Reviews van deze auteur

eDarling - mag van mij failiet gaan

Review over EliteDating

Ik heb me eigen al op een aantal dating websites aangemeld en allemaal zijn ze het zelfde. Van eDarling tot Lexa of Relatie planet. Allemaal oplichters.

Wordt is tijd dat iemand hier iets aan doet.
Verders voor mensen die dus problemen hebben met het stop zetten van hun premium account raad ik aan om bij je bank langs te gaan en dat geld terug te laten storten. En de gene die het geld van je account haalt te laten blokkeren.

eDarling ziet er op het eerste gezicht leuk uit, maar een beetje mens komt er al vrij snel achter dat je voor elk dingetje moet betalen. Je kan wel berichten sturen maar niet lezen, je kan vragen versturen maar niet lezen. Je kan dus helemaal geen contact maken met een ander persoon zonder dat je er minstens 40 euro voor neer legt.

Toch vind ik dat mensen die hier dan ook in trappen zijn al gewoon wanhopig of stom bezig en verdienen het om opgelicht te worden na mijn mening.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zijn een stelletje oplichters die van mij part is opgezocht moeten worden en het ziekenhuis in moeten worden geslagen. kijken of ze het dan weer doen.

reacties: