Reviews van deze auteur

Bedankt voor de reviews..

Review over EliteDating

"Gratis aanmelden", vol goede moed begon ik met de mega vragenlijst, die best leuk was om in te vullen en de uitslag na te lezen, maar was wel teleurgesteld over het feit dat je eenmaal aangemeld niets kon. Je kon geen foto's bekijken, wel een vragenlijst versturen, maar niet de antwoorden lezen. Na aanmelding zat mijn mail dagelijks voor spam van e-Darling en werd ik dood gegooid met berichten met een fotoverzoek. Ik had me voorgenomen geen foto online gooien als ik zelf niets eens kan zien, wie er op de site zitten en ook niets kan.

De partnervoorstellen waren niet verkeerd, een redelijke profiel match, en natuurlijk ben ik nieuwsgierig wie mijn profiel heeft bekeken, hoe de foto's eruit zien en wie mijn een glimlach, een "vind ik leuk" bij mijn profiel hebben gezet en/ of berichten hebben gestuurd, maar ik weiger om zoveel geld neer te leggen voor een datingsite. Er is geen proefabonnement en je neemt niet zomaar ff voor 99,90 euro een maand-abonnement om ff te kijken of het wat is.

Dus "gratis aanmelding" staat er leuk, maar je kunt er geen kloot mee. Ik heb dan ook besloten om mijn net aangemaakte profiel weer offline te halen, want ik vind te makkelijk geld voor ze verdienen en dat gun ik ze niet!!!!!!

Sterke punten
Anonimiteit
Vragenlijst + uitslag

Zwakke punten
Extreem duur, maakt even proberen/ kijken onmogelijk.
Reclame maken met "gratis aanmelding", maar niets kunnen.
Veel spam

reacties: