Reviews van deze auteur

Waar e-Darling werkelijk op uit is

Review over EliteDating

Tamelijk nutteloze datingsite.
Je moet inschrijfgeld betalen.
Nadat ik afgezegd had, werd mij nog een maand in rekening gebracht, terwijl ik al drie maanden niks gedaan had op die site.
8 maanden later kreeg ik een envelop van een inkassobureau uit Duitsland "Tesch Inkasso" met dikke letters "Fristsache", die de laatste maand inschrijfgeld terugvorderden, plus inkassokosten, bij elkaar Eu.87. Met vermelding van allerlei Duitse wetsartikelen waar ik geen bal van begrijp.
Tesch Inkasso vermeldt dat zij " een incassovolmacht hebben", uit naam van e-Darling onder de naam "Affinitas GMBH".
Nou, dat verwacht je dus echt niet als je nietsvermoedend een vriendinnetje aan het zoeken bent, dat je in handen valt van Duitse deurwaarders.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Achter e-Darling zit het Duitse Affinitas, bestaande uit keiharde zakenlui, die meer uit zijn op jouw geld dan op jouw geluk.

Hou er maar mee op

Review over SexBook.nl

Mijn ervaringen met Sexbook bevestigen veel van de negatieve verhalen van andere mannen. Ik krijg veel reacties van vrouwen uit Limburg, Zeeland, Brabant, ZuidHolland, terwijl ze toch kunnen zien dat ik binnen Overijssel, Gelderland en Utrecht blijf. Nu juist een bericht van een dame die vindt dat k er leuk uitzie, terwijl ik helemaalgeen foto geplaatst heb.
De advertenties en de berichten zien er natuurgetrouw uit, maar je wordt eindeloos aan het lijntje gehouden, wat de indruk wekt dat ze vooral de opdracht hebben om jou veel credits te laten chatten. Wanneer je je als vrouw met een geile foto etaleert, op SEXbook, en als ik in drie berichten geschreven heb wat ik wil, dan komt ze in het vierde bericht met "wat zoek je precies?". Hallo! 3x raden!
Het lijkt er sterk op dat er een paar lui gewoon berichtjes zitten te componeren om mannen aan het lijntje te houden. Gewoon credits opmaken.
Dat vrouwen een goede ervaring hebben is makkelijk verklaarbaar: de paar echte vrouwen laten ze gewoon begaan.

Sterke punten
Het ziet er wel natuurlijk uit, er staan geile plaatjes op

Zwakke punten
Je wordt aan het lijntje gehouden tot je credits op zijn.

reacties: