EliteDating - 182 Reviews

Last updated: 8 november 2017
EliteDating Logo

9.8% aanbevolen, 182 Reviews

  1. EliteDating informatie
  2. Opzeggen
  3. Over EliteDating
  4. Kosten
  5. Leden
  6. Lidmaatschap
  7. Werkwijze Elitedating
  8. Opzeggen EliteDating
  9. EliteDating Reviews
  10. Schrijf ook een review over EliteDating

Niet tevreden over EliteDating? Probeer dan eens Parship.

EliteDating informatie

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende partnervoorstellen. EliteDating gebruikt overigens dezelfde test als het Amerikaanse eHarmony en deze is verantwoordelijk voor maar liefst 5% van de Amerikaanse huwelijken.

Een basis lidmaatschap is gratis. Hiermee kun je jouw persoonlijkheidsprofiel inzien (de resultaten van de test) en je kunt al het eerste contact leggen met je partnervoorstellen. Indien het bevalt, kun je besluiten om over te stappen op een betaald lidmaatschap om zo onbeperkt met jouw matches te kunnen communiceren.

Het voordeel van een betaalde datingsite zoals EliteDating is dat er een hoge controle is op profielen; alle foto’s en teksten worden handmatig gecontroleerd en je kunt je profiel op echtheid laten verifiëren met de ID-controle. Hoogwaardige en serieuze profielen gegarandeerd! Bovendien staat de klantenservice zes dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

EliteDating was voorheen bekend onder de naam eDarling.

EliteDating Details

Hits: 12903

URL: http://www.elitedating.nl/

Categorieën: Hoogopgeleiden Dating

Reviews: 182

Opzeggen

Je lidmaatschap bij EliteDating opzeggen is eenvoudig. Wie zich van EliteDating uitschrijven wil, gaat naar EliteDating Instellingen rechts bovenin. Via de optie Mijn Lidmaatschap kom je in een scherm terecht met onderaan de mogelijkheid tot EliteDating opzeggen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt om je wachtwoord in te vullen, de reden van uitschrijven EliteDating en of je dit echt wilt. Vervolgens kan EliteDating Profiel Verwijderen worden aangeklikt en verschijnt een melding dat het proces van EliteDating uitschrijven voltooid is.

Over EliteDating

EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op een hoog niveau. EliteDating is de beste keuze voor singles die hoge eisen stellen aan hun dates.

In Europa heeft EliteDating in totaal meer dan dertien miljoen leden. Per dag kun je drie tot zeven ( wetenschappelijke) matches verwachten. Wat maakt EliteDating anders dan soortgelijke datingsites? Dat is het gebruik van een matchmaking dat is gebaseerd op een wiskundig model. Het model bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die meespelen in het bepalen van een goede match, zijn bijvoorbeeld de woonplaats en de persoonlijke voorkeuren van de leden. Hierdoor heb je bijna altijd relevante matches te zien. Erg gemakkelijk om zo een date te vinden.

De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven bij EliteDating is bijna gelijk. Zo is het gemakkelijk om een date te vinden. Er worden meldingen gegeven van individuele partnervoorstellen. Daarbij zie je de overeenkomstige interesses gemarkeerd staan. Op deze manier kun je meteen zien wat je gemeen hebben met het andere lid.

Kosten

EliteDating biedt de mogelijkheid tot een EliteDating Premium Lidmaatschap. Met een EliteDating Lidmaatschap kun je onbegrensd communiceren én alle foto's en profielbezoekers bekijken! Bij inschrijving worden door EliteDating kosten berekend. Dit zijn de kosten van EliteDating Lidmaatschap:
6 maanden: € 29,90 per maand
12 maanden: € 24,90 per maand
24 maanden: € 19,90 per maand

Leden

Bij EliteDating vind je singles die hoogopgeleid zijn. De leeftijd van de leden start meestal vanaf 30 jaar oud. Het verschil zal je direct merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het zal namelijk gemakkelijk zijn een leuk gesprek te hebben.

EliteDating zal je niet teleurstellen en biedt je vele kwalitatieve partner voorstellen waardoor je snel contact in komt met leuke leden. EliteDating is voor iedereen toegankelijk en is dus homovriendelijk.

Lidmaatschap

Inschrijven bij EliteDating is helemaal gratis! Het gratis lidmaatschap geeft toegang tot het aanmaken van een profiel, het ontvangen van partnervoorstellen, het inzien van de testresultaten en het leggen van het eerste contact. Voor het bekijken van foto’s en persoonlijke berichten verzenden dien je een Premium lidmaatschap aan te schaffen.

De tarieven van EliteDating zijn als volgt:

12 maanden: € 17.90 per maand
6 maanden: € 27.90 per maand
3 maanden: € 44.90 per maand
1 maand: € 19.90 per maand (voor een periode van 24 maanden)

De actuele tarieven van EliteDating kunnen inmiddels zijn gewijzigd.

Werkwijze Elitedating

Het begint allemaal met een persoonlijkheidstest die uit 283 vragen bestaat. Als je daarmee klaar bent, kun je een profiel aanmaken waarin al je foto’s en interesses terug te vinden. EliteDating zal hierna met adequate partnervoorstellen aanbieden.

Bij EliteDating wordt alles op serieuze wijze benaderd en vertrouwelijk en anoniem behandeld. Elk profiel en alle foto's worden handmatig gecontroleerd om dat te waarborgen. De datingsite in trouwens ook in bezit van een certificaat van het thuiswinkel waarborg.

Opzeggen EliteDating

Vaak vinden mensen het onduidelijk of lastig om een account bij een datingsite op te zeggen. Daarom beschrijven we stapsgewijs hoe je een abonnement bij EliteDating kan opzeggen.

Gratis lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen

1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt.
2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website.
U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”.
3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten.

Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.


Maak nu een gratis account aan op EliteDating

EliteDating Acties & Nieuws

  • 2 april 2017 Online daten bij EliteDating
    Over EliteDating EliteDating, is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. De datingsite was voorheen bekend onder de naam eDarling. EliteDating is dé datingsite in Nederland voor online daten op met alleen hoogopgeleiden. Ook in Europa is deze datingsite erg populair. EliteDating heeft in totaal meer dan dertien miljoe Lees verder
  • 11 februari 2015 eDarling Valentijns actie
    Voucher code: fdc8421 Looptijd actie: De vouchercode is geldig in de periode van 11 tot en met 13 februari en geeft je recht op een gratis full membership voor 48 uur. Lees verder
  • 2 mei 2014 Gratis full membership bij eDarling
    eDarling - de datingsite voor hogeropgeleiden - geeft tussen 2 en 12 mei 2014 gratis full memberships weg aan al hun nieuwe leden! Met deze full memberships kun je alle functionaliteit van eDarling gebruiken en ze zijn 48 uur geldig. Daarna kun je dus beslissen of je betaald lid wilt worden. Datingwebsites.nl geeft je hiervoor de actiecode: bfbdc9 eDarling biedt zijn diensten momenteel aa Lees verder
  • 22 mei 2013 eDarling teruggekocht van eHarmony
    De investeerders van datingsite eDarling hebben de Amerikaanse aandeelhouder eHarmony uitgekocht. Dat bevestigt eDarling na hardnekkige geruchten die vorige week de kop op doken. eHarmony, een datingsite uit de Verenigde Staten, verkoopt zijn belang van dertig procent terug aan de andere aandeelhouders. Eigenlijk was het de bedoeling om eDarling onderdeel te maken van het internationale netw Lees verder
  • 2 mei 2013 eDarling - 1 maand gratis lidmaatschap
    eDarling is een succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest, die zich op een brede bevolkingsgroep richt. Het bemiddelingsplatform is bedoeld voor alle singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie. Het steeds groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat eDarling succesvolle online matchmaking mogelijk maakt! Actie: Schrijf je nu G Lees verder
  • 2 januari 2013 eDarling - Kortingscode voor GRATIS extra maanden
    Met de code 6a9e52 krijg je bij 3 maanden lidmaatschap 1 maand gratis, bij 6 maanden 2 maanden gratis en bij 12 maanden 4 maanden gratis op eDarling! De code is geldig tot eind januari 2013. Lees verder
  • 7 december 2012 GRATIS langer full member bij eDarling
    Met de actiecode 6a9e52 krijgt je op eDarling bij 3 maanden betaald lidmaatschap 1 maand gratis. Bij 6 maanden krijgt je 2 maanden gratis, en bij 12 maanden krijg je zelfs 4 maanden gratis! Het van oorsprong Duitse matchmakingplatform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. In samenwerking met erkende psychologen en relatiespecialisten hebben zi Lees verder
  • 17 september 2012 eDarling heeft nu ook een app
    eDarling heeft met trots haar applicatie voor Android en iOS toestellen gelanceerd. Leden kunnen vanaf nu, ongeacht hun lidmaatschap, ook onderweg altijd en heel gemakkelijk gebruik maken van de services van eDarling. Met de simpele besturing en een helder overzicht kan men met enkele klikken partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en een glimlach versturen. Ook is de appl Lees verder
  • 20 januari 2012 Kortingscode eDarling
    Goed nieuws! eDarling heeft momenteel een kortingscode voor een maand lang gratis lidmaatschap en de mogelijkheid om gratis een persoonlijkheidstest te doen. Kortingscode: 4e5f255 Lees verder

EliteDating reviews (182):

EliteDating - Lees de kleine lettertjes

0

Review:
Deze site lijkt leuk omdat je pas de foto's van mensen zien als je lid wordt, goed verkoop praatje maar nog nooit zo slechte datingsite gezien. Ik had bij deze site een half jaar pakket af gesloten en die werd daarna automatisch verlengt naar een maandcontract. Mij lijkt dit niet gebruikelijk voor een dating-site. Deze site is dus geen aanrader.

Sterke punten:
niet

Zwakke punten:
Hele onduidelijke site

Duckelient beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Afpersing en belazerij

0

Review:
Ik kan iedereen het afraden want je wordt gewoon belazerd.
Ik heb me gratis ingeschreven maar stuitte ook op het probleem: eerst betalen dan pas verder. Dit heb ik uiteraard niet gedaan.
Ik heb medelijden met de mensen die betalen en zich vervolgens storten op een niet betalend lid want deze kan zonder betaling nimmer reageren.
Je hebt dus een kat in de zak.
Daarnaast heb ik moeten concluderen als de geschreven teksten in jouw profiel de site niet bevallen dat ze je tekst dan gaan verbouwen.

ABSOLUUT NIET DOEN!
Idem geldt voor sites als Lexa. Er is iemand geintersseerd in je maar eerst betalen. Dit geldt eigenlijk voor al dit soort sites.

Sterke punten:
Als je van je geld af wilt!

Zwakke punten:
Alles

MW beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - WAARDELOOS

0

Review:
Nooit doen. 70% van de reacties waren mensen uit België, leuk maar te ver buit de buurt.
Kismet hahahahah, 4 in 3 maanden.
In totaal 40 voorstellen gehad en zelfs op een gratis site krijg je meer reacties.
Ook heel slordig, mensen van het verkeerde geslacht staan er tussen.

Ben niet eens zo kieskeurig maar heb er niet een gezien waarvan ik ook maar even dacht: die zou kunnen.

Heel storend: de helft heeft niet eens een profielfoto, hoe kun je dan ooit date?


Slechter dan slecht en veel te duur.

Sterke punten:
Als je je geld kwijt moet, vooral doen
Geen enkel sterk punt te bedenken

Zwakke punten:
Heel e darling is een groot zwak punt, geldkloppers. Staat niets tegenover

EliteDating - NIET AAN BEGINNEN !!

0

Review:
Ik probeer nu al een aantal dagen mijn premium abbo op te zeggen.
totaal geen reactie van de support desk via email en telefonisch krijg je alleen maar een bandje met "wegen technische storing tijdelijk niet bereikbaar"
Tijdelijk betekent hier dus al enkele dagen

Wat betreft de matches, totaal onzinnig, er wordt geen enkel verband gelegd tussen wat je zoekt en je eisen/voorwaarden, je krijgt gewoon random een aantal profielen doorgestuurd

Niet aan beginnen, kost je teveel geld !!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Alles!

Pierre beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Beetje duur

0

Review:
Tja, als je uiteindelijk een stuk of twee interessante voorstellen hebt gevonden (regio Maastricht) mag je voor één maand (langer is niet zinvol want dan ben je dus niet meer "nieuw") eventjes 120 (!) Euro neertellen.
Met 80 tot 90% kans op de bekende afwijzing (waarom zou het hier anders werken?). Aanbod bestaat enkel uit voorstellen, en al die geheimzinnige berichten, foto's en beantwoorde vragen krijg je slechts te zien na betaling.
Nee, zo maak je niemand lekker denk ik...
Als man zou ik dit (financiële) risico nooit nemen, voor vrouwen ligt het wellicht anders (denk het wel )
Enfin, het principe werkt sowieso al vrij slecht, maar op deze manier ruikt het wel ècht naar geldklopperij.

Sterke punten:
ZERO

Zwakke punten:
Zie commentaar boven.

collector beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Bedrog! Gooi je geld liever door de ramen naar bui

0

Review:
Beste mensen, begin er niet aan. Met je wensen (leeftijd, afstand, roken of niet) wordt totaal geen rekening gehouden op Kismet. De meeste partnervoorstellen op Kismet zijn een pak ouder dan de leeftijd die ik had vooropgesteld, zijn niet gelovig (terwijl dat dit voor mij een cruciaal punt is) en bovendien roken ze (alweer een cruciaal punt van mij).

Je krijgt GEEN WAAR VOOR JE GELD bij e-Darling. Zonde van je geld dus. En het is bovendien duur. Let ook op met die automatische verlenging, voor je het weet zit je er alweer een jaar aan vast, dit is mij overkomen omdat ik het niet goed in de gaten had gehouden.

NIET DOEN!!!!

Sterke punten:
Duidelijke lay-out.

Zwakke punten:
Zeer duur, onefficiënt, oneerlijk, met je wensen wordt geen rekening gehouden, heel veel rokers, automatische verlenging.

Wanneer treden de consumentenorganisaties eens in actie tegen dit soort malafide praktijken? Waar kan de consument (gratis) terecht om zijn geld terug te krijgen?

Zoveel mensen die gedupeerd worden door datingsites, het gaat om een gigantisch bedrag!

Mensen, let op! Vele organisaties maken misbruik van je eenzaamheid!

Snoepie beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Functioneel onbruikbare datingsite

0

Review:
Ik heb vijf dagen met een Premium Plus account voor 12 maanden op Edarling gestaan. Ik was blij dat ik na een brief na vijf dagen mijn lidmaatschap kon opzeggen en mijn geld terug kreeg.

De volgende kritiekpunten.
Ik had mijn zoekprofiel ingesteld op tot 49 jaar met als mate van belang "erg belangrijk" (schuifbalk helemaal naar rechts). Ik was in de partnervoorstellen via de functie KISMET! hoogst verbaast dat ik partnervoorstellen kreeg van 55 tot 60 jaar! Ik heb echt de indruk dat het een site is voor 'bejaarden' wat op zich een hele mooie doelgroep is, maar dan wel even zo positioneren.

Ik vind de site in gebruik bovendien erg onvriendelijk. Als je bijvoorbeeld gratis lid bent, kun je helemaal niets! Gelukkig zetten ze daar dan weer tegenover dat je je geld terug krijgt, zodra je erachter komt dat je echt HELEMAAL NIETS aan deze site hebt.

Advies: VOORAL HIER GEEN GELD AAN BESTEDEN. De site is namelijk relatief erg duur!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Match functie werkt echt voor geen meter
Navigatie is hopeloos
Doelgroep ligt ver boven de 45-50 jaar

Martin beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - E-darling complete ramp

0

Review:
Zocht een man van 43-53 terwijl ik zelf 48 was op maximaal 100 km afstand (zelf woon ik in N-H) en niet rokend, dit waren voor mij de belangrijkste criteria. Bijna alle voorstellen kwamen van mannen uit België die een vader-dochter relatie zochten, dus waren ergens tussen de 60-65 jaar (volgens wie uiteraard leeftijd er niet toe deed). En als klap op de vuurpijl nog rookte ook. En vaak ook niet voorzien van een foto.
95% van de aangeboden profielen voldeed dus niet aan hetgeen ik had opgegeven. helaas zit ik nog een tijdje aan ED vast.
ED is het beste staaltje van niet leveren wat aangeboden wordt. En als je dan denkt oké ED als jij het niet kan dan kijk ik zelf wel even, dan kan dat niet. Dat is dus het enige wat dan wel nakomen wordt van hun aanbieding.
Dames, heren, bezint eer ge begint. Kost je geld en ED doet niet wat het beloofd.

Ongetwijfeld zullen er uitzonderingen zijn. Maar ik denk niet veel.

Sterke punten:
Niet 1 gevonden.

Zwakke punten:
Je wordt gewoon belazerd.

Sandra beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - bedonderd

0

Review:
Net als zo velen van jullie voel ik mij bedonderd. Ik heb voor 3 maanden betaald en krijg alleen partnersvoorstellen ver uit mijn buurt. hier kan ik dus niets mee.
Verder is er geen enkele zoekfunctie, je bent afhankelijk wat Edarling je aanbied.
Ik zeg vol overtuiging: ''begin er niet aan''

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Het kost alleen maar geld. je kunt er verder niets mee.

jose beveelt EliteDating NIET aan bij vrienden/bekenden

EliteDating - Interessante site waar ook vrouwen actief moeten z

0

Review:
Doordat leden per dag drie voorstellen krijgen - die overigens van goede kwaliteit zijn - moeten ook vrouwen actief contact zoeken. Zij worden immers niet overspoeld met berichten omdat mannen niet eindeloos kunnen selecteren en tallooze berichten kunnen sturen. Een vrouw die zelf contact zoekt, heeft dat dus weloverwogen - op basis van je profiel en foto - gedaan. Goed concept met kwalitatief best goede leden.

Sterke punten:
Beperkt aantal partnervoorstellen
Vrouwen daardoor ook genoodzaakt zelf actief te zijn
Iemand "afwijzen" nadat hij een berichtje heeft gestuurd kan niet makkelijk via een optiemenu. Netjes is dan wel om een berichte te sturen
Veel verschillende mogelijkheden om contact te leggen

Zwakke punten:
Behoorlijk prijzig

Game Over beveelt EliteDating aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over EliteDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EliteDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EliteDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EliteDating


Home » Hoogopgeleiden Dating » EliteDating