Reviews van deze auteur

Edarling opzeggen

Review over EliteDating

Ik had mijn broertje voor een maand ingeschreven om eens te kijken of dit wat voor hem was. Pa NA betaling krijg je te zien dat je lidmaatschap automatisch verlengd wordt. Hier wordt vóórdat je betaald met geen woord over gerept. Vervolgens zeg ik tegen het einde van de maand op (ja ik had het onthouden) en krijg ik te horen dat er een opzegtermijn is van 7 dagen. Dit had ik weer ergens anders op de site moeten vinden want dit wordt dan weer niet gemeld na betaling.
Het pas na betalen vermelden dat je lidmaatschap automatisch verlengd wordt, is misleiding. Ook het opzeggen is niet eenvoudig, via de site moet je naar je instellingen, dan Mijn gegevens, dan een weer naar Toon Details en uiteindelijk krijg je dan een geheimde code en moet je een telefoonnummer bellen van 15ct per minuut.
Een andere wijze is schriftelijk opzeggen.
Doordat het programma gekoppeld is aan een programma van RTL5 dacht ik nu eens een keer te maken te hebben met een betrouwbare site maar niets is minder waar.

Ik zit nu dus nog een extra maand à 45 euro vast aan edarling terwijl ik mij vooraf toch echt maar voor een maand heb ingeschreven. Indien ik langer had gewild had ik wel voor de optie van 2 of 3 maanden gekozen. Belachelijk dat ze op deze wijze geld moeten binnen schrapen. Ik denk als je gewoon duidelijk bent, je veel meer tevreden klanten behoudt en binnenhaalt. In ieder geval ga ik die 45 euro laten storneren bij de bank. Laat deurwaarder maar komen.

Om overigens over het koppelen maar niet te spreken want ook mijn zwager kreeg voorstellen van vrouwen aan de andere kant van het land terwijl we toch duidelijk tot 50km ingevuld hadden.

Sterke punten
niet

Zwakke punten
geen duidelijkheid over opzeggen
je wordt pas achteraf geinformeerd over automatische verlenging
lang zoeken op de site voordat je kan vinden hoe op te zeggen
matches kloppen niet met wat gevraagd wordt

reacties: