EliteDating - 182 Reviews

Last updated: 8 november 2017
EliteDating Logo

9.8% aanbevolen, 182 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 12543

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 182

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (182):

EliteDating - Oplichters

1

Review:
Op zich werkt de site best ok. Wel erg veel mensen uit het westen van het land. Maar let op..... als je niet tijdig opzegt kost elke maand extra ineens € 129,90 !! Dat staat in geen verhouding tot de maandkosten bij een abonnement. Het lijkt erop dat ze hier op gokken bij het bepalen van de abonnementsprijzen. Zodra je bezwaar maakt begint de ellende met herinneringen. Je moet de kleine lettertjes goed doorlezen om hier achter te komen. Nou wil ik voor dit bedrag geen gedoe, dus heb maar betaald. Maar ontevreden ben ik wel...mij zien ze niet meer terug!

Sterke punten:
De werking van de site.

Zwakke punten:
De exorbitante maandkosten na afloop van het abonnement.

Bastiaan beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Misleiding of oplichting?

0

Review:
Na een jaar lidmaatschap had ik mijn verlenging uitgezet, echter in de kleine lettertjes blijkt te staan dat je dan officieel zoveel dagen voor het verlopen moet opzeggen. Ik werd direct aangeslagen voor 1 maand lidmaatschap van 129 euro, waarop ik heb gereageerd dat dit niet mijn bedoeling was en ik graag de keuze zou hebben hoe mijn lidmaatschap te verlengen. Dit was onbespreekbaar volgens een standaard geformuleerd mailtje. Enkele weken later een envelop van een incasso buro op de deurmat met een flinke verhoging. Juridisch zal het dan misschien allemaal afgedekt zijn, maar dit ruikt naar misleiding en oplichting. U bent gewaarschuwd! Groetjes, Toon

Sterke punten:
Weinig

Zwakke punten:
Je kunt zelf niet zoeken, veel niet betalende leden die nooit kunnen antwoorden. Er zit een harde financiële organisatie achter die naar het lijkt niet klantgericht is en uit is op incasso opdrachten.

Toon beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Ook weer bezig

0

Review:
eDarling is ook weer bezig met reclames, de opbrengsten vallen zeker tegen. Kwaliteit boven kwantiteit? Of er zoveel dames zijn ingeschreven. En dan nog hoeveel geschikte dames er ingeschreven zijn. En als er een paar zijn worden ze bedolven onder de e-mails en dan kiezen de dames nog voor de verkeerde terwijl ze alle keus hebben. En dan niet 1 keer. Ze hebben er niets van geleerd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet anders als alle anderen.

Johan beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waar e-Darling werkelijk op uit is

0

Review:
Tamelijk nutteloze datingsite.
Je moet inschrijfgeld betalen.
Nadat ik afgezegd had, werd mij nog een maand in rekening gebracht, terwijl ik al drie maanden niks gedaan had op die site.
8 maanden later kreeg ik een envelop van een inkassobureau uit Duitsland "Tesch Inkasso" met dikke letters "Fristsache", die de laatste maand inschrijfgeld terugvorderden, plus inkassokosten, bij elkaar Eu.87. Met vermelding van allerlei Duitse wetsartikelen waar ik geen bal van begrijp.
Tesch Inkasso vermeldt dat zij " een incassovolmacht hebben", uit naam van e-Darling onder de naam "Affinitas GMBH".
Nou, dat verwacht je dus echt niet als je nietsvermoedend een vriendinnetje aan het zoeken bent, dat je in handen valt van Duitse deurwaarders.


Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Achter e-Darling zit het Duitse Affinitas, bestaande uit keiharde zakenlui, die meer uit zijn op jouw geld dan op jouw geluk.

Tom de Wil beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Vaak dezelfde profielen van vrouwen worden aangebo

0

Review:
Na 2 weken gratis abt heb ik een betaald abt genomen. Na een zeer uitgebreide vragenlijst blijkt dat je zelf niet kunt zoeken. Er worden dames 'aangeboden' die aansluiten op je profiel cq de ingevulde vragenlijst.
In mijn geval was het aanbod een gemêleerd gezelschap van voornamelijk alleenstaande moeders, van schoonmaakster tot directeur, van lagere school tot HBO, leuke en niet leuke en alles wat daar tussen zit.
Het kwam voor dat een dame uit mijn wijk aangeboden werd, pijnlijk dus !
Aan de andere kant werd ik door de webmaster gewaarschuwd voor een dame met 'kwaadwillende' bedoelingen, dat was weer positief.
Dagelijks werden mij 8-10 dames aangeboden, echter weinig van 'mijn gading'.
Uiteindelijk contact gehad met een leuke dame, veel contact via eDarling, later via email en app. Na diverse afspraakjes liep deze relatie na 4 maanden toch stuk.
Na 3 maanden het abt opgezegd, en tenslotte mijn profiel laten verwijderen. Dit zonder problemen.

Sterke punten:
dagelijks aanbod van 8-10 dames
waarschuwing van webmaster voor dames met vage bedoelingen
opzeggen en verwijderen profiel zonder problemen

Zwakke punten:
je kunt nooit zelf zoeken maar er worden dames aangeboden op basis van de uitkomst van je vragenlijst
vrij prijzig abonnement

Martin beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Oplichters ga hier niet daten

0

Review:
Zelf heb ik een 3 maanden lidmaatschap aangemaakt. Dit is tegen mijn wil in verlengd en onwillens waar extra geld afgeschreven. Ik heb het profiel proberen te verwijderen zonder succes. Het geld had ik terug gevorderd met het idee dat mijn betaald lidmaatschap werd beëindigd. Voordat ik het wist is er gelijk een incasso bureau bij gehaald.
Het zijn oplichters ga hier dus niet daten.

Sterke punten:
0000000000000000000 Geen nada noppes

Zwakke punten:
Alles

Anonymous beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - vrouwen opgepast

0

Review:
Ik was lid voor 3 maanden. Je kunt niet zelf door "het aanbod" bladeren maar zij maken een matchprofiel. Die sluit vervolgens niet aan bij de wensen die je aangeeft. Hoger opgeleiden? vergeet het maar. Ik kreeg profielen te zien van types waar ik niet warm voor kon lopen en die ook niet pasten bij mijn profielschets. Het ergerlijke is dat jij niet weet wie jouw foto te zien krijgt zo kon het dus gebeuren dat een goede vriend van mij, mijn foto te zien kreeg, pijnlijk. Er zitten veel gelukszoekers op, mannen die reageerden waren echt op zoek naar een vrouw met een goed inkomen, zelf niets te bieden hebben. Op een van de weinige dates die ik heb gehad werd ik zelfs aangerand in de auto. Deze mijnheer had een " goedgekeurd profiel" dat wil zeggen dat ze zijn profiel hebben nagetrokken. Dan denk je toch dat het veilig is. Ik heb daarna een mail gestuurd naar E-darling met mijn ervaring, nooit meer iets van gehoord dus deze mijnheer kan ook andere vrouwen op deze manier lastig vallen. Helaas kon ik geen aangifte doen omdat dit gebeurde in een parkeergarage en er waren geen getuigen en geen camera's. Ik wil vrouwen graag hiervoor waarschuwen.

Sterke punten:
schiet mij niets te binnen

Zwakke punten:
het is kostbaar.
je kunt zelf niet bladeren in het bestand.
geen garantie bij een gecontroleerd profiel.
je kunt niet zien wie jouw profiel te zien krijgt.
het aanbod sluit niet aan bij de wensen die je ingeeft.
veel gelukszoekers, daten alleen met gefortuneerde dames.

jolanda beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Advies: Vermijden! Ongevraagd verlenging

0

Review:
Deze club is absoluut niet oke.
Uitschrijven blijkt niet te lukken doordat de site je afmelding kennelijk niet vastlegt en vervolgens wordt er doodleuk gesteld dat je zelf hebt gekozen voor verlenging...

Blijf hier weg!

Sterke punten:
tja

Zwakke punten:
ongevraagd verlengen, niet kunnen uitschrijven, niet reageren op klachten.

Wouter beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - oplichterij

0

Review:
zeer slechte site als gratis lid kan je er niks mee geen foto bekijken.Ben ook een tijdje lid geweest mensen reagenen niet .Het is puur oplichterij

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
als gratis lid kan je er niks meer ,als je lid ben reageren ze niet + de hoge kosten die je moet betalen als lid zijnde + geen goeie matches.DUS PUUR OPLICHTERIJ

rolfo beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Oplichterij

0

Review:
De leden worden gelokt met banners op internet met gratis inschrijven. Als je eenmaal ingeschreven bent zijn de zoekfuncties beperkt. Je kan geen berichten versturen of anderszins contact krijgen met leden die geinteresseerd zijn in je profiel mits je een abonnement afsluit. En die is nogal prijzig dus heel veel haken hierdoor af. Het ledenbestand is dan ook gevuld met heel veel gratis inschrijvingen waarvan meer dan de helft niet eens een foto heeft bijgevoegd. De meeste partnervoorstellen die je krijgt zijn zonder foto en van niet betalende leden. En als je een voorstel krijgt met foto dan moet je maar hopen dat het een betaald lid is, want een niet betalend lid kan niet op jouw bericht reageren. Dit is een vorm van oplichting vooral omdat het abonnement voor een kortere periode erg prijzig is. Het is weggegooid geld. Niet doen!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Prijzig en meer dan helft van de leden hebben geen foto. Ondenkbaar voor een dure datingsite!

Ramona beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating