Reviews van deze auteur

Edarling niet aan beginnen

Review over EliteDating

Edarling is een van de vele websites die zich in mijn ogen tot doel hebben gesteld om de alleenstaande persoon verder te laten vereenzamen en hem of haar on-passant een berg geld uit de zak te kloppen. Bedenk zelf de juiste volgorde maar. Je wordt op slinkse wijze naar een gedateerde website gelokt en vervolgens steek je veel tijd in van alles en nog wat in te vullen ook. Completeer het verhaal met wat foto’s en zie daar. De eerste rooksters komen het milieu al aardig vervuilen, dan meisjes die nogal ver weg wonen en ga zo maar door. Al snel komt een berichtje dat iemand je foto wil zien?? Dat had ik toch opgestuurd. Ondertussen, niet gehinderd door enige kennis van zaken berichtjes gezonden naar profielen die achteraf bekeken alleen bedacht leken om een volle database te krijgen. Zo kreeg uit een relatief klein dorpje achter elkaar 3 profielen opgestuurd met een zelfde naam en vrijwel dezelfde interesses. Dat is toch wel erg toevallig. Houd maar aan, als iets te toevallig lijkt, dan is dat ook zo.
Je krijgt echt geen reactie terug en waarom niet? Wel daar kwam ik ook weer ietsje te laat achter. Je moet een duur abonnement aangaan. Maar dat is nog geen garantie op succes want als ik wel en de ander geen duur abonnement heeft dan kan nog steeds een van beiden niets ontvangen. Dus nog steeds geen communicatie en weggegooid geld.
Mede omdat ik ondertussen wel weet dat dit soort websites amper te vertrouwen zijn heb ik eerst nog maar geen geld overgemaakt en jawel, bij vrijwel iedere toetsaanslag komt een scherm dat je betaald ( vol ) lid moet worden. Al snel heb ik het maar weer opgegeven bij Edarling. Ik zoek nog steeds een serieuze relatie van een jaar of 50, dat wel maar ik geloof niet dat dat gaat lukken met Edarling. Dus dat is weer geblokkeerd.

Sterke punten
Agressieve manier om klanten binnen te halen die veel moeite moeten doen om van alles in te vullen zodat je het zonde van je tijd vind om gelijk weer te stoppen.

Zwakke punten
Geen of zeer slecht communicatie mogelijk.
Hun kaart van Nederland is nogal rekbaar wat betreft de afstand.
Vele niet echte profielen
Geen mogelijkheid een foto te bekijken
Geen mogelijkheid zelf een dame uit het bestand te zoeken en daarmee contact te leggen.
In het profiel dat je voorgeschoteld krijgt zijn zeer veel onbekende zaken.

reacties: