EliteDating - 182 Reviews

Last updated: 8 november 2017
EliteDating Logo

9.8% aanbevolen, 182 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 11878

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 182

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (182):

EliteDating - Winstbejag

0

Review:
EDarling neemt niet de moeite om te vertellen dat je lidmaatschap afloopt.
Stilzwijgend wordt het voortgezet totdat je ineens geconfronteerd wordt met een e-mail dat er een bureau is ingeschakeld om het achterstallige bedrag te innen en dat je als wanbetaler wordt aangemerkt.
Helemaal niet zo netjes van een datingsite die pretendeert één van de betere te zijn. Om maar nog niet te spreken over de zogenaamde hoog opgeleide leden. Misschien moeten ze wat meer op de aanmelders letten dan alleen maar uit te zijn om te graaien wat er te graaien valt.

Sterke punten:
Heel weinig!

Zwakke punten:
Heel veel, dus . . . doe maar geen EDarling meer!

Hans beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - waardeloos

0

Review:
Ondanks dat men reclame maakt voor acedemici met hoog niveau, krijg je veel LBO niveau partners als voorstel. Daar is natuurlijk niets mis mee maar dat is niet wat ik zoek en waarom ik member ben geworden. Wanneer je E-darling daar op attendeert schrijven ze onderstaande terug.

Steven Van Eeckhoute (Support)
25-Jul 14:13 (CEST)

Beste,

Hartelijk dank voor het sturen van uw email.

In onze reclame is nooit enige sprake dat wij een voorkeur zouden geven aan bepaalde opleidingsniveaus.

Met vriendelijke groeten,

eDarling klantenservice

eDarling - voor singles met niveau

Wij bij www.eDarling.nl streven te allen tijde kwaliteit na, of het nu gaat om uw partnervoorstellen of om de ontwikkeling van onze website.

Affinitas GmbH | Kohlfurter Straße 41/43 | 10999 Berlijn | Duitsland
Vertegenwoordigers: Lukas Brosseder, David Khalil, Michael Schrezenmaier

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Cees beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waardeloos

0

Review:
Het is al beperkend dat je niet zelf kunt zoeken op deze site. In het begin krijg je veel voorstellen maar al gauw nog maar een paar per week. Voorstellen die niet voldoen aan mijn eisen, die veel te ver zijn, die geen hbo niveau minimaal hebben, die ik op grond van hun uiterlijk nooit zelf zou kiezen. Ik heb nog maar 1 voorstel gehad waar ik zelf op wilde reageren. Echt waardeloos. Bovendien is het abonnement echt duur. Nooooooit doen iis mijn advies.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Zie mijn verhaal hierboven

Audi beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Geldklopperij

2

Review:
Gratis aanmelden leuk, maar daarna als je wat wil doen moet 99,90 toch nieuwsgierig het bedrag betaalt voor een maand nou dat is dan lekker verdiend, want voor de rest doen ze geen moer partner voorstellen schiet mij maar lek, je reageert je krijgt niet eens antwoord terug. Zevendagen van tevoren opgezegd en en de zelfde dag van opzegging heb ik contact met iemand die voor 1 dag gratis lid is hoe dan? Dat had ik ook wel gewild kortom deze site deugd niet ik raad het dan ook een ieder af om maar euro een te spenderen aan deze site. Dit ga ik ook op Twitter zetten.

Sterke punten:
Mensen geld aftroggelen

Zwakke punten:
De hele site eDarling

Martha beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waardeloos

0

Review:
Ook ik ga de site per 7-07-2013 de site na een jaar verlaten. Ik heb ondekt na telefonisch contact met een man dat ze via E Darling niet alle berichten door geven. Zodat je nog steeds lid blijft. Ookveel mannen hebben niet het fatsoen om te reageren dat ze geen intresse hebben of wat ever. Kan nog wel even doorgaan maar het blijft negatief. Ik ben nu buiten EDarling om in contact met twee mannen waar een leuke vriendschap uit is ontstaan, maar de site is geld kloppertje. Ookhet feit dat iemand niet hetzelfde betaald als jij kan je ook niet mee in contact komen. Dus denk nog maar eens na voor je je aanmeld.

Sterke punten:
Zijn er niet.

Zwakke punten:
Zie hierboven

Linda beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waardeloos

0

Review:
Ik ben geloof ik sinds 2010 lid, verder kan ik niet terug kijken. Heb me ooit eens aangemeld omdat het toen gratis was en nu, jaren later heb ik nog steeds een premium lidmaatschap zonder dat ik er voor betaal. Maar goed... je hebt er niks aan. Heb nog nooit één positieve of negatieve reactie of toenadering ontvangen via deze site. Ik kijk regelmatig op de "Nieuwe partnervoorstellen" Verstuur ook voldoende glimlachen en berichten maar niks... Nooit een reactie. Af en toe een mailje van "Nieuwe profielbezoeker". Na 3 jaar testen kan ik dus wel zeggen dat dit een waardeloze datingsite is. De zelfde profielfoto en omschrijving heeft op Relatieplanet veel meer succes dus daar kan het niet aan liggen.

Sterke punten:
Kan er geen bedenken

Zwakke punten:
Het werkt voor geen meter

Pieter beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - slechte datingsite weinig mannen die matchen

0

Review:
IK vind het de slechtste dating site ever . ..
De mannen zoeken zij uit je kunt zelf geen foto bekijken ....zonde van je geld en je energie om de mails te openen

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles aan de site

helen beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Waardeloos!! En bende oplichters

1

Review:
Toen ik klaagde dat mijn foto's niet geupload werden en ik amper partnervoorstellen kreeg en mijn geld terugvroeg werd WEL mijn account op gratis lid gezet maar mijn geld heb ik nooit teruggehad.

Mark beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Bedankt voor de reviews..

2

Review:
"Gratis aanmelden", vol goede moed begon ik met de mega vragenlijst, die best leuk was om in te vullen en de uitslag na te lezen, maar was wel teleurgesteld over het feit dat je eenmaal aangemeld niets kon. Je kon geen foto's bekijken, wel een vragenlijst versturen, maar niet de antwoorden lezen. Na aanmelding zat mijn mail dagelijks voor spam van e-Darling en werd ik dood gegooid met berichten met een fotoverzoek. Ik had me voorgenomen geen foto online gooien als ik zelf niets eens kan zien, wie er op de site zitten en ook niets kan.

De partnervoorstellen waren niet verkeerd, een redelijke profiel match, en natuurlijk ben ik nieuwsgierig wie mijn profiel heeft bekeken, hoe de foto's eruit zien en wie mijn een glimlach, een "vind ik leuk" bij mijn profiel hebben gezet en/ of berichten hebben gestuurd, maar ik weiger om zoveel geld neer te leggen voor een datingsite. Er is geen proefabonnement en je neemt niet zomaar ff voor 99,90 euro een maand-abonnement om ff te kijken of het wat is.

Dus "gratis aanmelding" staat er leuk, maar je kunt er geen kloot mee. Ik heb dan ook besloten om mijn net aangemaakte profiel weer offline te halen, want ik vind te makkelijk geld voor ze verdienen en dat gun ik ze niet!!!!!!

Sterke punten:
Anonimiteit
Vragenlijst + uitslag

Zwakke punten:
Extreem duur, maakt even proberen/ kijken onmogelijk.
Reclame maken met "gratis aanmelding", maar niets kunnen.
Veel spam

Roos beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - slecht

1

Review:
jammer dat ik deze site te laat gezien heb
3 maanden abbo afgesloten omdat het in begin wel leuk leek met die wetenschappelijke vragenlijsten etc, maar na 2 weken had ik het wel gezien
vrijwel geen enkele activitieit te bespeuren op die site en de vragen op het profiel zijn standaard en nietszeggend
toen gemailed of ik 3 maanden abbo kon terugzetten naar 1 maand en mij dan verschil terugbetalen, nou dat was administratief niet mogelijk bla bla, wat een niveau, gewoon geldklopperij
Ik hoop dat ze het deze review 30 euro waard was

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
inactiviteit
saaie profielvragen, lokt standaard antwoorden uit
duur

niet aan beginnen mensen

drfoots beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating