Bagger

Wat een oplichtersbende, die hele elitedating. Toen ik lid werd van Elitedating is er met de betaling iets mis gegaan en heb per ongeluk 2 x € 149,00 betaald. Ik ben nu met de klantenservice bezig om het te veel betaalde terug te krijgen. Ik heb de afschriften van de betaling al opgestuurd en nu ook nog een bankafschrift. Nee, ze kunnen het niet terug betalen. Ik woon in Groningen en heb aangegeven iemand te willen ontmoeten binnen een straal van 50 km. Ik heb nu 30 aanbiedingen gehad waarvan 2 binnen de straal van 50 km, de rest is er ver en ver buiten tot in Limburg aan toe. Ik kan maar tot 1 conclusie komen; Het bedrijf is bijna failliet, hebben veel te weinig mannen en vrouwen in portefeuille en proberen de schijn op te houden. Trap er niet in; Ga niet met elitedating in zee. Je bent niet alleen je geld kwijt, je bent ook een illusie rijker, je zult er geen partner vinden.

Sterke punten
Werkelijk geen, ook de communicatie is kut

Zwakke punten
Geen aanbod, ze proberen je 2 x te laten betalen en dat geld ben je gewoon kwijt

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

4 reacties

Een wetenschappelijke persoonlijkheidstest om mensen te koppelen bestaat niet. Iemand die dat wel kan en kan bewijzen zou een Nobelprijs kunnen winnen.

Ik denk dat de meeste datingsites leeglopen vanwege concurrentie met Tinder en andere datingsites. Het geld 298 krijg je niet terug. Misschien is dat bedrag goed besteed door de eigenaar. Bij alle datingsites en relatiebureaus geldt niet tevreden, geld weg.

Ik zie dat bijna alle reviews door ontevreden mannen geschreven zijn.Deze site zal zoals bijna alle datingsites een groot tekort aan vrouwen hebben.

@Urbenis
Een groot tekort aan vrouwen klopt niet.
56 reviews van mannen en 60 reviews van vrouwen.
Maar de meeste reviews zijn negatief, ondanks dat het aantal mannen en vrouwen bijna gelijk zijn.

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden