door: m

Mahabout: we kunnen ons ook bekeren tot de islam. Deze cultuur die expressief agressief is weet wel raad met vrouwen die niet in het gareel lopen. Dit wordt sociaal gezien ook geaccepteerd, anders ben je een racist. Zonder Veel protest worden Alibaba en de 40 verkrachters geïmporteerd. De westerse mannen die onderricht zijn in redelijkheid en rationaliteit zouden onder de sharia echte mannen worden.
Ik voorzie alleen een 'klein' probleempje. Aangezien een islamitische vrouw al gestenigd wordt indien ze naar een andere man kijkt, en een burka draagt, zal ze geen enkele reden hebben om goed voor de dag te komen. Je ziet dan ook dat veel van dat soort vrouwen ontzettend dik worden en diabetes ontwikkelen.

Datum: 4 augustus 2016 - 16:08

Geschreven door: Joe

Als je een vrouw wil is de kans groot dat ze gaat kosten.
Maar geld aan een datingsite geven is verloren geld,zonder een vrouw te hebben.

Datum: 5 augustus 2016 - 0:53

Geschreven door: mahabout


M. Ik ben geen moslim maar vindt de gekozen naam mahabout wel leuk. Ik heb veel verhalen over moslims vrouwen gehoord vooral turken en marokkanen heel triest over de moslims. Hahah dan moetje bekeren tot islam en trouwen vanwege het geloof. Voor mij hoeft dat allemaal niet hoor, we leven allemaal in Nederland wie zich niet kan aanpassen gewoon lekker oprotten. Ik kijk heel veel religieuze westerse en Aziatische films.

Ja, joe dat zo denk ik er ook over. Een vrouw kost heel veel. Maar ja als je een zelfstandige eerlijke werkende vrouw vindt met baan die jou niks kost en toch voor de echte liefde gaat dan heb je wat.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review