E-darling = EEN EN AL BEDROG, BLIJF ER VAN WEG

E-darling = EEN EN AL BEDROG, BLIJF ER VAN WEG

Zoals zovelen kan ik enkel bevestigen dat op e-darling wellicht heel veel valse profielen zijn en dat je als man geen of nauwelijks berichten ontvangt. Met de zogezegde partnervoorstellen kan je niets doen, totaal geen match, veel te ver of geen rekening houdend met opgegeven zoekcriteria. Ik zocht mensen uit het Gentse en kreeg nauwelijks profielen van mensen uit de regio. Je kan met niemand chatten, je kan niet zoeken op regio, je hangt af van wat zij je doorsturen en je voelt dat dit niet klopt en dit potje stinkt. Ik heb geprobeerd na enkele dagen mijn contract van 6 maanden te herroepen maar het antwoord was: van zodra je gebruik gemaakt hebt van onze diensten is dit niet mogelijk. Dit komt erop neer dat het contract niet te herroepen valt! Edarling is duidelijk bedrog en gebaseerd op snel en goedkoop geldgewin. Mensen die een partner zoeken, ga naar een andere datingsite, deze is ABSOLUUT NIET AAN TE RADEN!

Sterke punten
GEEN !

Zwakke punten
- valse profielen
- geen reacties
- profielen die niet voldoen aan zoekcriteria
- geen berichten
- geen chatmogelijkheden
- overleg met klantendienst is zuiver machtspelletje waarin ze totaal geen tegemoetkoming willen doen aan je vraag want ook duidelijk bewijst hoezeer ze enkel uitzijn op snel geldgewin ipv klantentevredenheid

Misschien moeten alle lotgenoten - slachtoffers van deze bedrieglijke site zich groeperen en naar Peters en Partners of testaankoop stappen.

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

2 reacties

Alle betaalsites = wegblijven.Er zijn genoeg gratis sites,en Facebook

Welke sites bedoel je precies? en hoe kom je in contact met singels op facebook?

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden