SexBook.nl

Ben je al geruime tijd eenzaam of heb je vaker van die geile momenten, maar heb je geen persoon waarmee je sexueel contact mee onderhoud? Dan ben je bij Sexbook.nl op het juiste adres. De naam zegt het al, een boek vol sex contacten. Deze site is een online sexcontact en sexdating website voor zowel, mannen, vrouwen als koppels vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar erotisch contact. Via deze site kun je in contact komen met duizenden gelijkgestemden via het internet. Waar je naar op zoek bent op deze datingsite ligt geheel aan jouw. Je kunt hier op zoek gaan naar chat contact, een leuke date, nieuwe vriendschappen en veel meer. De meeste leden van deze site weten al binnen een week en soms dezelfde dag nog een date aan de haak te slaan. De site zelf bestaat uit duizenden leden en dagelijks blijven nieuwe leden bijkomen. De kans op het niet vinden van een seksdate is dus bijna weg te denken. Genoeg reden om je vandaag nog geheel gratis aan te melden op deze site. Aanmelden op deze site is niet alleen heel gemakkelijk, maar ook gratis. In het aanmeldformulier vul je je persoonlijke gegevens in alsook je voorkeur mbt de ideale partner. Na alle gegevens verwerkt te hebben en geklikt te hebben op aanmelden is de inschrijving voltooid. Het enige wat je dan nog moet doen is de aanmelding bevestigen en aan de slag gaan met het vinden van een perfecte date door de profielen van de verschillende gebruikers te doorzoeken. Na de inschrijving kun je in contact komen met mensen als jezelf, contact leggen met personen uit je omgeving en veel meer. Denk er niet langer over na en sluit je nu aan bij het sociale fenomeen van het moment. Elke dag komen er duizenden mensen zoals jij samen opzoek naar verschillende soorten relaties. Na je aangemeld te hebben op SexBook.nl krijg je direct een gratis account toegewezen en 45 gratis credits. Deze credits kun je gebruiken voor het versturen van berichten en/of winks bij SexBook.nl. Het lezen van berichten en favorietenbeheer is volledig gratis.

SexBook.nl Reviews

  Grote bedriegers

  Er zijn helemaal geen ingeschreven dames je betaalt voor iets wat niet bestaat het zijn criminelen

  Sterke punten
  De blote dames zijn faken

  Zwakke punten
  Bedriegers

  Oplichting pur sang.

  Gewoon niet doen...dit is echt pure oplichting kan niey minder dan 1 ster.. maar zelfs dat is teveel

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel sexbook! Pleuris....oplichters zooitje

  Fake tot en met

  Je wordt verleid met mooie foto’s en berichtjes maar afspreken ho maar, het is geldklopperij fake tot en met!

  Zwakke punten
  Voorwaarden laten je geloven dat er echt een date gemaakt kan worden, dit is gelogen

  Absolute asociale vernederende mensonterende site

  Ik heb 10 minuten gedacht god wat een leuke vrouwen. Ik was om 4.00 in de nacht voor het eerst ingelogd op deze site. Ik kreeg het ene na het bericht met ook veel geile verhalen van de dames. Maar echt na de 8e vrouw om ondertussen 05.00 uur en geen enkel zinnig resultaat schreef er een aan mij: den niet dat dit een oplichting site is, ik moet erg voorzichtig zijn want die mannen schrijven de vreselijkste dingen aan mij. Ik schreef haar terug je moet wel heel zielig zijn als je voor een paar centen per bericht mannen probeert gek te maken. Zij zij wat bedoel je? nou zeg ik heb net even recensies gelezen op Google, typ maar eens in Sexbook in dan weet waarom ik zo achterdochtig ben. Zij zegt ik snap je niet waarom moet ik mannen op Google intoetsen toen ik nog een keer sexbook met tussen elke letter een spatie schreef kreeg ze weer mannen te zien ipv sexbook. mijn god zeg. Eem ander stuurde mij haar telefoon nummer dat zag er zo uit 06******* en ze begreep niet waarom er sterretjes in haar bericht stond, toen vroeg ze om mijn nummer. Dus mensen het zijn oplichters, lees dus altijd eerst recensies en dan weet je het. Bah, het kantoor zit in de Ukraine. Mannen zijn op zoek naar sex en dan wordt je toch enigszins zwakbegaafd en daar maken de dames geraffineerd gebruik van. Zij zijn slecht, gemeen, geen moraal maar slim. Helaas zijn wij achterlijk, geil ook een beetje dom.

  Sterke punten
  Dat ze goed gebruik maken van de zwakheden van de man

  Zwakke punten
  Dat als je recensies leest ze onmiddellijk door de mand vallen. Maar mannen willen het zo graag geloven, ik weet het

  WAARDELOOS!!

  Waardeloze side. NIET naar de side gaan daar alles FAKE is!!

  Sterke punten
  GEEN!!

  Zwakke punten
  ALLES!!! draaid alleen maar om geld en zoveel mogelijk!!!

  mooie vrouwen foto's maar daar is dan ook alles mee gezegt

  toch een beetje uit nieuwsgierigheid en verveling een account aangemaakt. Zonder profielfoto en 0,0 gegevens ingevoerd (dus zeg maar een leeg profiel ) en wat denk je ... pats binnen nog geen 5 min 5 berichten in mijn inbox, waarvan 2 vrouwen die ook een leeg profiel hadden net als mij. berichten kan je alleen sturen als je credits koopt en na deze ervaring heb ik dan ook maar mijn account gelijk verwijderd. Dit riekt naar harstikke nep/ fake.

  Sterke punten
  helaas moet ik ze 1 ster geven maar die zijn ze niet eens waard, foto's van de vrouwen zijn te mooi om waar te zijn.

  Zwakke punten
  als je je aanmeld met een leeg profiel krijg je waarschijnlijk meer berichten dan als je wel je profiel volledig invult. veel dames willen geen one night stand maar gaan wel met hun blote hebben en houden op de foto op die site, naar de hoeren gaan is goedkoper.

  Afzetterij

  Meer dan 90% van de accounts zijn fake. Via Tineye, een site om foto's te traceren, kon ik het merendeel van hun foto's terugvinden op buitenlandse sex-sites. Wanneer ik dan vroeg om een foto te sturen waarop zij te zien waren met bv. een soeplepel, om de echtheid te verifiëren, was ik ineens de rare freak. Geen foto's met lepels gezien. En toch maar blijven sturen. Ik zou hieronder geen ster willen geven, maar zal wel niet gaan

  Sterke punten
  Dikke 0.

  Zwakke punten
  Echt alles aan de site

  Volledig nep

  Schrijf je gratis in als man op sexbook en ongeacht hoe je eruit ziet of hoe oud je bent stromen de mailtjes van vaak jongere vrouwen binnen met standaard tekstjes dat "ik ben verliefd" of "ik ben een normale vrouw" of "ik hou van unieke mannen". Je kunt dan nog niet reageren tenzij je credits koopt. Goedkoopste bundel van 200 credits kost 30 euro. Daar kun je dan maar 20 mailtjes mee versturen. Er zijn genoeg vlijtige medewerkers in dienst van Sexbook om je daar snel vanaf te helpen door je allerlei vragen te stellen zonder dat ze ook maar iets over zichzelf vertellen. Koester niet de illusie dat je de vrouwen of mannen van de profielfoto's ooit te zien zult krijgen. Site is een scam die door een bedrijf gevestigd in Bulgarije wordt gerund erop gericht om eenzame en/of naar een beetje aandacht en liefde snakkende mensen geld uit de portemonnee te kloppen. Er zijn zowel schunnige (afzichtelijke) profielen als nette profielen op de site aanwezig. Meeste fotomateriaal is (zwaar) gedateerd en waarschijnlijk uit Oost-Europa afkomstig. Medewerkers van de site die vanachter verschillende profielen met je contact hebben zijn over het algemeen wel aardig totdat je probeert achter hun werkelijke identiteit te komen.

  Zwakke punten
  Dat het oplichterij is.

  Fake

  Je meld je aan op sexbook, zonder zelfs wat in te vullen vinden de dames je er geweldig uitzien! (Geen foto) ik heb het 3 weken getest en via Google pictures nagegaan of de profielen wel echt zijn. Heb in die 3 weken meer dan 200 dames gehad die mij aanspraken. Na het nagaan of het echte profielen waren, kwam ik er op uit dat ik van die 200profielen nog maar 5 over had gehouden…deze hadden geen foto… als je graag je geld uitgeeft aan chatten met fictieve profielen, ben je hier goed! Mijn mening is dat er zelfs geen enkel profiel echt is.

  Zwakke punten
  Alleen maar fictieve profielen.

  oplichting

  Natuurlijk zijn die operators erop getraind om je te manipuleren , heb me meer dan een maand geleden ingeschreven en gewacht met credits te kopen , vandaag wel eens credits gekocht en ik zie al direct dat het niet echt is , ik sprak met twee vrouwen uit Brugge waar ik woon , beide vrouwen spreken perfect nederlands zonder een klein spelling foutje te maken en kennen geen beetje west vlaams en zeggen dat ze van Brugge zijn , ik heb in totaal met 4 profielen gepraat , ik vroeg om hun insta , geen enkel die dat wil geven , Mijn punt is denk na mensen !!! waarom zouden mooie jonge vrouwen betalen en hun naakte foto's hier op plaatsen en terwijl zeggen dat zoveel geven om hun privacy en dan nog hun geld uitgeven eraan . NEP !!!!!

  Sterke punten
  De operators zijn slim , maar net niet slim genoeg voor mij .

  Zwakke punten
  Je ziet zo dat ze uit nederland zijn terwijl ze zeggen uit Belgie te komen . ze gebruiken allemaal het woord nou nou nou , als Belg let je daar direct op . dus zeer zwak .

  Oplichterij

  Toevalig net profiel gemaakt en komt er nog geene minuut later iemand kijken.. iedereen da ge bezoekt komt 5minute later ook op u profiel kijken dit midden in de nacht. Deze sites moete offline worden gehaald ze willen gewoon credits verkopen. Top 5 dating sites yea right ook gemaakt door zelfde eigenaars zeker

  Sterke punten
  Oplichterij

  Oplichterij

  Toevalig net profiel gemaakt en komt er nog geene minuut later iemand kijken.. iedereen da ge bezoekt komt 5minute later ook op u profiel kijken dit midden in de nacht. Deze sites moete offline worden gehaald ze willen gewoon credits verkopen.
  Top 5 dating sites yea right ook gemaakt door zelfde eigenaars zeker

  Sterke punten
  Oplichterij

  Te mooi en vele leugens verder 16 maanden en geen date

  Ik heb er 16 maanden opgezeten de dame willen alleen veel berichten na 16 maanden vond ik het genoeg geen date geen aantijgingen om een dat te maken.
  Kortom geen contact geen date en geen geld terug zoals ze beloven voor mij 1 grote fake boel
  en veel leugens nee deze site moeten ze verbieden geld kloppers jammer maar het is niet anders als chat operator moet je dit maar willen

  Sterke punten
  geen sterke kanten oplichting

  Zwakke punten
  Alles is zwak

  Waardeloos

  Fake profielen, eerst met een ander mail adres mee gedaan wat credits gekocht en gechat. Weer later met mijn andere mail adres ingelogd en ze kennen je niet

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Oplichters

  Site met alleen maar nep profielen

  Ben 2 x aangemeld op deze site met dezelfde profiel foto's. Profielen waar ik de eerste x contact mee had weer opgezocht en!!! Ze herkennen je niet eens. Tussen afmelden en weer aanmelden zat 2 uur tussen. Dus na 2 uur zijn ze je al vergeten of was er net een wissel van operator!!! Dan stel je een vraag die ook bij het eerste contact is gesteld en geven ze hetzelfde antwoord. En dat bij 3 verschillende profielen , duidelijk dat deze site nep is en geldklopperij is.
  Ga nooit op deze site zonder van je tijd en geld.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Operators laten duidelijk zien met hun antwoord dat alles nep is

  Nep nep en Nog eens Nep

  Ach een jaar op deze site geen enkele date
  Wel vrouwen die alleen chatten en liegen
  Ik heb de site diverse keren aan gesproken wild ook mijn geld terug maar daarvoor voldeed ik niet aan het profiel
  Maar ze even wel date garantie dom vind je ook niet
  de dames zijn bang voor corona en rekken de hele boel zijn dagen nacht beschikbaar je krijgt altijd antwoord
  Gek je zou denken chatoperators en dat zijn ze ook maar zeg het of vraag het niet dan weten ze niet wat het is verder betalen voor ieder bericht wel gecensureerd waar betaal ik dan voor???
  Om uitgekleed te worden jaaaa dat is het

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles vol leugens komen beloftes niet na

  Sexbook is pure oplichting

  Een tijdje aan het lijntje gehouden door twee dames, Sterke Vrouw/Gerrie en Inez/Hoopvol. Beide dames bestaan niet, houden je aan het lijntje en maar credits kopen. Tot een date komt het nooit want dat kan niet met iemand die in leven wordt gehouden door een paar chat operators. Hoopvol was de ergste, sneu weduwvrouwtje met ook nog kindje dood. Je verzint het toch niet. Oplichting is het.

  Sterke punten
  Bagger

  oplichters bende

  Ik heb aangegeven dat VW Kim uit Goes mij heeft verteld dat ze nep was een kopie opgestuurd naar de site beheerder ook vertelde ze mij dat ze niet de enige was en dat ik zo gek was om iedere keer credits te kopen.
  De site beheerder ging het onderzoeken natuurlijk doen ze dat niet. zo missen ze inkomsten ik eb 11.5 met deze dame in contact geweest en heeft veel geld gekost maar van een date garantie moet je een jaar geen date hebben k vind als je neppers hebt moet de site daar voor bloeden

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Bambie winst niet zuiver

  Teske zo is haar naam niet echt het is Tessa
  Ze is uit om al haar bewoordingen om.te draaien in de eerste lock down geennontmoeting in de zomer als er geen lockdown is ook niet wel beloofd een terrasje te pakken maar ineens mocht ze niet gezien worden met een andere man en in de laatste lockdown je raad het al ook niet na elf maanden geen date eerst had ze meen Kids later weer wel en vond ze het moeilijk haar gezin alleen te laten waarop.ik zei dan pas ik niet in jou plaatje dat was geen waar maar goed deze chat operator was in eens getrouwd en dat wis ik en dat we nooit samen konden zijn
  Js ik heb op den duur gezegd dat ze beter kon oprotten

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Bambie winst niet zuiver

  Teske zo is haar naam niet echt het is Tessa
  Ze is uit om al haar bewoordingen om.te draaien in de eerste lock down geennontmoeting in de zomer als er geen lockdown is ook niet wel beloofd een terrasje te pakken maar ineens mocht ze niet gezien worden met een andere man en in de laatste lockdown je raad het al ook niet na elf maanden geen date eerst had ze meen Kids later weer wel en vond ze het moeilijk haar gezin alleen te laten waarop.ik zei dan pas ik niet in jou plaatje dat was geen waar maar goed deze chat operator was in eens getrouwd en dat wis ik en dat we nooit samen konden zijn
  Js ik heb op den duur gezegd dat ze beter kon oprotten

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Hoe vertrouwbaar

  Heb net ontdekt dat de profielen nog op zes andere dating web sites gebruikt worden allemaal de zelfde profielen . Zijn de vrouwen dan zo hopeloos stel ik mij de vraag haha is goed als je niet weet wat doen maar zeker niet om iemand te vinden

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Vorm van oplichting door leugens

  sexbook : doe het niet !

  sexbook: na een week zijn er geen nieuwe leden zichtbaar.
  Dames houden je aan het lijntje want ieder berichtje kost 1 euro tot 1,5 euro . Kassa , kassa.

  Sterke punten
  Geen !
  Goed om eens te babbelen met een operator van de site ;-)

  Zwakke punten
  Alles.
  Betalen = Geld kwijt.

  Tegenstrijdige reclame

  Ik zit toevallig op een pornosite en ik zie een reclame van sexbook.nl Er staat het volgende op:

  Wil je neuken?
  Zonder registratie
  Zonder creditcard
  Zonder verassingen

  En wat staat er onder?
  Registreer je gratis

  Dus toch registreren.
  Beetje domme reclame en natuurlijk volkomen nep, neuken alleen in je fantasie en natuurlijk betalen en toch registreren, ook al beloven ze zonder registratie.

  Sterke punten
  Geen idee, niet geprobeerd.

  Zwakke punten
  Domme reclame met tegenstrijdigheden

  oplichting en amateurs

  koop je credits kun je ze niet eens gebruiken stuur je bericht krijg je geen reactie en boven al zeggen ze dat er niets op je factuur/bankafscrhift komt te staan wat schetst mij verbazing staat er met koeien leters boven aan het afschrift sexbook
  mijn advies blijf er verre van

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  alles

  Weer een oplichtster onmaskerd

  Kimberlay uit Goes is fake wil alleen 10 tot 20 berichtjes op een dag hebben ook in de nacht beschikbaar als je zegt tot morgen kunnen ze niet zolang zonder berichtje dan missen ze jou echte bull shit van de bovenste plank een echte chat operator

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Doorzichtig


Bezoek SexBook.nl

Schrijf een review