Reviews van deze auteur

EliteDating... geen date en een hoop geld lichter!

Review over EliteDating

Goed dat je dit leest, want ik hoop je hiermee te kunnen waarschuwen voor de misleidende praktijken van EliteDating (voorheen eDarling)... Hierbij mijn ervaringen:

Nadat ik me op diverse dating sites als gratis in heb geschreven om te kunnen vergelijken bij welke ik betalend en actief lid zou worden, ontving ik in de eerste 2 weken wel opvallend veel reacties via EliteDating, in de vorm van berichtjes, likes op onderdelen van mijn profiel, glimlachen, etc. De site was wat duurder dan de andere en het nadeel was dat je hier niet zelf kon zoeken, maar gematcht werd. Echter door de relatief grote interesse van de dames op deze datingsite, besloot ik om hier betalend lid te worden en koos voor een lidmaatschap voor 6 maanden.
In de eerste weken heb ik met welgeteld 2 dames contact gehad. Het aantal berichten, likes, etc. van andere dames werd steeds minder en mijn matches werden steeds minder interessant, terwijl ik de match-opties behoorlijk ruim had opgesteld.
Na een maand of 5 kwam 80 à 90% van de matches uit België... Ik heb hier een klacht over ingediend, omdat ik Nederland als land had ingesteld. De klantenservice reageerde "Het klopt dat je niet pertinent enkel voorstellen uit Nederland krijgt. Als het systeem vindt dat een Belgische dame ook bij je past, dan stellen we die ook voor, want liefde kent geen grenzen". Nou, ik ben zeker niet kieskeurig en als de ware in België of in welk land dan ook rondloopt, ik vind het prima, maar dit was echt totaal niet wat er bij mijn opgegeven profiel paste...
Kort voor het einde van de 6 maanden, heb ik het abonnement opgezegd... Ik kreeg echter een automatisch bericht dat ik te laat had opgezegd (ik had kennelijk volgens de overeenkomst een maand opzegtermijn), waardoor het met 1 maand verlengd zou worden...Voor de somma van 69,95... oftewel de prijs van een maand-lidmaatschap...

Dat is lekker geld verdienen voor EliteDating! Ik heb het vergeleken met enkele andere datingsites en geen enkele hanteert 1 maand opzegtermijn. Natuurlijk zijn dergelijke bedrijven commercieel en staat geld verdienen hoger op hun lijst dan het bij elkaar brengen van potentiële geliefden, maar het kan toch ook wel op een fatsoenlijkere manier. Officieel is het geen oplichting, maar misleiding is het zeker!

Deze website staat vol met mensen die dezelfde ervaring hebben gehad. Dom dat ik deze niet eerder gelezen heb...

Dus... hopelijk lees jij dit wel en krab je je nog even goed achter de oren of je wel in zee wil gaan met EliteDating... Want de kans op een leuke dat is echt heel klein en als je even niet oplet is je portemonnee dus ook leeg!

Zwakke punten
-Lange opzegtermijn, als je dit niet op tijd regelt kost je dit een flink pak geld omdat je er dan nog 1 maand aan vast zit.
-Kan niet zelf zoeken, je wordt gematcht, maar na een maand krijg je al voorstellen die niet binnen je zoekprofiel passen.

reacties: