Reviews van deze auteur

Nooooooooit weer

Review over EliteDating

Ook ik ben er in getrapt. Ik had in eerste instantie een gratis profiel en werd nieuwsgierig nadat ik een aantal reacties kreeg, die ik natuurlijk als niet betalend lid niet kon inzien. Twijfel, twijfel... Het verkooppraatje klonk best goed; E-Darling matcht op basis van jouw wensen en op basis van een uitgebreid ingevuld persoonlijkheidsprofiel. Die 'intake' was vrij uitgebreid en ontwikkeld in samenwerking met universiteit van Groningen. Uiteindelijk met hoge verwachtingen een abonnement voor een half jaar aangegaan. Dit nooit weer. Spijt als haren op mijn hoofd.

Nadat mijn lidmaatschap inging bleek al snel dat de voorgestelde profielen niet aan mijn wensen voldeden. Dit terwijl ik er een aantal als 'zeer belangrijk' had gemarkeerd. Geen passend opleidingsniveau, lengte, woonplaats, kinderwens, roken etc etc. Ik wil helemaal niet kieskeurig zijn, maar dit is juist een middel waarbij je duidelijk je wensen kunt aangeven. En als er dan vrijwel alleen (een passend) aanbod wordt gedaan wat voor aan het andere eind van het spectrum ligt?

Na een week heb ik een beroep gedaan op mijn herroepingsrecht, maar dat ging mooi niet door. Dit, omdat ik gebruik heb gemaakt van de site. Ja... Wat wil je dan? Hoewel aan de kant van E-Darling niet wordt voldaan aan gevraagde diensten, zal ik het hier mee moeten doen.

Daarom, trap er niet in. Ze brengen het erg leuk en goed, maar het valt echt, echt vies tegen.

gr Annoniem

Zwakke punten
Er wordt alleen in kwantiteit geleverd, niet ik kwaliteit.
Geldklopperij; duur abonnement wat niets levert.

reacties: