Pepper - 141 Reviews

Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 141 Reviews

Pepper over zichzelf:

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Bezoek Pepper
Pepper
1 stars, 141 Reviews

Pepper Details

Hits: 11596

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 141

Bezoek Pepper

(21.4% aanbevolen)

Pepper Verwijderen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Bezoek Pepper

(21.4% aanbevolen)

Pepper Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.


Pepper Acties & Nieuws

Pepper reviews (141):

Pepper

Pepper - Online dating, wel goede ervaringen met een andere

3

Review:
Naar lang zoeken ook via de gratis datingsites helemaal geen succes weten te behalen, toen kwam ik op vrouweninuwregio een site met een anti-fakers beleid. Maar dacht zal allemaal wel weer, toch even besloten het een kans te geven. Nou ik mag dan echt zeggen dat ik nog nooit zo snel een echte date heb gehad, dus mensen stop met al die onzin en nepsite's en probeer een keer vrouweninuwregio . nl daar heb ik en vele anderen wel succes behaald. Je herkent vaak al een nep site doordat ze je continu mails sturen mailboxen vol, hier krijg je alleen een bericht van een vrouw die het wel echt leuk vind samen tot een date te gaan komen. Probeer het zelf en geniet van je date. Groetjes Sam

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Werkt niet

Pepper

Pepper - haha datingwebsites is zelf zo nep als wat

4

Review:
waarom als ik klik bij 'fuckbuddy' op lees verder, ga ik naar de site van fuckbuddy ?

waarom staat uberhaupt zo'n website in de top 10 ?
kom op mensen trap hier niet langer in, fuckbuddy staat vol vrouwenprofielen, ja leuk.. nep! google image search maar nee volgens datingwebsites is dit toch zeker een site wat in de top 10 thuis hoort!

waarom schrijf ik dit onder pepper ? nou die zijn ook niet al te zuinig m.b.t het keurmerk van veilig daten, wisten jullie dat joost ( pepper ) en stefan ( lexa ) zelf het idee achter het keurmerk bedacht heeft ? hoezo onafhankelijk ?

Sterke punten:
leuk opgezet, neem het alleen met heel wat korreltjes zout hier

Zwakke punten:
tja... ^

Pepper

Pepper - Bagger......

4

Review:
Weggegooid geld......
Ik ben gewoon een leuke vrouw, behoorlijk opgeleid met een goed profiel.

Reacties: 0.........

Matches die nergens op slaan.

Niet doen!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geen actieve 50+ mannen, dus duur....

Doeterniet beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - pepper,

0

Review:
de visuele interface is heel sterk. de populatie is leuk, maar best klein. ik had voldoende interactie en dates, dus ben tevreden met het resultaat. de zoekfilters en chat functie zijn echt meh. sleutel is de kleine groep mensen die er op zit, met een kleine populatie werkt het niet heel goed.

Sterke punten:
visuele interface

Zwakke punten:
kleine populatie
matige chatfuncties
matige zoekfilter

Pepper

Pepper - Alleen leuk voor de stereotype knappe mensen

13

Review:
De commercials van Pepper beloven je perfecte match te vinden, Iemand die perfect bij je past, wie je ook bent.

Ik denk dat ze daar alleen maar fysiek aantrekkelijke mensen bedoelen.

Ik heb een tijdje een account gehad, ook betaald, een aanbieding waarbij ze je lidmaatschap verdubbelen. Had dus voor 3 maanden betaald, en kreeg daarbij drie maanden gratis.

Ik begon heel enthousiast met het maken van mijn profiel, zette mijn interesses etc. in, uiteraard allemaal met een beetje gevoel voor humor.

Daarna ben ik mijn matches doorgegaan, maar snapte al snel niet waarom bepaalde mensen een match waren voor mij. Zag eigenlijk geen dingen die ik met ze gemeen had. Maar er zaten wel een paar leuke mensen bij.
Ik likete hun profiel, of bepaalde interesses die ze hadden, in de hoop een gesprek te starten maar hoor nooit iets terug.

Zelf ben ik geen superknappe Don Juan, dus ik denk dat er op de site heel erg uitgegaan wordt van uiterlijk? En natuurlijk het feit dat betalende members niet gescheiden worden van de niet-betalende mensen.

In het begin (want was zelf erg nieuw met het daten via internet) was ik er zelfs een beetje kapot van dat er niemand was die contact met me wilde, en tot op de dag vandaag zit ik daar soms nog wel mee. Dus datingsites in het algemeen hebben uiteindelijk ook wel iets in me los gemaakt waar ik nu nog steeds mee zit...

Sterke punten:
mooie vormgeving

Zwakke punten:
geen contact
van niemand interesse
matches die nergens op gebasseerd zijn
geen scheiding tussen betalende en niet-betalende leden
duur
geeft je een gevoel dat je niet gewild bent

Devyaty beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - De reclame

7

Review:
De reclame van Pepper maakt het op het eind nog eens heel duidelijk. De donkere man met het kleine, blonde, slanke,blanke meisje. Dus geen blanke man met het mooie, slanke, donkere meisje. Dat kom je dus weer niet tegen of de blanke man moet geld hebben en dan nog.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Net als de andere datingsites.

Johan beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Mooi van opzet maar valt erg tegen in gebruik

0

Review:
De website is overzichtelijk en de profielen zijn mooi van opzet. Wanneer je net lid bent wordt je ook volop als match bij andere singles aangeboden. Zelf krijg je ook 50 mogelijke matches aangeboden. Er wordt hierbij niet echt naar de criteria gekeken. Er wordt alleen geselecteerd op geslacht (uiteraard), leeftijd en (deels) op woonplaats. Naarmate je lidmaatschap langer loopt krijg je steeds minder reacties. Soms wordt je profiel zelfs wekenlang door geen enkele persoon bekeken.
Wanneer je iemand een berichtje stuurt, is het maar de vraag of je een berichtje terug krijgt. Gratis leden kunnen namelijk geen berichten lezen of versturen. Maar je kunt niet zien of iemand gratis lid is, omdat deze personen een volwaardig profiel hebben. Mijn ervaring is verder dat ook betalende singles niet de moeite nemen om je een berichtje terug te sturen. Zelfs niet wanneer ze zelf contact met je gezocht hebben. Hierdoor verloopt het hele zoekproces erg traag.
Ook zijn er vaak maar één of twee personen online, en dat voor één van de populairste datingsites van Nederland.

Sterke punten:
Opzet van de website.

Zwakke punten:
Weinig (betalende) leden.
Je krijgt weinig reactie op berichten.

Rev beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Vreselijk slecht walgelijk slecht

0

Review:
Wat een rot site is dit! Toen ik ik in het kort wou invullen kreeg ik alleen maar dit: {{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}} verder reageerde de site ook nergens op hoe kan ik in hemelsnaam iets invullen als dit gezeik niet weggaat? Ik kon dus ook geen matches vinden omdat mijn profiel niet compleet was veel te duur voor zo'n matige site heb ook gezegd wat ik er van vond wedden dat ze hier gewoon NIKS aan doen......

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}
{{editPrefix}} Kan mijn gegevens niet invullen door dit gezeur.

Thomas beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Pepper is mijn eerste keuze

0

Review:
Ik vind Pepper een erg leuke site met veel potentieel dating materiaal. Heb ook al meerdere dates via deze website gehad. Aanrader!

Sterke punten:
Duidelijke website met veel mogelijkheden

Zwakke punten:
Tot nu toe geen.

Lauren beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Wat een tegenvaller

0

Review:
Nou, pasgeleden maar eens lid geworden van Pepper.nl. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal wel leuk uit en het idee van een fotocollage is op zich niet slecht. Toen maar eens betaald lid geworden om wat reacties proberen te verkrijgen en dat valt toch behoorlijk tegen. Je kunt niet zien of mensen betaald lid zijn of niet dus mocht je iemand leuk vinden kan diegene wel zien dat je hebt gereageerd maar kunnen geen reactie teruggeven. Best slim als je mensen wilt verleiden tot een abonnement maar mijn ervaring is dat de meeste (of eigenlijk allemaal) die moeite niet zullen nemen. Ook de matches die je krijgt beperken zich maar tot een paar gegevens. Echt op detail zoeken zoals de meeste sites dit aanbieden vind je niet op Pepper. Ook kwam ik erachter dat een aantal matches een niet-rokende man zochten. Zelf ben ik een roker dus dat is dan zeker een aandachtspuntje. Ze drukken de match nog wel uit in percentages maar onduidelijk is hoe ze daar aankomen. Eenmaal op de chat aangekomen valt op dat de meeste vrouwen eigenlijk niet de moeite nemen om fatsoenlijk antwoord te geven of lezen hun berichtjes niet. Ik heb al veel vrouwen aangeschreven zonder al teveel resultaat. Wel is het zo dat vrouwen die als online worden aangegeven een abonnement hebben.
Wat ook zeker een aandachtspunt is dat Explorer niet goed reageert op Pepper. De chatfunctie wordt niet aangegeven dus was noodgedwongen om Chrome te downloaden. Ook in Chrome werkt het niet goed want vrouwen van je profiel verwijderen (zoals wordt beschreven in de handleiding) kan niet dus je blijft een waslijst aan matches houden. Ook vind ik Pepper aan de behoorlijk dure kant voor hetgeen dat ze aanbieden. Ik begrijp dat de reclames eruit moeten maar € 25 voor één maandje is nogal aan de hoge kant.

Sterke punten:
Overzichtelijk, simpele bediening

Zwakke punten:
Geen uitgebreide zoekfunctie, Pepper toont bij Explorer en Chrome mankementen, duur, rare matches, weinig reactie van leden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper