Reviews van deze auteur

Actie bij E-Darling

Review over EliteDating

E-Darling had afgelopen paasweekend een actie. Als niet betalend lid kon je de 3 van de 4 kennismakingstappen doorlopen.
De persoon waarmee ik in contact was reageerde steeds snel met zijn antwoorden en we hadden dan ook zeer snel de derde stap bereikt. Alleen...toen was tweede paasdag de derde stap niet aanklikbaar. De gehele dag niet, steeds geprobeerd. Op die dag een mail gestuurd (was volgens hen op de tweede paasdag gewoon mogelijk) om een oplossing voor dit probleem te vragen. Ik zou moeten afwachten was hun antwoord.
Vervolgens de dinsdag na de paasdagen gechat met de helpdesk van EDarling en daar vertelde men dat de actie voorbij was. Toen ik vertelde dat ik de dag ervoor steeds geprobeerd had en ook hen had ingelicht, reageerden ze niet meer via die chat. Ze lieten me zo'n 15 min wachten, heb tussentijds steeds iets getypt: hallo, bent u er nog? etc.
Totaal geen reactie meer. Ik heb ze toen nog gechat dat ze mij op mijn mobiele telefoon konden bereiken om dit op lossen.
Geen enkele reactie meer gehad tot 's middags, ineens waren de antwoorden van degene met wie ik contact had gezocht (die steeds reageerde in dat weekend) er wel, alleen kon ik nu niet meer die vragen lezen en/of beantwoorden.(omdat die actie over was). Dan zou ik een abonnement moeten nemen van 60 euro per mnd.
Kortom....een actie van niks van E-darling en totaal geen behulpzaamheid om dit op te lossen.
Dus mensen...trap er niet in!!

Sterke punten
Heb ik niet kunnen ontdekken

Zwakke punten
Waardeloze actie opgezet om mensen er in te luizen.
Totaal geen behulpzaamheid van de helpdesk.
Zeker niet oplossingsgericht.
Geldkloppers

reacties: