afmelden

graag afmelden, naar pagina gaan lukt niet, met deze... graag verwijderen profiel... bende smeerlappen

Sterke punten
zever

Zwakke punten
zever

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

4 reacties

ben dus niet alleen.... probeer al meerdere keren... maar uitlog pagina krijg je niet... gewoon verwijderen... klootzakken... als je wilt... zal ik vertalen in het Duits...

afmelden... zeikerds...

Gratis lidmaatschap opzeggen 1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt. 2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website. U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”. 3) Onderaan deze pagina kunt u op het woord “hier” klikken. Hiermee wordt uw account verwijderd. Na het verwijderen van uw account, is niet mogelijk om uw profiel te herstellen.

Betaald lidmaatschap opzeggen 1) Log in op de website van EliteDating zodat je bij jouw accountgegevens terecht komt. 2) Vervolgens klik je op het tandwiel icoon aan de bovenaan de website. U wordt doorverwezen naar een andere pagina. Klik hier op “”Mijn lidmaatschap”. 3) Op deze pagina krijgt u de optie om uw lidmaatschap stop te zetten. Let op! Het lidmaatschap wordt automatisch met een maand verlengd! Een Premium lidmaatschap dient 7 dagen voor afloop worden stopgezet. Wordt een het lidmaatschap niet 7 dagen voor afloop stopgezet, dan betaald u voor de volgende maand.

Bezoek EliteDating Reviews over EliteDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over EliteDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden