NIET DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIET DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik had voor 1 maans 40 euro betaald, heb niks gelezen over een opzeggingtermijn van 2 maanden. Mijn fout misschien, maar als je dan op wilt zeggen, krijg je foutmeldingen op de pagina, of ''pagina is verlopen'' en zo zijn er nog een stuk of 5 trucs zodat je niet op kunt zeggen. Het bedrag storneren kan niet. Morgen stap ik naar mijn bank om te kijken of er iets aan te doen is. En die boze brief, die is er al uit.

Mensen, ga lekker ergens wat drinken in een leuke kroeg ofzoiets, en leer daar nieuwe mensen kennen....maar doe het niet via EDARLING, want je gaat de mist in!

ALS ZE NOG EEN KEER 40 euro afschrijven, stap ik naar KASSA....ik denk dat ik veel aanhangers heb hier!?

Sterke punten
* Trucs op de website zodat je niet kunt opzeggen
* Geld incasseren, zonder dat je het kunt storneren!

Zwakke punten
De rest, veel te veel om op te noemen!!!

DOE HET NIET!!!!!

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

5 reacties

Hoi Sylvana, bedankt voor je voor je review. Ik zie inderdaad dat je, 7 dagen voordat je lidmaatschap afloopt, moet opzeggen door naar een nummer te bellen met een 'veiligheidsnummer'. Ik heb nog 12 dagen dus dat ga ik morgen meteen even doen. Ook weer jammer dat je alleen tijdens kantooruren kan bellen.

P.s. Heb je interesse in een date? ^_^

hoi sylvana,ik heb me ingeschreven bij edarling,maar wou eerst kijken of het niet fake is voordat ik premium lid word,maar nu ik dit lees,zie ik overal van,dank je.het leek zo leuk.ik zoek lieve vrouw,om samen gezin te hebben,ben 204cm,99kg,52jaar.gr.jw.

Nou ik ben premium member af. Heb gebeld. Stond een minuut of zo in de wachtrij en kon me met mijn 'veiligheids'-code binnen een minuuut afmelden. Kreeg een paar uur later een bevestiging over de mail.

Uiteraard is deze manier van afmelden achterlijk, maar het viel me uit eindelijk mee.

opzeggen is moeillijk hoorde en las ik overal. Ik denk, dan moet ik haast maken. Maar uiteindelijk het nr. 0900-4441144 gebeld, veiligheidscode bij de hand wat bij je profiel te vinden is, en het was prima geregeld. Ik twijfel ook zeer over deze site na 2 weken lid geweest te zijn vandaar dat ik opzeg. Maar wat opzeggen betreft heb ik geen probleem gekend. Hoop niet dat ze zoals bij andere toch nog geld afschrijven, daarom heb ik een bevestiging per mail gevraagd, dan sta je altijd in je recht. Alleen zit niet niemand te wachten op een hoop gezeik achteraf!

Hoi,

Wordt dit van Kassa nou gedaan of niet? Ik ben voor iig.

Wat een oplichting!

Groet,

M

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden