EliteDating Review - OPLICHTING

EliteDating - OPLICHTING

1

Review:
Dit is de slechtste datingsite allertijden.
Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
Je krijgt zo'n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug "geen interesse", als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Je wordt gematcht met mensen die geen betaald profiel hebben en daardoor betaal je voor gebakken lucht

1 Reacties

Datum: 7 juli 2020 - 21:54

Geschreven door: MGTOW

Dit is een bekend bedrog in datingland; biedt inactieve en/of gratis leden aan die niet kunnen reageren en het lijkt net of er een hoop potentiële kandidaten zijn. Ga er maar van uit dat er in jouw leeftijdscategorie en provincie misschien maar 10 vrouwen met een lidmaatschap actief zijn. Over het soort vrouw heb in het dan nog niet gehad.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review