Reviews van deze auteur

Geef ze nooit je bank gegevens!!!

Review over EliteDating

Net als Willem voel ik me zeer opgelicht bij edarling. Edarling had een aanbieding vorig jaar dat je voor een bepaald bedrag 2 maanden lid kon worden. Dit zou gaan over een eenmalige incasso en je lidmaatschap zou dan automatisch geannuleerd worden na die twee maanden. Nadat de 2 maanden voorbij waren, heb ik de site niet meer bezocht omdat ik niet meer lid was. Nu merkte ik vorige maand dat er sindsdien toch nog lidmaatschap geld van mij is geincasseerd! Ik heb mijn bank opgebeld en die konden het inderdaad niet terug stoneren omdat het gaat om 'eenmalige incasso'. Ik heb dus mijn bank de opdracht gegeven om toekomstige incasso's te blokkeren en dat ik in de tussentijd contact zou opnemen met edarling en mijn lidmaatschap opzeggen.

Natuurlijk kwamen ze pas na een paar dagen met een antwoord. Ze informeerden mij dat bij mijn inschrijving zij mij hun algemene voorwaarden hadden opgestuurd. Deze heb ik dus nooit ontvangen. En had ik het wel gelezen dat het automatisch verlengd zou worden dan had ik ze nooit mijn bankdetails gegeven.

Nu heb ik van mijn bank al het geld terug gekregen. Maar ontvang van edarling aanmaningen. Heeft iemand hier advies ervoor?

Sterke punten
geen

reacties: