Reviews van deze auteur

bedankt voor de reviews

Review over EliteDating

ik wil alle mensen bedanken die hier een review hebben geplaatst, dankzij jullie ben ik geen Premiumlid geworden. Ik schrok van jullie reacties over de betalingen, dat zij blijven afschrijven hoewel je maar een eenmalige machtiging afgeeft.
Nu mijn negatieve ervaring: na 3 dagen heb ik 22 partner voorstellen gekregen en 1 doelloos bericht. Er was slechts 1 profiel die voldeed aan mijn persoonlijke wens. Velen van de voorstellen liggen mijlen ver van mijn persoonlijke wens. Voor degende die zich afvragen of ik reële wensen stel, zal mijn wens beknopt op een rijtje zetten.

-Leeftijd 30-38( ik ben zelf 38)
-40 km van mijn woonplaats Rotterdam (ben bereid om te verhuizen,wel in de randstad)
- met kinderwens
Ik denk niet dat ik het onmogelijke vraag. Ik kreeg voorstellen die in Houten, Zaandam, Loosdrecht wonen. Slechts 3 woonden binnen mijn gewenste straal. Ik wil geen vrouw die ouder is dan mezelf ( vanwege mijn kinderwens)en 1tje was zelfs 41.Ik vraag me af hoe zij die selectie hebben gemaakt.

Ik denk niet dat er een grote kans inzit dat zij weer een goeie voorstel zullen aanbieden. Ik vind jammer datingsites misbruik maken van ons verlangens om een relatie te krijgen. Ik heb een goede baan en ik denk dat de meeste mensen best een paar euro's kunnen missen, ik erger me dat de meeste datingsites puur op geld uit zijn en mensen moedwillig belazeren. Dan heb ik geen geen woorden vuil gemaakt aan vele belazerleden van allerlei datingsites:
- betaal sms-diensten,
-oostblok dames die translator gebruiken, die je later vertellen dan ze een paar honderd kilometer verder wonen
-pimps
- vreemdgangers
-scammers


Ik ben betalend lid geweest van de volgende sites: RP, relatie.nl, Lexa, nudaten.nl, geen van allen is de moeite waard. Je moet hele betrouwbaarheidsonderzoeken doen op de genoemde sites en de leden van deze sites. Zelf ben ik gelukkig nooit belazerd geweest op datingsites,in de zin van geld of valse blinddate. Maar ik heb heel veel verloren energie en tijd verspild.om daar allemaal achter te komen. Al schrijvend besef ik me nu hoe stom ik al die tijd ben geweest. Na 2 avonden aan deze beoordingsite te hebben gespendeerd is Datingsites voor mij verleden tijd.

Misschien wordt het tijd dat we alle datingsites boycotten, onze computers veel minder vaak gebruiken en weer gezellig mensen ontmoeten door op cursusen tegaan, weer sporten in verenigingsverband.

Heel veel geluk allemaal en bedankt voor het lezen.

Sterke punten
weet ik niet

Zwakke punten
-geen reéle voorstellen
-geen foto's zichtbaar
-duur
-geen mogelijk om zelf te zoeken.

reacties: