eDariling is fake !!

Ik ben een single man van in de 30 en ben thans eens aan het rondkijken wat al die datingsites nu voorstellen, maar ook hoe dames reageren op verschillende profielen. Ik maak in mijn reviews duidelijk onderscheid tussen de site zelf en de verschillende reacties op mijn verschillende profielen.

Primair zie ik dit als een interessant medium, MAAR wat een foute datingsites zijn er toch.

Ik zal binnenkort ook reviews posten m.b.t. Relatieplanet, Lexa, Secret Flirt, en e-Matching. Inmiddels ben ik een meer ervaren gebruiker en daardoor kan ik al wat beter de 'goede' datingsites onderscheiden van de 'belazer'-sites. Als kanttekening zet ik bij mijn reviews uiteraard dat ik een man ben van 30+, niet lang (1.72m) maar sportief en niet slecht looking (in alle bescheidenheid). Ik kan dus geheel niet oordelen over de ervaringen van dames, zeker niet omdat zij meestal niet of nauwelijks hoeven te betalen bij sommige websites en derhalve liggen de verwachtingen al vaak anders dan die van de man.

Ten tweede wil ik even kwijt dat ik met een (voormalig) datingsite-eigenaar (een grote populaire site) heb gesproken en die vertelde mij het volgende:
- Een dame met average looks, die haar profiel volledig invult, een gewone
normale foto op internet plaatst en elke dag even inlogt op de website (hierdoor blijf je hoger in de 'ranking' bij de zoekfilters staan) krijgt gemiddeld tussen de 10-15 berichten of flirts van mannen PER DAG. We hebben het dus over gemiddeld en niet de excessen naar boven en/of naar beneden.
- De eerste schifting die zal plaatsvinden is 1) op foto, 2) op originaliteit bericht (lees: humor). Is de foto okay, dan zal het bericht pas worden gelezen en pas daarna het profiel.
-Vrouwen krijgen over het algemeen dermate veel animo dat de man bijna altijd het initiatief moet nemen en de vrouw, hoe banaal dit ook klinkt, eerst selecteert op foto's.
- Voor vrouwen is het dan ook lastig om mr Right te vinden, omdat ze meestal eerst reageren op een man die vele hengels heeft uitstaan en zeer waarschijnlijk de beste 'kop' heeft. Deze man zal veel aandacht krijgen en dus zal hij zich niet beperken tot 1 vrouw. Ook dit is uiteraard even in 'algemenen' gesproken.
- Gevolg is teleurstelling voor vele partijen. Uiteraard zijn er vele goede ervaringen en daardoor blijft dit medium succesvol en is het de manier om een nieuwe partner te ontmoeten voor werkende (gescheiden) mensen met levenservaring en volle agenda's.

Goed en dan nu e-Darling:
Om te beginnen begon dit met spam in mijn box. Stond bij dat men wat ouder diende te zijn en is de doelgroep 'hoger opgeleiden'. De lay-out van de site is niet super. Verder moet je een hele psychotest door die veel lijkt op diverse andere psychologische test. Dit kost best tijd. Als je dit hebt doorlopen kun je pas je werkelijke profiel invullen. Kortom, tijdrovend om een profiel aan te maken.

En dan de prijs: DUUR, DUUR, DUUR!!! 119,90 voor 1 maand, 59,90 per maand als je 3 maanden lid blijft en uiteraard de abo's om je gelijk een jaar aan hen te binden voor 19,90 per maand, of 29,90 voor 6 maanden. Het is dus duidelijk dat men je gelijk een jaarcontract wil aansmeren.

Vanwege de prijs en de lange duur voordat je een profiel hebt aangemaakt ben ik even afgehaakt na het invullen van mijn psycho-profiel. M.a.w. ik had nog geen foto geplaatst en geheel GEEN profiel ingevuld.....en tot mijn stomme verbazing had ik binnen een dag al iemand die mijn foto wilde zien, vrouwen die met mijn flirtten (glimlach) etc. Voorts werd ik gek bestookt op mijn mail met partnervoorstellen die gewoon nergens op slaan en dat ik nu betalend lid kon worden voor 'weinig'. Uiteraard kan ik zelf geen foto's kijken en berichten sturen, want ik ben geen betalende member.

Dit zijn signalen dat je wordt belazerd!! Er is geen vrouw die zal reageren op een profiel zonder dat een foto erbij staat èn het gehele profiel niet is ingevuld. Waarom zou een vrouw reageren op een blanco profiel zonder foto als er al vele mannen met foto en profielen op de site staan ?!
Uiteraard zul je als naïeve man toch willen zien wie er met je in contact wil treden en een bericht terug sturen.....tja en dus een duur abonnement nemen. Dit alleen is voor mij al een signaal dat e-Darling geheel niet betrouwbaar is. Ik heb inmiddels hier wat ervaring mee en van mij krijgen ze geen cent. Profiel verwijderen en door naar een andere site.

Conclusie: heren, trap er niet in. Geef je centjes elders uit, maar niet bij e-Darling!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- Fake reacties van dames
- Duur
- zie review

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

1 reactie

Am Voting for, becouse pay 250czc just for interested Foto must be good busnines

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden