EliteDating - 182 Reviews

Last updated: 8 november 2017
EliteDating Logo

9.8% aanbevolen, 182 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 12240

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 182

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (182):

EliteDating - Tegenvaller

2

Review:
Het leek mij eerst een leuke site. Ook een aantrekkelijk aanbod qua prijs, dus ik heb een profiel aangemaakt. Nou, de partnervoorstellen en de kismet voldoen absoluut niet aan mijn vraagstelling. Ik wilde iemand die niet rookt, maar veel van de voorgestelde personen roken wel. Of ze wonen ergens ver weg in Belgie, in een of andere plaats waar ik nog nooit van gehoord heb, terwijl ik in het Noorden van Nederland woon en niet verder dan 50 km vanaf mijn woonplaats een partner wil vinden. Het mag best er wat van afwijken, maar niet 200 km. Verder zijn de niveaus ook niet altijd zo bijzonder. Iemand met een basisopleiding o.i.d. past gewoon niet bij mij. Ik zoek een intelligent persoon en er wordt te vaak een voorstel gedaan van profielen die dat absoluut niet zijn. Veel te weinig raakvlakken e.d. Jammer hoor. Ik heb nog niemand gevonden die ik eventueel zou kunnen ontmoeten. Hoe gunstig de prijs ook was, het is weggegooid geld geweest. Over een maand of twee loopt mijn lidmaatschap af en ik ga het niet verlengen. Ook vind ik het een minpunt dat je niet zelf door de profielen kunt zoeken.

Sterke punten:
GEEN!!!

Zwakke punten:
Zie hierboven bij de review

marilyne beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Pas op oplichting

2

Review:
Omdat de site zeer slecht is, zeker de helft zijn nepprofielen en de andere helft is nagenoeg van een zeer laag niveau wilde ik mijn abo niet verlengen en heb mij uitgeschreven. Nu blijven ze gewoon geld van mijn rekening afschrijven en ik kan hier niets mee de bank kan mij niet helpen omdat ik geen machtiging heb gegeven en Edarling zegt gewoon je hebt niet opgezegd. Ik heb een enorme spijt van mijn inschrijving want het heeft mij veel geld gekost en een aantal slechte dates. Bij een paar had ik de indruk dat ze zelfs een relatie hadden omdat het wel heel lastig afspreken was en ze buiten werktijden niet te bereiken waren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte matching, nep profielen, geen klanten service, duur en je komt er niet meer vanaf.

Anneke beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waardeloze site

0

Review:
Een waardeloze site. Tijden gehad dat de site niet werkte en dat lag aan mijn instellingen zeiden ze maar op verschillende computers en ook de mannen met wie ik ge-date heb klaagde erover.
Ze verlengen zonder toestemming terwijl ik hem had opgezegd volgens hun 1 dag te laat.
Profielen match is ook zeer slecht kinderwens ja en nee kunnen uitstekend samen volgens edarling.
Leeftijd die je aangeeft maakt ook niet uit want je krijgt nog steeds oudere mannen die reageren.
Niveau is erg laag merendeel heeft helemaal geen hoge opleiding.
Dat veel mannen liegen op hun profiel daar kunnen ze niet veel aan doen maar als je meld dat werkelijk alles gelogen is op een site dan wordt daar niets meegedaan.
Veel profielen zijn ook nep volgens mij. De helft van de mannen zonder foto geven exact dezelfde antwoorden wat ik erg bijzonder vond.

Sterke punten:
Veel dates gehad maar dat ligt meer aan het feit dat er nagenoeg alleen huisvrouwen op staan en dat ik eruit spring doordat ik geen glas wijn in mijn had heb en alleen over kinderen praat in mijn profiel.

Zwakke punten:
Werkt slecht. Slechte voorstellen. Nep profielen. Geen service

An beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Geen intelligentie achter matchen en automatische

2

Review:
Ondanks dat je een geheel profiel moet invoeren en je karakter in kaart wordt gebracht, wat voor een groot gedeelte lijkt te kloppen, wordt dit niet meegenomen bij partnervoorstellen.
Je kunt zelf geen profielen zoeken en mogelijkheden om uitkomsten te manipuleren zijn er niet. Je kunt niet aangeven welke persoonlijkheidsprofielen je voorkeur heeft (bijvoorbeeld iemand met gelijk persoonlijkheidsprofiel als mezelf). Er wordt geen rekening gehouden met voor mij belangrijke punten zoals "kinderwens".

Na een jaarabonnement van € 280,- wordt er automatisch per maand verlengt met € 49,90. Zonder dat je hiervan op de hoogte wordt gebracht, zonder goedkeuring en zonder wettelijke toestemming. Alsof ik € 49,90 per maand wil betalen als de eerste twaalf maanden teleurstellen zijn. Een gratis site als bedoo.com levert meer resultaat dan dit.

Sterke punten:
• Ze maken een profielschets van iemand karakter
• Het is zo duur dat er alleen maar nep profielen van het bedrijf zelf tussen staan en echte geïnteresseerde en geen vrouwen of mannen die niets serieus zoeken. Dat scheelt toch weer een derde.

Zwakke punten:
• Ze gebruiken de profielschets niet
• Er zit geen intelligent matchingssysteem achter eDarling
• Je kunt niet naar profielen zoeken
• Abonnement is te duur
• Abonnement wordt zonder toestemming verlengt met automatische incasso (zonder volmacht)

Thijs beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Drukke, bijna stalkende website

0

Review:
Een gratis profiel houdt in dat je eerst een ontzettend lange test invult, die zogenaamd jouw persoonlijkheid weergeeft. Vanuit de resultaten krijg je partnervoorstellen. De mogelijkheden om vervolgens daadwerkelijk een profiel te bekijken zijn met een gratis account minimaal. Ook veel e-mailberichten over bezoekers van jouw profiel, met veel uitroeptekens. Bijna spam-achtig dus erg irritant en ik ben er snel weer vanaf gegaan.

Sterke punten:
De persoonlijkheidstest waarmee grondig uitgezocht wordt wie bij je past

Zwakke punten:
De spam-achtige mail-bombardementen die je in je inbox krijgt over wie je profiel nu weer bezocht heeft. " KIJK SNEL!!!!". Word ik een beetje onrustig van. En de kosten van een betaald membership vind ik zeer hoog.

Anneke beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Oplichting

1

Review:
Edarling is een dating site waar je nooit lid van moet worden. Ik heb een lidmaatschap van 3 maanden. Het is pure oplichting en je klachten worden niet serieus genomen. De matches kloppen voor geen meter. De mannen die naar voren komen voldoen totaal niet aan mijn zoekcriteria. Hierover heb ik diverse keren een klacht over ingediend en iedere keer zeggen ze dat ik mijn zoekcriteria moet aanpassen. Ik heb nu alles geprobeerd, maar ik blijf kleine, oude ver weg wonende lelijke (sorry)mannen aangeboden krijgen. Echt te gek voor worden. Het aanbod is totaal mijn type niet. Echt schandalig. Deze dating site is pure oplichting en geld aftroggelen. Het is zeker geen goedkope site en daarom ook des te meer schandalig. Ik heb mijn geld terug geëist (resterende twee maanden) maar hier wordt geen eens serieus op in gegaan. Ik heb de zo veelste klacht ingediend en nu reageren ze geen eens meer.

Het wordt tijd dat er een artikel over deze datingsite in de krant komt of grootschalig op Facebook.

Sterke punten:
Geen enkel sterk punt

Zwakke punten:
Alles is zwak aan deze site. Je kan niet zelf zoeken en bent afhankelijk van het geen wat de site je per dag aanbiedt. De matches kloppen niet. Ben je bijvoorbeeld 180 dan krijg je kleine mannen van 160 tot175 aangeboden, oud en ver weg wonend. Tot in België aan toe. Het lijken wel mannen die voor altijd verscholen in een schuurtje hebben gezeten. Te eng voor woorden.

Chenney beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - slechte site

0

Review:
Mijn eigen profiel wordt helemaal niet "gematcht". Ik wil bijvoorbeeld echt geen roker, maar krijg steeds profielen van rokers. Mannen van boven de 75 zijn ook niet interessant voor mij, maar ze worden wel aangeboden.
Jammer, nooit meer E-darling

EliteDating - Edarling niet aan beginnen

2

Review:
Edarling is een van de vele websites die zich in mijn ogen tot doel hebben gesteld om de alleenstaande persoon verder te laten vereenzamen en hem of haar on-passant een berg geld uit de zak te kloppen. Bedenk zelf de juiste volgorde maar. Je wordt op slinkse wijze naar een gedateerde website gelokt en vervolgens steek je veel tijd in van alles en nog wat in te vullen ook. Completeer het verhaal met wat foto’s en zie daar. De eerste rooksters komen het milieu al aardig vervuilen, dan meisjes die nogal ver weg wonen en ga zo maar door. Al snel komt een berichtje dat iemand je foto wil zien?? Dat had ik toch opgestuurd. Ondertussen, niet gehinderd door enige kennis van zaken berichtjes gezonden naar profielen die achteraf bekeken alleen bedacht leken om een volle database te krijgen. Zo kreeg uit een relatief klein dorpje achter elkaar 3 profielen opgestuurd met een zelfde naam en vrijwel dezelfde interesses. Dat is toch wel erg toevallig. Houd maar aan, als iets te toevallig lijkt, dan is dat ook zo.
Je krijgt echt geen reactie terug en waarom niet? Wel daar kwam ik ook weer ietsje te laat achter. Je moet een duur abonnement aangaan. Maar dat is nog geen garantie op succes want als ik wel en de ander geen duur abonnement heeft dan kan nog steeds een van beiden niets ontvangen. Dus nog steeds geen communicatie en weggegooid geld.
Mede omdat ik ondertussen wel weet dat dit soort websites amper te vertrouwen zijn heb ik eerst nog maar geen geld overgemaakt en jawel, bij vrijwel iedere toetsaanslag komt een scherm dat je betaald ( vol ) lid moet worden. Al snel heb ik het maar weer opgegeven bij Edarling. Ik zoek nog steeds een serieuze relatie van een jaar of 50, dat wel maar ik geloof niet dat dat gaat lukken met Edarling. Dus dat is weer geblokkeerd.

Sterke punten:
Agressieve manier om klanten binnen te halen die veel moeite moeten doen om van alles in te vullen zodat je het zonde van je tijd vind om gelijk weer te stoppen.

Zwakke punten:
Geen of zeer slecht communicatie mogelijk.
Hun kaart van Nederland is nogal rekbaar wat betreft de afstand.
Vele niet echte profielen
Geen mogelijkheid een foto te bekijken
Geen mogelijkheid zelf een dame uit het bestand te zoeken en daarmee contact te leggen.
In het profiel dat je voorgeschoteld krijgt zijn zeer veel onbekende zaken.

Siebren beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - je wordt belazerd

0

Review:
De voorgestelde mannen kloppen van geen kant:

- NIET roken: krijg bijna alleen rokende mannen voorgesteld;
- AFSTAND < 75 km: meestal voorstellen aan de andere kant van het land, dus meer dan 200 km verder! ;
- LAND Nederland: krijg vreemde voorstellen van mannen uit Belgie;
- NIVEAU: zelf hbo-+-niveau; meeste voorstellen mbo of lager;
- LEEFTIJD: max. 66 jaar: krijg bejaarde mannen van ver boven de 70 jaar oud;

Diverse klachten ingediend. Of je krijgt geen reactie, of de mensen van klantenservice schrijven tegengestelde berichten. De schriftelijke toezegging van de ene persoon dat ik geld retour zou krijgen, werd door de andere persoon van klantenservice van tafel geveegd.

Sterke punten:
ze zijn er goed in om beloften NIET waar te maken.

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar.
Zodra je betaald hebt is de service voorbij.
Zeer slechte voorstellen, als je al voorstellen krijgt, waarvan er veel fake zijn.

anca beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - nog iets..

1

Review:
Ik ben trouwens nog vergeten te vermelden dat ik een lidmaatschap had van een jaar en niet heb gekozen voor verlenging van mijn lidmaatschap. eDarling heeft mijn lidmaatschap daarna toch weer omgezet naar een verlenging. Dit is echt de grootste naaierij die ik ooit heb meegemaakt. Als je lidmaatschap ten einde loopt, krijg je geen waarschuwing. Hij wordt gewoon stilzwijgend verlengd, waarbij je dan per maand 49 euro betaald.

Ik ben nu bezig om mijn geld terug te krijgen. Ik kan mijn geld en energie wel beter besteden.

Sterke punten:
n.v.t.

Zwakke punten:
zie boven. Oplichters.

Stephanie beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating