EliteDating - 182 Reviews

Last updated: 8 november 2017
EliteDating Logo

9.8% aanbevolen, 182 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 12903

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 182

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (182):

EliteDating - bedrog

0

Review:
ik mag drie dagen gratis op e-darling.
ik zie dan dat ik maanden geleden gereageerd heb op profielen. En daar antwoord op had gehad en die mij niet door zijn gestuurd, waar ik dus nu achter kom. ik ben namenlijk geen betaald lid!
in deze gratis drie dagen heb ik op verschillende profielen weer gereageerd. en na de drie dagen krijg ik geen enkel antwoord door gestuurd. Wel dat er meerderen op mijn profiel hebben gekeken of ik eerst maar even lid wil worden. ik vind dit puur bedrog en overweeg een brief hierover naar RADAR.

Sterke punten:
geen enkel

Zwakke punten:
zie boven

marloes beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Niet voor iedereen

4

Review:
Ik kan van mezelf zeggen dat ik wel wat ervaring heb op datingsites. Na onlangs het verhaal van Toon en Mientje te hebben gezien op TLC toch overtuigd een keer eDarling te proberen, hoewel ik het eigenlijk had opgegeven. Ik dacht 'als het deze oudjes lukt, dan moet het mij ook kunnen lukken'. De vragenlijst van eDarling is wel erg lang maar daar staat tegenover dat, in mijn geval, het resultaat in de vorm van de persoonlijkheidsanalyse wel erg trof. Daarna mijn profiel ingevuld en mijn matches bekeken. Dat waren er maar 7.... Nadat ik een uur ben bezig geweest, vond ik dat wel enigszins teleurstellend. Nog maar niet betaald en even gekeken hoe het zou vorderen.
Na een week toch maar betaald nadat ik wat contact had gemaakt via de gratis mogelijkheden die de site biedt om te communiceren. Wat mij erg aanspreekt is, dat niet als op andere sites, iedereen maar naar mijn profiel kan 'browsen', nadeel is dat ik dat zelf dus ook niet kan :-). Op deze manier blijft het annoniem maar ben je wel afhankelijk van de matches die eDarling maakt. In het begin wist ik niet goed wat ik hiervan moest vinden maar nu vind ik dit een duidelijke plus boven andere sites. Ik snap dat dit niet voor iedereen is maar als je goed begrijpt hoe de site werkt kan ik het in mijn geval aanraden eens te proberen. Je kunt zelf beslissen wanneer je betaald en kunt gratis al een hoop doen (behalve persoonlijke brichten sturen)

Ik hoop dat dit mensen helpt bij hun keuze! Ik ben nog op zoek dus heren, reageer! :-)

groetjes
Jacqueline uit Hoorn

Sterke punten:
annonimiteit
persoonlijkheidsanalyse
passende matches (in mijn geval)

Zwakke punten:
voor velen waarschijnlijk de beperkte hoeveelheid matches die door eDarling bepaald worden.

Jacqueline beveelt EliteDating aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - eDariling is fake !!

1

Review:
Ik ben een single man van in de 30 en ben thans eens aan het rondkijken wat al die datingsites nu voorstellen, maar ook hoe dames reageren op verschillende profielen. Ik maak in mijn reviews duidelijk onderscheid tussen de site zelf en de verschillende reacties op mijn verschillende profielen.

Primair zie ik dit als een interessant medium, MAAR wat een foute datingsites zijn er toch.

Ik zal binnenkort ook reviews posten m.b.t. Relatieplanet, Lexa, Secret Flirt, en e-Matching. Inmiddels ben ik een meer ervaren gebruiker en daardoor kan ik al wat beter de 'goede' datingsites onderscheiden van de 'belazer'-sites. Als kanttekening zet ik bij mijn reviews uiteraard dat ik een man ben van 30+, niet lang (1.72m) maar sportief en niet slecht looking (in alle bescheidenheid). Ik kan dus geheel niet oordelen over de ervaringen van dames, zeker niet omdat zij meestal niet of nauwelijks hoeven te betalen bij sommige websites en derhalve liggen de verwachtingen al vaak anders dan die van de man.

Ten tweede wil ik even kwijt dat ik met een (voormalig) datingsite-eigenaar (een grote populaire site) heb gesproken en die vertelde mij het volgende:
- Een dame met average looks, die haar profiel volledig invult, een gewone
normale foto op internet plaatst en elke dag even inlogt op de website (hierdoor blijf je hoger in de 'ranking' bij de zoekfilters staan) krijgt gemiddeld tussen de 10-15 berichten of flirts van mannen PER DAG. We hebben het dus over gemiddeld en niet de excessen naar boven en/of naar beneden.
- De eerste schifting die zal plaatsvinden is 1) op foto, 2) op originaliteit bericht (lees: humor). Is de foto okay, dan zal het bericht pas worden gelezen en pas daarna het profiel.
-Vrouwen krijgen over het algemeen dermate veel animo dat de man bijna altijd het initiatief moet nemen en de vrouw, hoe banaal dit ook klinkt, eerst selecteert op foto's.
- Voor vrouwen is het dan ook lastig om mr Right te vinden, omdat ze meestal eerst reageren op een man die vele hengels heeft uitstaan en zeer waarschijnlijk de beste 'kop' heeft. Deze man zal veel aandacht krijgen en dus zal hij zich niet beperken tot 1 vrouw. Ook dit is uiteraard even in 'algemenen' gesproken.
- Gevolg is teleurstelling voor vele partijen. Uiteraard zijn er vele goede ervaringen en daardoor blijft dit medium succesvol en is het de manier om een nieuwe partner te ontmoeten voor werkende (gescheiden) mensen met levenservaring en volle agenda's.

Goed en dan nu e-Darling:
Om te beginnen begon dit met spam in mijn box. Stond bij dat men wat ouder diende te zijn en is de doelgroep 'hoger opgeleiden'. De lay-out van de site is niet super. Verder moet je een hele psychotest door die veel lijkt op diverse andere psychologische test. Dit kost best tijd. Als je dit hebt doorlopen kun je pas je werkelijke profiel invullen. Kortom, tijdrovend om een profiel aan te maken.

En dan de prijs: DUUR, DUUR, DUUR!!! 119,90 voor 1 maand, 59,90 per maand als je 3 maanden lid blijft en uiteraard de abo's om je gelijk een jaar aan hen te binden voor 19,90 per maand, of 29,90 voor 6 maanden. Het is dus duidelijk dat men je gelijk een jaarcontract wil aansmeren.

Vanwege de prijs en de lange duur voordat je een profiel hebt aangemaakt ben ik even afgehaakt na het invullen van mijn psycho-profiel. M.a.w. ik had nog geen foto geplaatst en geheel GEEN profiel ingevuld.....en tot mijn stomme verbazing had ik binnen een dag al iemand die mijn foto wilde zien, vrouwen die met mijn flirtten (glimlach) etc. Voorts werd ik gek bestookt op mijn mail met partnervoorstellen die gewoon nergens op slaan en dat ik nu betalend lid kon worden voor 'weinig'. Uiteraard kan ik zelf geen foto's kijken en berichten sturen, want ik ben geen betalende member.

Dit zijn signalen dat je wordt belazerd!! Er is geen vrouw die zal reageren op een profiel zonder dat een foto erbij staat èn het gehele profiel niet is ingevuld. Waarom zou een vrouw reageren op een blanco profiel zonder foto als er al vele mannen met foto en profielen op de site staan ?!
Uiteraard zul je als naïeve man toch willen zien wie er met je in contact wil treden en een bericht terug sturen.....tja en dus een duur abonnement nemen. Dit alleen is voor mij al een signaal dat e-Darling geheel niet betrouwbaar is. Ik heb inmiddels hier wat ervaring mee en van mij krijgen ze geen cent. Profiel verwijderen en door naar een andere site.

Conclusie: heren, trap er niet in. Geef je centjes elders uit, maar niet bij e-Darling!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- Fake reacties van dames
- Duur
- zie review

Bert74 beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Firma list en bedrog

0

Review:
Wat is het toch schandalig dat bedrijven zo met mensen hun gevoelens spelen, je alleen maar geld aftroggelen......BAH BAH BAH!!!!!!!!!!!
Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, reacties van vrouwen krijg je niet. Gooi je geld liever op straat, of geef het aan een goed doel of zo...

Eerlijke datingsites bestaan, jammer genoeg, niet. Ga NOOIT met ze in zee.

Sterke punten:
Geraffineerde site, om je goed in de val te lokken. Het lijkt allemaal zo echt en mooi, tot je beseft dat je er geen ene reet aan hebt, behalve dat je je geld dan al kwijt bent!

Zwakke punten:
Vuile oplichters die eens flink aangepakt moeten worden door justitie

Albert beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - eDarling = eDief

0

Review:
I am an English guy recently moved to The Netherlands. I saw the adverts for eDarling and signed up to meet new people.
It was not cheap!

One lady I was chatting with (we were now chatting via Skype) told me that eDarling had been sending messages to anybody that I had contacted saying that I had "inappropriate behavior".
If she tried to send a message to me it was blocked, but she got a delivery message.
If I tried to send a message, it never arrived (blocked too), but I got a delivery message.

I never received any warning from eHarmony, nor any explanation as to what my "inappropriate behavior" was. But I did get a reminder to pay my subscription.

eDarling was happy to take my money, but not let me send or receive any messages, or tell me that they were blocking all contact with other members.

If you are a foreigner living in NL. The site does not accept any profile fields not entered in Dutch. When I tried calling the help line, (to ask why my messages were being blocked) the guy refused to speak English even though he understood English perfectly well. I could ask questions in English, but he would only reply in Dutch.

Sterke punten:
Nice idea.
No fake profiles or spammers (to my knowledge).

Zwakke punten:
Expensive.

Everything must be in Dutch (but I understand that this is not a problem for Dutch people - only us "buitenlanders" in The Netherlands)

No warning if your profile is blocked, no explanation why your profile is blocked.

They will take your money even when your profile is blocked.

Andy beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - E-darling = EEN EN AL BEDROG, BLIJF ER VAN WEG

2

Review:
Zoals zovelen kan ik enkel bevestigen dat op e-darling wellicht heel veel valse profielen zijn en dat je als man geen of nauwelijks berichten ontvangt. Met de zogezegde partnervoorstellen kan je niets doen, totaal geen match, veel te ver of geen rekening houdend met opgegeven zoekcriteria. Ik zocht mensen uit het Gentse en kreeg nauwelijks profielen van mensen uit de regio. Je kan met niemand chatten, je kan niet zoeken op regio, je hangt af van wat zij je doorsturen en je voelt dat dit niet klopt en dit potje stinkt. Ik heb geprobeerd na enkele dagen mijn contract van 6 maanden te herroepen maar het antwoord was: van zodra je gebruik gemaakt hebt van onze diensten is dit niet mogelijk. Dit komt erop neer dat het contract niet te herroepen valt! Edarling is duidelijk bedrog en gebaseerd op snel en goedkoop geldgewin. Mensen die een partner zoeken, ga naar een andere datingsite, deze is ABSOLUUT NIET AAN TE RADEN!

Sterke punten:
GEEN !

Zwakke punten:
- valse profielen
- geen reacties
- profielen die niet voldoen aan zoekcriteria
- geen berichten
- geen chatmogelijkheden
- overleg met klantendienst is zuiver machtspelletje waarin ze totaal geen tegemoetkoming willen doen aan je vraag want ook duidelijk bewijst hoezeer ze enkel uitzijn op snel geldgewin ipv klantentevredenheid

Misschien moeten alle lotgenoten - slachtoffers van deze bedrieglijke site zich groeperen en naar Peters en Partners of testaankoop stappen.

Albatros beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - nooit meer edarling

1

Review:
akkoord met vele van deze mensen die zeggen dat edarling géén rekening houd
met wat je vraagt in je profiel. sturen zogezegd match personen door die méér dan 150km van U wonen als je zegt max. 50km
krijg zo goed als nooit een antwoord op vragen of berichten.
heb me dan ook laten uitschrijven. Hun antwoord was OK we verwijderen U van de edarling site maar kunnen U het geld maar pas terugbetalen na het aflopen
van het jaar.
Dit zijn volgens mij ronduit oneerlijke praktijken .
Heb hun dat ook gemeld maar sindsdien géén reactie meer.

Sterke punten:
Géén

Zwakke punten:
te veel om op te noemen

Nicole beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Fijne site

2

Review:
In tegenstellijng tot de reviews die ik hier veel lees, vind ik het juist prettig dat ik niet door Jan en alleman gevonden kan worden. Niet iedereen past evengoed en daar zou nog wel wat verbeterd kunnen worden maar ik geloof niet dat je kunt verwachten dat oiedereen binnen een week een levenspartner gematched krijgt. Je moet er wel wat zelf voor doen en dat is voor mij een goede steun mijn partner te vinden na een moeilijke tijd.

Weet wat de opzet van de website is en wat je kunt verwachten, in combinatie met wat geduld en motivatie kan dit voor een hoop mensen een echt goede steun zijn het geluk te vinden.

Ik hoop dat mijn ervaring mensen helpt tegen teleurstelling voortkomend uit valse verwachtingen.

Sterke punten:
anonimiteit, gebruiksvriendelijkheid

Zwakke punten:
matching binnen regio

Joke beveelt EliteDating aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Slechte site

0

Review:
Ook ik ben het eens met mijn voorgangers, je kunt niet zelf zoeken. of via kismet.
Waar mensen in staan die wel 100 km bij je vandaan wonen.
Ik wil zelf kunnen zoeken in mijn regio!!!
Hij is inderdaad duurder dan andere dating site`s
Daarbij ook slechte matches. Ik heb ook een klacht gestuurd naar edarling, maar krijg ook geen antwoordt. Nee ook voor mij geen ED meer.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
genoeg

Babs beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Wat een hoax is dat zeg!!!

0

Review:
'k Heb een sterk vermoeden dat deze website gebruik maakt van de goedgelovigheid van de mensen en dat bijna alle profielen nep zijn!
Ze laten ook niks toe op deze website en regelen alles zelf!
Je kan er niet eens zelf zoeken en je kan er allerminst chatten!
'k Denk ook dat ze op een slinkse manier informatie over je proberen te verzamelen en dat ze deze later tegen je zullen proberen gebruiken!
En hiermee bedoel ik bankgegevens, en identiteitsbewijs en andere profiel gegevens!
Dus mijn advies is nooit doen!!!
De weinige contacten die je dan hebt zijn 'lotgenoten' die erin geluisd worden en die eventjes in contact met je komen als lid en dan ineens verdwijnen om onduidelijke redenen!!
Volgens mij zijn het de web administrators zelf die zich hiermee bezig houden!
DUS PAS OP EN ZEKER NOOIT DOEN!!!

Sterke punten:
Je geld aftroggelen en je erin luizen met valse lokkertjes en berichten en profielen die zo nep zijn dat het gewoon stinkt naar bedrog tot en met!

Zwakke punten:
Dat ze doen alsof ze 'echt' zijn!!! En van 'hoger' niveau dan nog wel!!!

Steven beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating