Pepper - 147 Reviews

Pepper: rated 1 stars based on 147 reviews
Last updated: 24 augustus 2016
Pepper Logo

20.3% aanbevolen, 147 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Details
  3. Opzeggen
  4. Kosten
  5. Pepper Reviews
  6. Schrijf ook een review

Pepper over zichzelf:

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 12378

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 147

1 stars, 147 Reviews

Pepper Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Pepper Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.


Pepper Acties en Nieuws

Pepper reviews (147):

Pepper - Niet doen als je toch private wil blijven

2

Review:
Na inschrijving duurt het een uur voordat activatie profiel begint. Je krijgt mail dat je profiel is goed gekeurd. 2 min later afgekeurd. Of je wilt aantonen dat jij. .. jij bent op de foto.
En dan te bedenken dat ik net betaald heb..vervolgens geloven ze het nog niet en moet ik nog meer overleggen... ik ben meteen weg gegaan. Overigen geen excuus

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Baby actief site

Jan(neke) beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - 100% oplichting

2

Review:
geen reacties terug zoals op alle websites van dating omdat steeds meer sites worden overgenomen door oplichters zoals superdudes dat eerst een normale chatprofiel site was een aantal jaar geleden. en zo gaan er nu steeds meer worden.


en de waslijst aan eisen die een man moet hebben is hoger dan de was met wasgoed die ik in mijn tuin heb hangen.

en zelf omschrijven bijna alle vrouwen zich heel arrogant als lief, spontaan, leuk etc.

een relatie krijgen op een dating site is alleen voor senioren weggelegd .

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Geen of amper respons .

2

Review:
Pepper is leuk bedacht aantal jaar geleden .
Maar ook bij deze toch wel wat fakers.
Het is ook dat er vrouwen zijn die net iets te hoge eisen stellen aan ideale man zou beter zijn iets naar beneden bij te stellen. Dat terzijde. Geen of amper respons.
Dat is meestal het geval Heb verschillende berichten gestuurd . Soms word er gereageerd en even chatten en opeens geen respons meer . Word er dan geen gedag meer gezegd ? Oké ben niet super hoog opgeleid . Maar heb ook zo m,n gevoelens. Ik raad Pepper aan om aan zowel mannen als vrouwen hun verwachtings patronen iets naar beneden bij te stellen. Er zijn ook die wat minder om het lijf hebben heel leuk kunnen zijn. :-)

Sterke punten:
....vormgeving

Zwakke punten:
Weren van Fakers .

Pepper - Weinig vrouwen

2

Review:
Weinig aanbod van echte vrouwen, fake vrouwen staan d'r voldoende op

Sterke punten:
Site ziet er leuk uit

Zwakke punten:
Deugt alleen van geen kant

Karel beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aan

14

Review:
Deze site tegengekomen via een vriendin. Ze was zelf maar kort lid geweest (wat misschien genoeg zegt).

Vond het een leuke opzet, profiel gemaakt. Vragen beantwoord. Zag een aantal leuke matches dus lid geworden.

Kreeg leuke reacties, likes en complimenten op mijn profiel. Op een avond wou ik chatten met iemand, kreeg een melding dat mijn profiel geblokkeerd was.

De klantenservice via de live chat gevraagd. Ze hadden een aantal klachten gehad over mijn profiel. Over 2 dagen met ze gesproken, maar ze wouden niet de inhoud de klachten weergeven, vanwege privacy.

Dus, ik krijg positieve reacties en negatieve reacties op mijn profiel. Lijkt mij gebalanceerd. Je kan niet iedereen tevreden stellen, toch? Sterker nog, als het niet bevalt, date mij dan niet.

Werd geen kans gegeven om het profiel aan te passen (of uberhaupt te weten wat ik geschreven had dat verkeerd zou zijn). Ik heb geen mensen beledigt, dat ik weet, gewoon vrijheid van meningsuiting. Schijn een lief iemand te zijn, dus ik snap het werkelijk waar niet. Blijkbaar voelde sommige mensen zich beledigt, en doen ze het zo maar. In plaats van mij even te schrijven of zo.

Mijn profiel werd verwijderd, kreeg wel een gedeelte van het geld terug stort.

Vager dan vaag. Meerdere nare reacties van vrouwen als je ze vertelt dat je geen klik voelt. Dus, misschien gewoon wraak actie van sommige vrouwen.

Ik vond het op zich een leuke site, maar na dit. Het is echt voor mij een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad via een dating site.

Niet voor herhaling vatbaar. En als ik alle slechte reviews lees ben ik niet de enige.

Werd mij verweten dat ik niet serieus zou daten. Nou, sorry hoor. Hoe zout kun je het hebben. Ik ben op zoek naar een relatie, en krijg de hele tijd sex verzoeken van vrouwen omdat ik model ben.

Ja, zo laat dus. Vermijdt deze site. Er zijn betere. Dit is bagger. Overwoog sowieso al opzeggen want voelde me onveilig op de site. Dus, eigenlijk kwam het goed uit.

Waarom voel ik alsof ik iets verkeerds heb gedaan? Hoepel toch op met je bagger site

Van harte afbevolen!

Sterke punten:
Mood board
Vragen zijn grappig
Persoonlijkheidstest
Live Chat

Zwakke punten:
Foto wordt niet gecontroleerd op echtheid
Veel vage figuren
Grappige vragen invullen met grappige antwoorden kan leiden tot het verwijderen van je profiel (al die vrouwen wil toch humor?) Sarcasme is blijkbaar niet aan mensen besteedt.
SLECHTE klantenservice
Onveilig gevoel op de site
Geen eerlijke kans om jezelf te verdedigen

Model beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Meest IRRITANTE datingsite OOIT.

0

Review:
Ik heb dit gedoe nog geen maand gebruikt en ik kom tot de conclusie dat het gewoon NIET werkt, ik heb net opgezegd en mijn reden tot opzegging staat hieronder

"WAARDELOOS, dit werkt niet, al die ACHTERLIJKE voorgekookte vragen en geen enkele mogelijkheid om een NORMAAL bericht te sturen of je moet direct gaan chatten, een postbus waar niets van klopt en waarin je niet kan zien wat inkomend of uitgaand is zodat je alle berichten moet aanklikken om te zien of je nog berichten hebt ontvangen, 0,0 reactie, matches waar niets van klopt, gewoon TENENKROMMEND irritant allemaal, zonde van die 60 Euro."

Via de chat komen er dus ook berichten binnen maar het werkt bij mij voor geen meter, het idee van een plaatjeswand lijkt leuk maar geen hond die er op reageert, in de afgelopen maand heb ik maar een reactie gehad en ik had het idee dat Pepper daar zelf achter zat want de match met deze dame was 0,0.

Alles wat je aan Pepper betaald is weggegooid geld.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Dirk beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Betrapt op leugens

1

Review:
Bij het zoeken naar leden is er in mijn straal van 120 km niemand online.
Wel vreemd dat er in de rechterbovenhoek een groene aanwezigheid punt staat bij iemand van amper 12 km verderop.
In heel Limburg op een straal van 120 niemand online ????
Dan heeft pepper wel heel erg weinig leden.
5 dagen lang flikken ze dit geintje met steeds weer wisselende leden die wel online zouden zijn , maar via de zoekoptie niet worden gevonden.

Dus, ondanks de belofte om voor 6 maanden te betalen en er dan nog eens 6 maanden gratis bij te krijgen, heb ik mijn conclusie al klaar.

Sterke punten:
Leuke vragen voor je profiel

Zwakke punten:
Geen info of iemand geregeld online is.
Je weet nooit hoe lang er iemand al niet meer actief is.
Pepper liegt over de aanwezigheid van leden.
Zoek criteria is te bekrompen.

Leuke limb beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - haha datingwebsites is zelf zo nep als wat

4

Review:
waarom als ik klik bij 'fuckbuddy' op lees verder, ga ik naar de site van fuckbuddy ?

waarom staat uberhaupt zo'n website in de top 10 ?
kom op mensen trap hier niet langer in, fuckbuddy staat vol vrouwenprofielen, ja leuk.. nep! google image search maar nee volgens datingwebsites is dit toch zeker een site wat in de top 10 thuis hoort!

waarom schrijf ik dit onder pepper ? nou die zijn ook niet al te zuinig m.b.t het keurmerk van veilig daten, wisten jullie dat joost ( pepper ) en stefan ( lexa ) zelf het idee achter het keurmerk bedacht heeft ? hoezo onafhankelijk ?

Sterke punten:
leuk opgezet, neem het alleen met heel wat korreltjes zout hier

Zwakke punten:
tja... ^

Pepper - Bagger......

4

Review:
Weggegooid geld......
Ik ben gewoon een leuke vrouw, behoorlijk opgeleid met een goed profiel.

Reacties: 0.........

Matches die nergens op slaan.

Niet doen!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Geen actieve 50+ mannen, dus duur....

Doeterniet beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - pepper,

0

Review:
de visuele interface is heel sterk. de populatie is leuk, maar best klein. ik had voldoende interactie en dates, dus ben tevreden met het resultaat. de zoekfilters en chat functie zijn echt meh. sleutel is de kleine groep mensen die er op zit, met een kleine populatie werkt het niet heel goed.

Sterke punten:
visuele interface

Zwakke punten:
kleine populatie
matige chatfuncties
matige zoekfilter

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper