Reviews van deze auteur

Ergerlijke debiele reclame moet toch tot nadenken aanzetten...

Review over EliteDating

Ik kan blijkbaar de hotmail-pagina niet openen, of er verschijnen aan de linkerkant reclames van eDarling. Misschien omdat ik ooit op Facebook had aangegeven dat ik single was ? Vreemd toch dat zelfs al staat aangevinkt welke leeftijdscategorie voor mij het meest voor de hand liggend zou zijn.

Maar mensen, kijk nu eens heel eventjes naar die selctie van foto's die gekozen werden. Je hebt zoiets als bedrieglijke reclame, maar sommigen leggen het er niet vingerdik maar 16 handbreedtes dik erop. De foto's die je te zien krijgt is dezelfde ergerlijk geretoucheerde brol die je bij de coiffeur aan de muur ziet ophangen, of voor cosmeticaproducten van B- of C-merken. Een staalkaartje biomorfologisch zozegd perfecte kopjes, met het juiste kapseltje, de tandpastasmile, het juist getrimde baardje, de kuilwangetjes en snoepmondjes. Typisch het soort mensen dat in geen kilometers iets te zoeken heeft op edarling dus. Wie ook nog eens in overweging neemt hoeveel het wel niet moet kosten om zoveel reclame te maken op de hotmail pagina, moet ofwel oliedom zijn, ofwel echt wanhopig om voor zo'n klucht in te tekenen. Waar sommige mensen toch mee bezig zijn...

Zwakke punten
- Ergerlijke want a) compleet debiele en ongeloofwaardige en b) zeer repetitieve reclame
- De wanpraktijken die door andere mensen worden aangekaart doen me toch de wenkbrauwen fronsen: wanneer wordt in hemelsnaam hier eens politiek tegen opgetreden met een strengere wetgeving, soepelere klachtenprocedure en fikse boetes voor overtreders.

reacties: