EliteDating - 182 Reviews

Last updated: 8 november 2017
EliteDating Logo

9.8% aanbevolen, 182 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 12240

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 182

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (182):

EliteDating - oudbollig en duur, zeer duur

0

Review:
Ik heb ingeschreven gestaan voor een jaar. Ik ben een normale vrouw (gemiddeld intelligent), 32 jaar en was serieus op zoek naar een 'leuke' man. Er waren genoeg mannen die contact wilden (zonder foto), maar de meeste mannen waren niet het soort mannen waar ik naar op zoek was.
De site is oudbollig en de mannen waren dat, "naar mijn mening", ook. Ik voel me niet aangetrokken tot dit type man, denk ik. Hoewel deze site voor veel mensen misschien wel de juiste match oplevert; voor mij leverde het vooral frustratie op dat ik zoveel betaald had.
Ik adviseer nieuwe inschrijvers dan ook eerst om na te gaan wat ze zoeken.

Ik heb trouwens veel problemen gehad met het inloggen op de site. Telkens weer moest ik een nieuw wachtwoord opgeven.

Het bekijken van andere profielen kan, en dan beloven ze bij eDarling dat je ook alle foto's te zien krijgt…Nou, nee hoor! Bij heel veel mannen stond er never nooit een foto! Schamen deze hoog opgeleide mannen zich dan om hun uiterlijk? Of zijn ze te arrogant om een foto te plaatsen, omdat het om het innerlijk moet gaan?

Sterke punten:
Ik kan echt geen enkel sterk punt verzinnen.

Zwakke punten:
Oudbollige website, die tevens slecht functioneert. De functionaliteit van de mobiele app is helemaal om te huilen, trouwens. Profielen die half zichtbaar waren, of al heel lang inactief. Deze profielen waren dan vervolgens mijn match.

De mannen waarmee ik in gesprek raakte waren misschien wel hoogopgeleid, maar het sociale IQ was gemiddeld iets lager, vermoed ik. Dit is wel een persoonlijk puntje van kritiek, maar wel belangrijk voor mensen die eDarling overwegen (eDarling onderscheid zich door hoogopgeleide aan te trekken en ik denk dat eDarling voor deze doelgroep best prima kan zijn).

Stephanie beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Geen fotos en niet zelf zoeken

0

Review:
Wat ik bijzonder irritant vind is dat er ontzettend veel mannen opstaan zonder foto. Wat doe je daar dan? Daarnaast kun je niet zelfstandig browsen door het 'aanbod' en ben je afhankelijk van de 3 mannen per dag die door edarling aan je worden voorgesteld. Dat zijn dan heel vaak mannen zonder fotos die ik direct wegklik. zonde van mijn geld.

Sterke punten:
weet ik eigenlijk niet

Zwakke punten:
heel veel voorstellen zonder foto en niet de mogelijkheid om die te weigeren. Als je eens mailt krijg je een geautomatiseerd antwoord ve computer. Je kan ook niet zelf 'zoeken' naast de voorstellen (3) die je elke dag in je mailbox krijgt.

Monique beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Duur en fake profielen

0

Review:
Ik heb mij ingeschreven als gratis lid. Dat betekent dat men geen foto's kan zien van kandidaten en ook niet berichten noch wie er mij profiel bekeken heeft, alhoewel men wel telkens seintjes ontvangt van vele activiteit. Ook kan men niet zoeken naar profielen, Men krijgt slechts mondjesmaat ieder dag ene paar nieuwe willekeurig profielen te zien die niet enes matche wie men zoekt (zo kreeg ik religieuze kandidaten terwijl ik had aangegeven dat ik niet religieze zocht).

Grootste probleme is dat de site duidelijk grotendeels waarschijnlijke nepprofielen aanbiedt, mogelijk om je te verleiden om de torenhoge abonnementen te nemen,

Hoe zie ik dat de profielen waarschijnlijk nep zij?
1) Ze zijn bijna altijd nauwelijks ingevuld,
2) De meeste kandidaten zijn beslist niet van het beloofde 'hoog niveau', zichtbaar door hun geringe aantal belangstellingen, vaak met geen serieuze 'leesinteresses' of helemaal niet lezend, met spelfouten en slechte grammatica opgestelde profielen,
3) Vaak hebben de profielen een niet-specifieke noch originele tekst, vol met gemeenplaatsen, dus niets echt persoonlijke behoeften, waarden en eigenschappen vermeldend

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
De interface is verwarrend, niet intuitief navigeerbaar.
Heel veel nepprofielen dus onbetrouwbaar.
Geen echt 'uitproberen'. Voor het echt opzoeken, beoordelen en communiceren van kandidaten moet betaald worden. Wie koopt er tegenwoordig een kat in de zak online? Niet toch?
Geen enkele echt originele functionaliteit die competitief is en meerwaarde toevoegt vergeleken met andere sites.

Felix beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - fake/lokprofielen

0

Review:
Ik zit op een Tarotkaartlegging website (Zebo's Tarot) en onderaan de website krijg ik een banner van een dame die met mij in contact wil.
**************************
Een foto van Hanne,
(1) Nieuw contactverzoek van Hanne (Wolkje 7)
Hanne,30, uit jouw regio wil met je chatten

Hanne (Wolkje 7) Online
Foto's van Wolke 7

01.12.2013
Wolkje 7: hi;-)... .Ben je nog online?

Een tekstvak waarin ik haar een bericht kan sturen met een verzendknop.

Meld u nu kosteloos aan en ontvang uw partnervoorstellen.

**************************
Waar ik ook op klik in de banner, ik krijg alleen maar de inschrijfpagina van eDarling en geen informatie over de lokprofiel.
Hiermee is het bewijs geleverd dat eDarling gebruik maakt van valse profielen om mij te lokken naar hun website. Adult Friendfinder maakt ook gebruik van deze misleidende manier van adverteren. Als ik mij aan zou melden op eDarling dan bestaat Hanne niet. Ik krijg de indruk dat eDarling is overgenomen door een oplichtersbende die zich willen verrijken over de rug van eenzame mensen. Wegblijven van deze datingsite.





Sterke punten:
Goed in misleidende reclame

Zwakke punten:
Maakt gebruik van fake/lokprofielen die verdwenen zijn zodra je je aanmeld.
Spelfout in de gebruikersnaam Wolke 7 i.p.v. Wolkje 7 bij foto's.
Lokprofiel is 30 jaar en ik ben 55 jaar, een verschil van 25 jaar, dat is niet geloofwaardig.
En ik geloof ook niet dat het lokprofiel in mijn buurt woont.

Dirk beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Weinig mannen buiten Randstad

0

Review:
Zat eerst bij Lexa, maar dit is stukken beter.
Hier alleen serieuze mannen.

Sterke punten:
Alleen serieuze mannen. Geen mensen die alleen op een sexpartner uit zijn, vieze oude mannetjes of asielzoekers.

Zwakke punten:
1) Weinig aanbod van mannen buiten de Randstad. Meeste wonen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam etc. Als je dan in een gehucht achteraf woont, ben je niet populair. Mannen mailen na een paar keer dat ze toch een date dichterbij hebben gevonden.

2) Het is voor hoger opgeleiden en dan krijg ik allemaal voorstellen vanuit E-darling met Belgische vrachtwagenchauffeurs (en niet 1 of 2)?

3) De functionaliteit: je kunt niet (zoals bij Lexa) een automatisch mailtje op je eigen mailadres krijgen dat iemand gereageerd heeft.

rower beveelt EliteDating aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - 6 mnd automatische verlenging

0

Review:
Mijn ervaring met Relatieplanet is veel beter. Ik kwam af op het "dating voor hoogopgeleiden". Ik vind het een armoedige site met weinig functionaliteit, een beperkte zoekfunctie, zonder automatisch inloggen vanaf je mail en ik ben niet zo gesteld op die automatische abonnementsverlenging van 6 maanden. Het lijkt de tijdschriftenwereld van vroeger wel!

Sterke punten:
- Extra check met paspoortscan voor betrouwbaarheid van je date!

Zwakke punten:
- De functionaliteit (vb geen chatfunctie)
- Het aanbod in aantallen
- Niet automatisch inloggen vanaf je mail (je logt dus honderden keren opnieuw in met gebruikersnaam en wachtwoord!)
- Onoverzichtelijke site (niet intuitief)
- Heel beperkt zoeken
- Traag!
- Automatische verlenging voor 6 maanden ipv per maand

Christian beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Rare gang van zaken

2

Review:
Vreemd,
mijn profiel toch echt naar waarheid ingevuld, zoekende naar een relatie............
Komt er na een paar dagen een mailtje dat mijn profiel verwijderd is omdat, na review door de medewerkers, gebleken is dat ik al in een relatie zou zitten en niet serieus op zoek zou zijn naar een "serieuze/duurzame" relatie.......... (heb al een paar jaar geen relatie gehad en heb hem nog steeds niet en waaruit ze opmaken dat ik niet op zoek zou zijn naar een "duurzame" relatie is mij geheel onbekend)
Geen mogelijkheid om hier wat tegen te doen, alleen maar de melding dat ze alles verwijderd hebben, maar goed dat ik niet gelijk betaald heb, hierna nog wel mail ontvangen dat er mensen geïntereseerd zouden zijn maar kon natuurlijk niet meer reageren.

Onderaan de mail met de opzegging door hun wel de vriendelijke mededeling dat "ze erop vertrouwen mij voldoende geïnformeerd te hebben".

Ach, ik laat ze maar in de waan.... Heb total geen behoefte tegen dat soort mededelingen bezwaar te gaan maken, da's verspilling van mijn tijd en energie.

Sterke punten:
Geen tijd gehad te ontdekken

Zwakke punten:
Ook geen tijd gehad te ontdekken, jammer blijft wel dat ze blijkbaar beslissen alles te verwijderen zonder dat ze iets zeggen over waarop ze die beslissing baseren of je de mogelijkheid te geven een, blijkbaar verkeerd ingevuld veldje, te kunnen veranderen.

Robbedoes101 beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - het ligt ook aan jezelf..

0

Review:
Al dat negatieve gedoe.
ik ben al een poosje aangemeld bij edarling en heb eigenlijk geen klachten.
Ik heb niet de indruk dat alles nep is en er niets tussen zit dat echt is.
sterker nog de dames die ik heb ontmoet via edarling waren allemaal leuk en respectvol en dat kun je bij menig andere site niet zeggen.
Ik twijfel wel een beetje aan de manier waarop ze matchen. Aangezien de voorgestelde dames nooit dat hebben wat ik zoek ,maar goed als je de lat niet hoog legt en eerlijk het contact ingaat volgt er vanzelf wat leuks en kun je altijd nog zien of het wat wordt.

Sterke punten:
vriendelijk uiterlijk
overzichtelijk
kismet is leuk

Zwakke punten:
geen chat mogelijkheid

sir Hammer beveelt EliteDating aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Reclame datingsites

4

Review:
Denigrerend vat ik de reclames van de datingsites op. Singles met niveau,kom op zeg een ieder heeft zijn eigen niveau, uniek, daar ga je niet mee schermen. Site met échte dates, oeioeioei! Weleens nepdates gehad op een site? Relatiesites voor een échte relatie! Relatiesites voor hoger opgeleiden, oef! De grootste van Nederland, met de meeste dates. Onderzoek uitgevoerd door M.de Hond (hééél betrouwbaar zeg) Kortom waar het op neer komt is dat laat mensen in hun waarde, en stop met dergelijke denigrerende reclames. Geldklopperij is het en dat is voor alle datingsites in het algemeen van toepassing.

Sterke punten:
Geen ...er wordt ronduit geprofiteerd door deze sites, van het medium internet. Mensen die door drukke werkzaamheden, gezin en activiteiten geen of beperkte tijd en mogelijkheden hebben om erop uit te gaan, café, concert,bioscoop evenementen.

Zwakke punten:
Abonnementsperiodes; dit komt nl op alle sites voor en het is pure geldklopperij!

bouwmans beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Oplichterij

0

Review:
E-darling is echt zo'n slechte site, vooral oplichterij. Ze proberen je te lokken, vervolgens word je betalend lid en gebeurt er niets meer. Het is echt oplichterij en geldklopperij.
Ook bij opzeggen van je lidmaatschap, geen geld terug ook al heb je nog zo'n 3/4 jaar tegoed. Belachelijk. Ik zeg NIET DOEN!!!!!!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles wat je kunt bedenken

Marjolein beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating