Pepper - 148 Reviews

Last updated: 29 november 2017
Pepper Logo

21.4% aanbevolen, 148 Reviews

  1. Pepper informatie
  2. Opzeggen
  3. Kosten
  4. Pepper App
  5. Veilig en betrouwbaar daten via Pepper
  6. Pepper profiel
  7. Pepper Video
  8. Pepper Reviews
  9. Schrijf ook een review over Pepper

Niet tevreden over Pepper? Probeer dan eens Lexa.

Pepper informatie

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Pepper Details

Hits: 14100

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 148

Opzeggen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper App

Pepper heeft nu ook een dating app! Lekker handig als je onderweg bent of gewoon geen zin heb in je computer, laptop of tablet.

Met de Pepper applicatie kun je alles doen net zoals op de reguliere datingsite. Wanneer je een bericht hebt ontvangen of een match jou leuk vindt, krijg je een notificatie op je telefoon (als je dit zo instelt). Met de Pepper app kun je chatten, foto’s verzenden en liken. Als je gebruik wil maken van de app, zul je eerst een profiel moeten aanmaken via de datingsite. Vervolgens download je de Pepper app en nadat je bent ingelogd kunnen meteen aan de slag!

Let op: De Pepper app is tot op heden alleen beschikbaar voor iOS en Android. Helaas is de applicatie nog niet beschikbaar voor Windowsphone e.d.

Veilig en betrouwbaar daten via Pepper

Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten en heeft de thuiswinkel award voor “favoriete datingsite” gewonnen. Nederlandse vrijgezellen gaven massaal de voorkeur voor Pepper! Volgens deze singles scoort de datingsite zeer goed op de kwaliteit en prijs verhouding. De klantenservice van Pepper werd tevens geroemd.

Uit een onderzoek onder datingsites is Pepper op de tweede plaats geëindigd wat betreft betrouwbaarheid. De beheerders van Pepper controleren alle nieuwe leden, hierdoor is de website een veilige plek om online te daten.

Het staat voor Pepper voorop dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over de veiligheid van online daten. Persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij deze datingsite.

Pepper profiel

Het aanmaken van een profiel bij Pepper kost enkele minuten. Met dit profiel kun je ook gebruik maken de dating app van Pepper!

Bij Pepper je een gratis profiel aanmaken. Je kunt dan meteen gebruik maken van gratis functies. Doorgaans vinden mensen dit prettig. Zo kun je kijken en beoordelen of de datingsite daadwerkelijk bij je past zonder iets te betalen.

Met een gratis profiel kan je niet alle functies gebruiken. Het geeft je echter wel mogelijkheid om te beoordelen of deze datingsite iets voor jou is. Om toegang tot alle functies te krijgen moet je een volledig lidmaatschap hebben.

Om het maximale uit Pepper te halen is een volledig lidmaatschap wel aanbevolen. De prijzen voor een lidmaatschap bij Pepper:

· € 8,50 per maand bij 1 jaar
· € 9,50 per maand bij 6 maanden
· € 15,00 per maand bij 3 maanden
· € 25,00 per maand bij 1 maand

Pepper heeft regelmatig leuke acties. Denk hierbij aan leuke events en borrels waarbij mensen met elkaar in contact kunnen komen.

Pepper Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/00g2nCKRZGE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Pepper

Pepper Acties & Nieuws

  • 1 juli 2016 30% korting bij Pepper.nl
    Members die tussen 1 juli en 31 juli een abonnement afsluiten, krijgen 30% korting van Pepper.nl. • € 13,75 per maand € 9,50 per maand bij 4 maanden • € 15,00 per maand € 10,50 per maand bij 3 maanden • € 17,50 per maand € 12,25 per maand bij 2 maanden • € 25,00 per maand € 17,50 per maand bij 1 maand Lees verder
  • 9 december 2015 Pepper verdubbelactie
    Pepper.nl is zojuist gestart met een toffe actie. In de periode van dinsdag 8 december tot en met zondag 20 december ontvang je een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kun je voor het zelfde geld, dubbel zo lang genieten! Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis € 9,50 per maand bij 6 maanden + 6 maanden gratis € 15,00 per maand bij 3 maan Lees verder
  • 15 mei 2015 Pepper aanbieding
    Als je je tussen 14 mei en 7 juni inschrijft en een abonnement afsluit, dan verdubbelt Pepper de duur ervan. Zo kun je als nieuwe lid voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten. Dus stel je sluit een 3 maanden abonnement, dan krijg je 3 maanden gratis. Actie: Pepper verdubbelt tijdelijk jouw abonnement Actie periode: 14 mei tot en met 7 juni 2015 Dit zijn de abonnementen: € 8,50 per maan Lees verder
  • 6 maart 2015 Pepper wint Thuiswinkel Publieksprijs
    Consumenten hebben datingsite Pepper bekroond met de Publieksprijs. Gisteren zijn in The Harbour Club de winnaars van de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen bekend gemaakt. Pepper, die deze maand haar vierjarige bestaand viert, is door de consument als favoriet gekozen in de categorie dating-sites. Afgelopen maanden hebben Nederlandse singles uit 17 categorieën hun favoriete webwinkels Lees verder
  • 18 juli 2014 Pepper verdubbelt je abonnement
    Sluit nu een abonnement bij Pepper en zij verdubbelen gratis je abonnement. Sluit je bijvoorbeeld een abonnement voor 1 maand af, dan krijg je 1 maand gratis. Neem je een abonnement van 6 maanden, dan krijg je zelfs 6 maanden gratis. Kun je het hele jaar online daten zonder omkijken te hebben naar kosten! Als je nu snel lid wordt heb je voor de zomervakantie echt losbarst misschien al een le Lees verder
  • 4 juni 2014 Pepper cadeaukaart
    Lukt het maar niet om een geslaagde blind date te regelen voor die leuke single huisgenoot, collega of familielid? Gooi het dan eens over een andere boeg. Pepper biedt alle matchmakers van Nederland nu een nieuwe mogelijkheid om single vrienden een handje te helpen in de zoektocht naar de ware liefde. Met de Pepper-cadeaukaart geven ze een portie liefde weg en kunnen singles online op zoek naar hu Lees verder
  • 7 februari 2014 Pepper: Mini-date bij Bagels & Beans twv € 10,00!
    Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. Speciaal voor alle nieuwe leden heeft Pepper tijdens de valentijnsperiode een unieke actie opgezet, namelijk: Pepper trakteert alle nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Lees verder
  • 27 december 2013 Pepper biedt date-garantie
    Pepper verzekert singles de liefde binnen 100 dagen Vanaf gisteren doet datingsite Pepper haar singles de belofte er alles aan te doen om hen binnen 100 dagen aan de liefde te helpen. De datingsite gaat zelfs zo ver, dat wanneer het niet lukt binnen de 100 dagen, de singles op kosten van Pepper hun zoektocht naar de liefde mogen voortzetten bij een andere datingsite. Een stoutmoedige en zelfverzek Lees verder
  • 8 november 2013 Pepper | Ontvang verdubbeling van je abonnement!
    Vanaf vandaag 17:00 t/m zondag 17 november geldt er een hele toffe actie vanuit Pepper. Alle nieuwe, maar ook huidige leden, ontvangen een Gratis verdubbeling van hun abonnement. Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken. Maak Lees verder
  • 11 oktober 2013 Pepper trakteert op mini-date bij Bagels & Beans
    Van de computer naar een date in het echte leven: met de knop JustCoffee op Pepper.nl is een afspraakje tegenwoordig zo gemaakt. Maar Pepper maakt het nu nog laagdrempeliger om snel af te spreken met een leuke match. De komende maanden trakteert het online datingplatform nieuwe betalende members op een mini-date bij Bagels & Beans. In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Am Lees verder

Pepper reviews (148):

Pepper - Redelijke datingsite maar weinig opties en baggere

0

Review:
Ik vond Pepper op het eerste oogpunt een frisse en vernieuwende datingsite. Ik kon mijn lidmaatschap gratis uittesten (weliswaar geen berichten versturen) maar ik kon wel een kijkje in profielen nemen en zo dus erachter komen of er wat tussen zat voor me. Genoeg leuks, dus ik besloot een betaald abonnement te nemen voor 3 maanden.

Ik heb op zich best hele leuke contacten opgedaan op de site, maar dat is niet omdat de site zelf zo geweldig is (dat zijn dan de leuke mensen die er toevallig opzitten). De site zelf laat helaas te wensen over. De performance is ronduit slecht, loopt vaak vast en ook de mobiele app is niet veel beter. Je wordt iedere dag geconfronteerd met rare matches die je niet wilt en die aan de andere kant van het land wonen en wat je ook nergens kunt aanpassen of uitzetten. Met als gevolg dat je dus berichtjes krijgt van mensen aan de andere kant van het land waar je helemaal niks mee opschiet? Feit dat je dit niet aan kunt passen is echt dramatisch.

Verder kun je dus ook niet zien of iemand betalend member is. Dan staat er dus een ontzettend leuke jongen op, stuur je een berichtje maar dat wordt dus nooit gelezen omdat die persoon misschien een keer even rondgekeken heeft en daarna nooit meer teruggekomen is. Dat weet je dus van te voren niet. Je kunt dus niet zien of iemand ook daadwerkelijk actief is.

Het kunnen chatten met elkaar is leuk bedacht, waar het niet dat de chat om de haverklap eruit vliegt en berichten maar de halve tijd aan komen. De inbox (waar je mails kunt sturen) is een drama en vreselijk onoverzichtelijk. Alles staat in grote hopen onder elkaar en je kunt niks sorteren of filteren. Je kunt niks archiveren of in mappen zetten. Het is of alles geheel WISSEN of alles op één grote hoop. Kommer en kwel, als je veel berichten krijgt en wat overzicht wilt bewaren.

De foto collage is leuk bedacht, maar als je wat minder handig bent staat alles dus door elkaar en kun je helemaal niet zien wat er op een foto staat. Ik ben best een computernerd, maar voor mij duurde het ook een week voor ik erachter was dat mensen mijn foto's helemaal niet konden zien (gelukkig werd ik alsnog bedwelmd onder de berichtjes dus dat scheelt weer...pfff)

Kan ik Pepper aanbevelen? Aan de ene kant wel, want er zitten genoeg leuke mensen op, daar ligt het ECHT niet aan. Maar de site is echt niet werkbaar en er zijn bijzonder weinig mogelijkheden voor waar je voor betaald. Bovendien is de performance slecht. Ik laat het aan jou over.

Sterke punten:
Mooie vormgeving en frisse kleuren, spreekt mij wel aan
Genoeg jong publiek (van mijn leeftijd) en leuke mensen erop
Foto's van hobbies kunnen zien is wel vernieuwend
Vragen kunnen lezen ook wel leuk en geeft nieuwe inzichten in mensen

Zwakke punten:
Slechte performance, loopt steeds vast
Weinig tot geen zoekopties, waardoor ongewenste matches
Drama inbox, vreselijk onoverzichtelijk en gebrek aan functionaliteit
Drama chatbox, loopt steeds vast
Foto collage werkt niet optimaal

Pepper - Niet doen!!

2

Review:
De vrouwen zijn onwijze snobs en alleen maar uit op gratis etentjes.
De website update niet automatisch, 80% van de mensen die je ziet zijn geen lid, en kunnen dus niks terug zeggen.
Waardeloze dating website, onder het mom van wij zijn singles die het zelf opgezet hebben, yeah right en ondertussen volop reclame maken op TV.
Zit echt wel een bedrijf achter, trap hier niet in zonde van je geld.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Sam beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Wat een site

0

Review:
Ongelofelijk dat Pepper hier nog steeds mee weg komt. Als het aan mij zou liggen, zouden ze alle sites met fictieve/neppe profielen van het web af moeten halen...

Het is ronduit schandalig dat je anno 2014 nog zo opgelicht mag worden!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Harry de G beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Waardeloze site

6

Review:
Ik heb een abonnement voor 1 maand genomen maar na een paar dagen ben ik er wel klaar mee. Wat een waardeloze site, lelijke mannen die mijn match zouden moeten zijn. Sorry maar deze heren zou ik in het dagelijkse
leven mijden. Weinig tot geen actie, geen reactie op berichten die je stuurt.
Ik heb spijt dat ik hier € 25,- voor heb neergeteld, mijn advies?
Niet doen!!!!

Sterke punten:
Leuke vormgeving maar dat is echt het enige sterke punt!

Zwakke punten:
Geen reacties, over het algemeen geen aantrekkelijke mannen voor mij.
Zonde van je geld!!!!!

Carola beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - slecht

0

Review:
erg slechte website. zitten heel veel neppe mensen op. daarbij! wanneer je aanmeld is je profiel nog niet geactiveerd terwijl dat er wel staat. als je geluk hebt is de live chat er, die moet je account nog nakijken als je erom vraagt om hem te activeren!

Dan wanneer alles klaar is, kom je er dus achter dat de meeste mensen nep zijn en dat niemand antwoord...

Zwakke punten:
Alles, trap er niet in mensen. Er zijn ook betere websites

corris beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - pepper

0

Review:
Pepper is een leuke website, maar er is 1 groot nadeel:
Je moet actief lid zijn om berichten te sturen (en dus betalen), maar je moet ook actief lid zijn om berichten te kunnen lezen. De crux is dat je niet kunt zien of iemand actief lid is. Het komt dus vaak voor dat je een bericht stuurt naar iemand die dat niet kan lezen, en je weet ook niet of diegene het gelezen heeft. Daarmee is het grootste deel van de verstuurde berichten kansloos en zijn echte matches relatief zeldzaam (komen dus alleen voor als per toeval beide personen actief lid zijn).

Sterke punten:
Geen lange vragenlijsten
Vrij visueel ingericht

Zwakke punten:
Lidmaatschap van leden is niet bekend waardoor het (zelfs na betalen) niet duidelijk is of een verstuurd bericht kan worden gelezen.

mark beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Oplichting

3

Review:
Ik sta een half jaar ingeschreven op pepper, maar zonder succes. Ik heb ooit 2 chat gesprekjes gehad, maar verder niks, terwijl ik op andere sites meerdere gesprekken en dates had. Ik vind pepper zonde van mijn geld het is pure oplichting. Ik vind het heel erg dat dit soort sites nog bestaan. Ik wilde ook graag mijn geld terug (wat je volgens de reclame terug kreeg als je geen succes had), maar dat kan ik mooi op mijn buik schrijven. Voor andere mensen die zich willen inschrijven voor een datingsite nooit naar pepper gaan!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Laura beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - zonde van mijn geld

5

Review:
T leek zo leuk...de layout is fantastisch...maar er gebeurt niets... Ik ben toch echt een leuke vrouw met een leuk bekkie...sta er met een leuk en gezellig profiel op maar TOTAAL geen reacties...dag 60 euro...zonde van mijn geld

Sterke punten:
Leuke lay out site

Zwakke punten:
Verder alles

marielle beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Rot

0

Review:
Wat een ontzettende rot website, na een account te hebben gemaakt (en te hebben betaald) wou ik chatten. Komt er ineens een melding op het scherm dat mijn account nog niet is geactiveerd en dat ik een mail moet sturen. Na 1 dag dus toch geactiveerd. KOMEN DE BERICHTEN HELEMAAL NIET AAN.....

Pas a.u.b. op! Hier geen account aanmaken!

Zwakke punten:
Alles, zie bovenstaand bericht..

Anita beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper - Prima Site

1

Review:
Ik heb eind 2011 een maand lang een Pepper abonnement gehad. Een aantal leuke chats gehad. Binnen korte tijd 2 dates gehad. Nummer 2 is nu mijn vaste vriendin.

Top site zeg ik.

Sterke punten:
Mooie manier van profiel weergave.
Matches kloppen.

Zwakke punten:
Performance site was wat traag.
Wel wat jammer dat je maar 3 matches per dag krijgt, dat riekt dan snel naar oplichting.Toevallig ook gematched met 2 exen dus nee geen oplichting

Ruud beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper